facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Baal Kozijntechniek

Van Baal Kozijntechniek

Info

De specialist voor het monteren van kunststof kozijnen, aluminium veranda's, dakkapellen etc.

Geschiedenis

De specialist voor het monteren van kunststof en houten kozijnen. Wij zijn sinds 1993 actief in de bouwwereld en hebben ruime ervaring op alle gebieden met betrekking tot timmerwerken. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van kozijnen / dakkapellen / verandadaken tot het aftimmerenvan b.v. uw zolder. U vindt op deze site meer informatie over deze werkzaamheden. Mocht u nog vragen hebben waarop u geen antwoord kunt vinden aarzel dan niet om contact op te nemen. Voor al uw wensen maken wij een offerte op maat. Wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis om uw wensen door te nemen. Indien mogelijk krijgt u direct de offerte of u ontvangt deze binnen 5 werkdagen per mail op per post toegestuurd.



"Bent u op zoek naar Kunststof kozijnen/ veranda/ dakkapellen/ glazen schuifwanden dan bent u bij ons aan het goede adres. Middels een goed advies op afspraak of in onze showroom zijn we u graag van dienst. Voor meer info en reviews bekijk onze opgeleverde projecten ook op onze Facebook pagina."
Adres: Breedijk 2, 5705 CJ Helmond
Telefoonnummer: 06-20572020
Stad: Helmond
Route: Breedijk 2
Postcode: 5705 CJ



op zoek naar gerelateerd: Schuifdeuren Helmond, Overkapping Helmond, Glazen schuifwand Helmond, Simons Kozijnen, Dakkapel Helmond, Kunststof kozijnen Geldrop, Simons Kozijnen Reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bellevue Veranda's Bellevue Veranda's 611 meter Waardeloze garantie I.v.m. werkzaamheden aan de dakgoot, moest de veranda verwijderd ...
Steegaa Interior Steegaa Interior 1 km Vakmannen zoizo, maken van alles, kunnen ook alles en aardige mensen.
Haneveld Tegelwerken Haneveld Tegelwerken 2 km slecht tegelwerk, veel holle plekken onder de tegelvloer. word niet opgelost!
Van der Ven & Vermeulen stucadoors Van der Ven & Vermeulen stucadoors 2 km Dit bedrijf biedt een uitstekende service voor mensen die hun oude auto naar de sloop...
Voeg en Bouwservice van Hoek Voeg en Bouwservice van Hoek 3 km Een paar jaar geleden hebben ze bij mij het voeg werk gedaan het is netjes geworden T...
Creative Lighting 3d Creative Lighting 3d 3 km Vertaald door Google Grote geest in het licht. Origineel Great mind in light.
Bouwservice Roijackers B.V Bouwservice Roijackers B.V 3 km Netjes behandeld en eerlijk
Hubo Helmond Hubo Helmond 3 km Wordt hier altijd vriendelijk te woord gestaan .En ik krijg hier prima advies. Medewe...
Aannemersbedrijf Eijkemans v.o.f. Aannemersbedrijf Eijkemans v.o.f. 4 km Stonden na een belletje al voor de deur, dezelfde dag probleem opgelost!
MATIhelpt.nl MATIhelpt.nl 5 km De focus van MATIhelpt.nl ligt op het helpen en ondersteunen van mensen. Dit in de br...
Trado Bouw Trado Bouw 5 km Heel goede ervaring met Tradobouw. Afspraken worden nagekomen en we kregen deskundig ...
Stucwerkhelmond Stucwerkhelmond 5 km Voor al uw stukadoorswerkzaamheden : Traditioneel stukwerk Lijsten ornamenten Sierpl...
Groeneveldmontage Groeneveldmontage 35 km Voor al renovatie van u oude kozijnen, verkoop van rolluiken serres serredaken. Kunst...
Recensies
Wegens goede ervaring bij mijn schoonouders, nu ook zelf bij Van Baal de voordeur en hal laten vervangen. Nou dat hebben ze weer uitstekend gedaan. Waren prima optijd en hebben na een bakje koffie vol gas gegeven met uitmuntend resultaat. Wij zijn er heel erg blij mee!
van Baal Kozijntechniek B.V. heeft bij mij eind april mijn woning voorzien van nieuwe ramen en kozijnen, een nieuwe voordeur, en een geweldig fijne hefschuifpui. Vanaf het begin, het oriënteren naar wat bij mij past, en de letterlijke drempels waar ik overheen moest, tot het einde, het afhandelen van de subsidie-aanvraag, werd ik erg fijn begeleid en te woord gestaan door Francy van Baal. De drie dagen dat de mannen van van Baal Kozijntechniek bij mij in huis bezig waren, hebben ze alles keurig volgens planning en afspraken netjes verwijderd en geplaatst. Ook de afspraak later om de puntjes op de I te zetten, werd er rekening gehouden met mijn eigen agenda/werktijden, en ook keurig aan deze afspraak gehouden, zodat ik zelf ook op tijd op mijn werk kon zijn. Mijn ervaring met van Baal Kozijntechniek B.V. is dan ook zeker 5 sterren waard, ik zou willen dat elk bedrijf zijn afspraken zo goed nakomt als dit bedrijf. Ook als er problemen zijn, worden deze keurig opgelost. Ik ben superblij met mijn nieuwe ramen en kozijnen! Vooral de voordeur en de schuifpui ben ik megatrots op! Nu nog wachten op de later bestelde plissé deur, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Bedankt iedereen van van Baal Kozijntechniek! Op jullie kan je bouwen!
Prettige communicatie met Francy vanaf het eerste gesprek bij hen in de showroom/op kantoor. En gezellig top team die 4 grote ramen, een voor deur en achterdeur, 2 smalle raampjes en nog ramen in de dakkapel vakkundig in 3 dagen tijd erin hebben gezet. Goede en duidelijke communicatie via telefoon of whatsapp en mail. Zeker aan te bevelen.
Door van Baal Kozijntechniek 2 zolderramen en een dakkapel laten plaatsen. Heel mooi en netjes geworden. Echt een superteam en fijne mensen, zeker een aanrader!
Bij mij heeft Van Baal Kozijntechniek de afgelopen jaren diverse ramen en puien vervangen en als laatste nu een hordeur geplaatst. Ik kan hierover alleen maar heel positief zijn. Bij het plaatsen werd vastgesteld dat deur iets scheef hing en dit hebben ze direct weer opgelost. Top!!!
Van Baal Kozijntechniek B.V heeft bij ons recent de dakkapel gerenoveerd en kozijnen aan de voorkant van het huis vervangen inclusief rolluiken. Het geleverde werk is uitstekend uitgevoerd en tegen een nette prijs. Het hele project is goed voorbereid en we werden uitstekend op de hoogte gehouden tijdens de aanloop van het project over levertijden en hoe de planning van de werkzaamheden eruit ging zien. Wij zijn zeer tevreden.
Ze hebben onze droomoverkapping gemaakt en dakkapel, zo ontzettend blij mee.. vakwerk!
Door van Baal onze voorpui, voordeur en gevelbekleding laten doen. Erg tevreden over het geleverde werk, materiaalsoort en gezellige vaklui!
Kort geleden al onze kozijnen en buitendeuren laten vervangen, inclusief rolluiken. Daarnaast ook een overkapping laten plaatsen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de vlotte service!
Even een groot compliment geven voor het superduo van jullie, die hier erg mooi en zuiver werk geleverd hebben.Mooie strakke kozijnen ,met een mooie afwerking. Fijn om te zien dat er nog echte vaklui zijn , die zin in het werk hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid