facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Beek Bedden

Van Beek Bedden

Info

Golddealer van M-Line, Auping,Eastborn,Pullman en Jensen.

Geschiedenis

De Gold dealer van : Eastborn,Auping,Pullman,Jensen en M Line

Van Beek Bedden is uw speciaalzaak als het gaat om perfect slapen. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in alles op het gebied van slaapcomfort. U mag bij ons dan ook rekenen op gedegen vakkennis. Of u nu op zoek bent naar een nieuw dekbed, het perfecte hoofdkussen of het ideale slaapsysteem. Bij Van Beek Bedden nemen ze de tijd om u uitstekend te adviseren over alle mogelijkheden. Wij zijn Golddealer van: M Line,Eastborn,Pullman,JENSEN en Auping. Uiteraard worden producten bij u thuis afgeleverd en geplaatst.

Bezoeken op afspraak
Uiteraard kan het voorkomen dat u geen kans ziet om ons tijdens de openingstijden te bezoeken. Belt u ons dan gerust om een afspraak te maken op een tijdstip dat het u uitkomt.

Adres: Herenstraat 37, 3911 JB Rhenen
Telefoonnummer: 0317 618 305
Stad: Rhenen
Route: Herenstraat 37
Postcode: 3911 JB


Recensies
Ik heb nog nooit iemand met zoveel kennis en passie horen praten over bedbodems, matrassen en hoeslakens. Veel kennis in huis. Geeft eerlijke adviezen. Electrische bedbodem nodig ivm medische achteruitgang. Snel geleverd. Fantastisch geïnstalleerd door twee kundige heren. Vrijdag geleverd en al drie nachten beter geslapen dan in de laatste drie weken...Top dus!
Ja het was in 2006 dat we nieuwe auping matrassen kochten bij deze winkel toen goed geholpen. Nu was het weer zo ver even oriënteren op nieuwe matrassen. We werden netjes ontvangen kunnen jullie straks even terug komen, zeker dat kunnen wij. De heer Van Beek was bezig met mensen die een afspraak hadden voor het zelfde doel. Later waren we terug en onze wensen kenbaar gemaakt en ons werden de opties uitgelegd. Hebben div. matrassen proef gelegen en onze keus hebben we gemaakt. We kwamen op 2 nieuwe verstelbare frames op hairpinpoten met een antraciet hoofdbord en 2 nieuwe matrassen. Dedankt hr..van Beek voor U uitleg en de mooie cadeautjes. Gr.fam.S.........
Zeer goed en vakkundig geholpen met een mooie prijs.
Vertaald door Google topservice Origineel top service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid