facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Barneveld Culinair

Van Barneveld Culinair

Info

Van Barneveld Culinair is een jong cateringbedrijf uit Ouderkerk aan de Amstel die zich laat drijven door passie.

Adres: Ambachtenstraat 47, 1191JM Ouderkerk aan de Amstel
Telefoonnummer: 020-3585118
Stad: Ouderkerk aan de Amstel
Route: Ambachtenstraat 47
Postcode: 1191JM



op zoek naar gerelateerd: Salade bestellen Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkers Brigade Bakkers Brigade 27 meter Ik schrijf niet erg vaak een review en als dat is, dan vaak positief. Toch neem ik ev...
Parrano Parrano 528 meter Parrano, de kaas met een unieke nootachtige smaak en zoete tonen, gemaakt volgens aut...
Tjiezi Tjiezi 528 meter Tjiezi is een 100% natuurlijke, gezonde, lekkere en vooral vrolijke kaas zonder conse...
KEK Bier KEK Bier 785 meter 2 ontzettend gedreven broers, die het Gezellenhuis in Ouderkerk aan de Amstel nieuw l...
Recensies
Geweldige catering. Goede vriendelijke service. Eten was perfect, voldoende variatie en alles even lekker! Volgende keer gaan we zeker weer bestellen bij van Barneveld!
Geweldige service en uitmuntend lekker eten! Werd allemaal keurig op tijd bezorgd in isolatiekisten en ook weer netjes opgehaald. Wij hadden 2 family buffetten en hapjes besteld en was ruim voldoende voor iedereen. Voor herhaling vatbaar!
Al meerder keren mogen genieten van de overheerlijke hapjes en amuses. Alles wordt prachtig en smaakvol gepresenteerd. De service en de klantvriendelijkheid zijn optimaal. We hopen nog vaak te mogen genieten van de heerlijke culinaire gerechten.
Wat een goede keuze was om Van Barneveld Culinair in te schakelen om te cateren bij mijn afstudeerfeest! In de aanloop er naar toe was de communicatie duidelijk en transparant. Zij dachten graag met mij mee over de invulling van het feest en op de dag zelf zorgden zij voor 3 man personeel. Ik heb veel complimenten gehad die dag, maar het meeste ging over de catering haha! De hapjes waren echt waanzinnig lekker en zorgvuldig bereid. Er was veel keuze dus ik vond het moeilijk een selectie te maken, maar uiteindelijk was alles mooi uitgebalanceerd. De gastvrouwen waren ook heel vriendelijk en alles werd netjes achtergelaten. Alle 70 volwassenen en 25 kinderen werden goed verzorgd. Een aanrader dus!
Heerlijke hapjes besteld en ontvangen. Zag er prachtig uit en smaakten zoals ze eruit zagen. Hartelijk dank!
Het 21 diner van onze dochter grotendeels laten verzorgen door Van Barneveld Culinair. Ze dachten heel goed mee, waren flexibel en ook transparant over de kosten. Het was smaakvol, feestelijk én gemakkelijk dus goed ontzorgd zodat de avond zonder stress verliep en we heerlijk konden genieten. Aanrader!
In oktober heb ik een symposium georganiseerd voor 250 personen. Van Barneveld heeft voor ons de lunch verzorgd. Alles was perfect. Op tijd afgeleverd, 50 % vegetarisch, vers fruit flesje sap, huisgemaakte zoetigheid kortom volgende keer zeker weer.
Voor ons jubileum van volksdansgroep Nivon Amstelveen hebben wij genoten van heerlijke groentesoep. Mooi op tijd afgeleverd.
Super vriendelijk en behulpzaam, het eten was heerlijk en er was zeker genoeg. Bij een volgende gelegenheid zullen we zeker opnieuw bij Van Barneveld culinair bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid