facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Beek Art Supplies

Van Beek Art Supplies
Adres: Hoogstraat 58 - 64 , Rotterdam 3011 PT, NL
Telefoonnummer: 010 233 0035
Stad: Rotterdam
Route: Hoogstraat 58 - 64
Postcode: 3011 PT


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: van beek art supplies amsterdam, van beek art supplies badhoevedorp, van beek art supplies eindhoven, van beek bussum, van beek art supplies rotterdam, van beek design, van beek amsterdam, van beek art supplies coupon code
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paperchase Paperchase 2 km Vertaald door Google Was er eigenlijk alleen om een ​​pen te kopen. Ze namen nog stee...
Recensies
Prima winkel die ik voornamelijk bezoek voor schildersspullen. Vriendelijk personeel en een goede sortering. De eigen merk producten zijn ook goed van kwaliteit. Ruime keuze in canvassen. Voor mij belangrijk.
Heerlijke winkel met een ruim assortiment en een fijne sfeer. Het vriendelijke personeel staat klaar voor ervaringsdeskundig advies. Mijn dochter gaat altijd helemaal uit haar stekker en voelt er zich als een vis in het water.
Heerlijke zaak. Hebben, op de c-beugeltjes na alles op het gebied van lijsten en inlijsten en dat is waarom ik daar kom. Eigen foto's inlijsten voor een goede prijs.
De zaak voor al je teken en schilder materialen. Leuk en attent personeel. Altijd bereid tot een eerlijk en deskundig advies.
goede selectie, wel zeker aan de dure kant en in mijn ervaring altijd, maar dan ook ALTIJD, arrogant en onvriendelijk personeel.
Hele grote collectie en vriendelijk personeel dat je uitgebreid helpt als je daarom vraagt.
prima winkel groot assortiment. klantvriendelijk en behulpzaam
Helaas niet kunnen vinden wat ik zocht ondanks de ruime sortering.
Zeer uitgebreid assortiment, hoge voorraden, behulpzaam personeel
Helaas vanwege covid-19 nog niet in staat geweest om fysiek te winkelen, maar online winkelen beviel prima. Click & collect geshopt. Uitstekende klantenservice en bij het afhalen in de winkel in Rotterdam werd ik ook uiterst vriendelijk geholpen. Ook uiterst tevreden over mijn aangeschafte doek, uitstekend handwerk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid