facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Balveren Fiets en Fitness

Van Balveren Fiets en Fitness

Info

Speciaalzaak voor fiets en fitness. Voor advies en aanschaf van kinderfiets tot e-bike, en van hometrainer tot krachtstation.

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 1925 is van Balveren in Silvolde en omstreken een heus begrip geworden. Oorspronkelijk begonnen als familiebedrijf met de verkoop van rijwielen, motoren en taxifaciliteiten, is het assortiment de laatste 20 jaar veranderd in fiets en fitness en een groot assortiment accessoires voor de nieuwe generatie fietser!

De werkplaats speelt een centrale rol in de winkel. Vakkundig en snelle reparaties zijn de essentie, met gediplomeerd personeel met passie voor de fietstechniek. Door alle snelle veranderingen van de laatste jaren met name op het gebied van elektronica, blijven de monteurs cursussen volgen om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen. Dit zodat de fiets van de klant krijgt wat het verdient; Kwaliteit!

De Winkel heeft ook een metamorfose ondergaan betreft de collectie. Daar waar 15 jaar geleden een elektrische fiets nog enkel bedoeld was voor hulpbehoevenden, is het nu een sleutelonderdeel van de tweewielerzaak geworden. Met een uitgebreid assortiment; voor jong en oud, maar ook voor de kleine en grote portomonnee. Advies en maatwerk is hierbij een groot goed. Zo is niet elke elektrische fiets geschikt voor elk doeleinde. Daarom hebben wij een voorselectie gemaakt waarmee wij willen werken (ivm storingsgevoeligheid en kwaliteit) en de juiste balans in prijs en collectie.



"Al meer dan 100 jaar dé fietsenwinkel in de regio Silvolde. Onze winkel is gevestigd in de gemeente Oude IJsselstreek waar we dagelijks voor je klaar staan met ons team van specialisten.Je kan bij ons terecht met je tweewieler, of dat nou een racefiets, stadsfiets, schoolfiets of E-bike is, met onze kennis van fietsen willen we jou plezier laten beleven aan fietsen, we ontzorgen en streven naar de allerbeste service en kwaliteit."
Adres: Ulftseweg 58, 7064BE Silvolde, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0315-323919
Stad: Silvolde
Route: Ulftseweg 58
Postcode: 7064BE



op zoek naar gerelateerd: Van Balveren silvolde openingstijden, Frazer fietsen, Mekers fietsen, Tweedehands fietsen Doetinchem, Fietsenwinkel Doetinchem, Zevenaar fietsen, Gazelle fietsen Doetinchem, Lukassen Tweewielers
Recensies
Misschien is het handig om de openingstijden op de deur ook even aan te passen en behoorlijk klantonvriendelijk om iemand om 13:12 weg te sturen terwijl je om 13:15 open gaat. Maar het ging natuurlijk alleen maar om een pakketje te versturen en niet om een fiets te kopen of te laten maken, tsja daarvoor neem je natuurlijk niet de moeite Update: op het bord staat van half negen tot zes en er staat nergens maar dan ook nergens dat jullie tussen de middag pauze hebben. Daarbij blijft het erg klantonvriendelijk om twee minuten voor werktijd de klant weg te sturen, ik zag de tijd toen ik wegreed op de kerkklok, had dan gezegd dat ik even twee minuten moest wachten dat had ik dan wel gedaan.
Mooie collectie fietsen, voor ieder wat wils. Vriendelijk personeel en goede service!
Altijd erg vriendelijk werknemers en goed assortiment, kom er al jaren. Verder is het pakketpunt erg fijn om in de buurt te hebben :
Topwinkel, top-medewerkers. Gister een fiets van marktplaats gehaald maar ik wou een andere zadelpen/zadel. Even langs van Balveren gefietst. Enige winkel in de buurt met ruim assortiment voor racefietsen. En meer. Snel en vakkundig van informatie voorzien. Ik wou een afspraak inplannen bij de werkplaats, maar de boel werd direct ter plekke vervangen. Nog extra lucht in de bandjes.. Op en top vriendelijk en snel personeel.
Vandaag 09-08 super fijn en snel geholpen! Op fietstour door de Achterhoek, opeens gegrepen door het ontbreken van een jasbescherming, kapotte jurk maar de fiets rijdt weer heerlijk dankzij de snelle en effectieve hulp van deze mannen.
Fijne fietsenzaak met goede service
Mooie winkel, goed advies over de e bike!!
Uitstekende rijwielzaak met deskundig advies, snelle service en met faire prijzen. Een ebike heeft absoluut regelmatig service van een speciaalzaak nodig, daarvoor is van Balveren zeker het juiste adres.
Service: 2/10 Ik kwam vriendelijk groetend binnen, en na drie keer hallo te hebben gezegd terwijl er twee medewerkers voor me stonden kreeg ik pas reactie. Na 10 minuten werd mij verteld dat ik mijn fiets binnen mocht halen en dan zou men er even naar kijken. Na 5 minuten werd er zonder communicatie dan eindelijk naar gekeken. De band bleek niet lek te zijn. Toch VIJF EURO moeten betalen voor het oppompen van een band. Niet normaal dat er voor jongeren daarvoor überhaupt een prijs voor wordt gehanteerd. Vriendelijkheid: 3/10 De oudere man had een duidelijke afkeer naar jongeren. Heel geïrriteerd nadat ik vertelde dat ik een klein stukje had gefietst op mijn 'lekke band'. Geen reactie toen ik binnenkwam en verder ook geen communicatie. Bij betaling "5 euro" en dat was alles.
Prima rijwielhandel. Vertrouwd adres van huis uit. Mijn vader kwam er al decennia geleden voor de eerste fiets van mij en m'n broers en zussen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid