facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Baaren Caravans + Campers

Van Baaren Caravans + Campers

Info

Van Baaren caravans en campers
Ons bedrijf is dealer van LMC, Adria en Sun Living kampeerauto’s. In onze showroom staan verschillende modellen van deze merken!

Adres: Zandzegge 1, 1731 LP Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0224540244
Stad: Winkel
Route: Zandzegge 1
Postcode: 1731 LP



op zoek naar gerelateerd: Campers occasions, Camper dealer occasions, Camper dealers Noord-Holland, Campers te koop Purmerend, Camper Casa, Caravan Lutjewinkel, Www campers nl, Camper huren Echt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Neon83 Neon83 448 meter Een bekend jaren oud familie bedrijf met aandacht voor de klant en snelle service en ...
De Knip Etage De Knip Etage 516 meter Heel vriendelijk ontvangen en enthousiaste dame, nu nog wachten op het resultaat
Recensies
Nadat door heftige rukwind ons dakluik van de Peugeot boxer camper was verdwenen zijn we in dezelfde week fantastisch geholpen door deze firma. Binnen een week een geweldig nieuw dakluik. Top . Wat een geweldige service. Fa. De Waard Sint Pancras
Ik ben als een wonder tegen een toffe leuke Camper aan gelopen bij deze Firma v Baaren. De Hymer 630 Merc. Automaat 5pitter. Alles leek even mooi te gaan, maar flink wat pech gehad dat ie 3x op de ambulance moest om van Den Helder naar Winkel gebracht te moeten worden door bergingsbedrijf Haulo. Deze Firma v Baaren heeft het ook keurig netjes opgelost en alles weer in orde gemaakt in de 6 maanden garantie. Het was voor beiden eve een zure appel maar hoop dat het nu goed en wel voor mekaar is. Hij rijd iedergeval als een zonnetje. En mocht ik ooit weer eens wat anders willen zou ik zeker eerst bij deze Firma gaan kijken.
Zeer goede Adria dealer in Noord Holland. Gemoedelijke sfeer, leuke mensen die met je meedenken, doen wat nodig is en niet wat onnodig is. Wij zijn zeer tevreden over de service. Kundig, snel en acceptabele prijzen. Wij bevelen deze dealer zeker aan, voor ons een verdiende 10.
Topservice, even gebeld, kon direct komen, kleine storing in elektrisch circuit direct verholpen. Een bedrijf waar service nog met een hoofdletter staat geschreven, bedankt Ronald !
Fijne, snelle en degelijke reparaties. Heel vriendelijk.
Prima service en vlotte reparatie
Waterpomp stuk, een paar uur later vervangen, top service
We werden niet echt vriendelijk geholpen , ze lieten ons maar een beetje gaan
Persoonlijke aandacht en keyboard van zaken.
I wish they were closer to Breda, however it's worth the trip. Friendly people, great service. En de koffie staat altijd klaar !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid