facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Baal Juweliers

Van Baal Juweliers

Info

Van Baal Juweliers is sinds 1938 een begrip in Naarden. U vindt bij ons een uitgebreide collectie aan sieraden, parels en horloges van bekende merken.

Geschiedenis

Van Baal Juweliers is sinds 1938 een begrip in Naarden. U vindt bij ons een uitgebreide collectie aan sieraden, parels en horloges van bekende merken en natuurlijk onze huiscollectie. Tevens beschikken wij over een modern en uitgebreid reparatie-atelier waar u terecht kunt voor al uw goud- en zilver- reparaties, horloge en klokreparaties en taxaties.

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag/Maandag: Gesloten

Adres: Marktstraat 12, 1411 EA Naarden
Telefoonnummer: 0356940245
Stad: Naarden
Route: Marktstraat 12
Postcode: 1411 EA



op zoek naar gerelateerd: Van Baal openingstijden, Horlogemaker Naarden, Van Baal Nijmegen, Juwelier Bussum, Juwelier Laren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bron Boutique Bron Boutique 255 meter Wat een genot en gastvrije ontvangst.
Recensies
Prima collectie, en wat ze niet hebben bestellen ze voor je. Uitstekende horlogemaker. Prima service en heeeel aardig personeel. Leuk hondje ook.
Buitengewoon goede vakman en horlogemaker en prijstechnisch zeer correct en altijd even vriendelijk, net als zijn medewerkers en zijn kleine hond.
fantastische juwelier. zeer prettig
Wat een fijne juwelier is dit. Ze hebben prachtige sieraden en nog meer en zijn ontzettend vriendelijk. Hier geven ze echt service. Bedankt vanuit Harderwijk
Topkwaliteit en fantastische service
Fijne winkel, heel klantvriendelijk. Mooi horloge collectie. En ze maken altijd met plezier mijn horloge. Bij kleine reparaties vaak ook gratis en direct.
horloge laten repareren, hele fijne service, snelle reparatie, en kreeg zijn waterdichtheid weer terug na de reparatie.
Geweldige service in fijne ambiance.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid