facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Ark Tweewielers

Van Ark Tweewielers
"Fietsenwinkel van o.a. de merken Gazelle, Victoria, Merida, Cortina en Union. Tevens hebben wij diverse accessoires in onze winkel hebben wij iets niet dan bestellen we het graag voor u. In de werkplaats hebben wij een vakkundige monteur die graag uw problemen zo snel mogelijk oplost.ook al is de fiets niet bij ons gekocht ook merken zoals sparta,batavus, en koga. Ook verhuren wij e-bikes, stadsfietsen, ATB en kinderfietsen. Reserveren is gewenst."
Adres: Eerbeekseweg 54, 7371 CJ Loenen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0555052340
Stad: Loenen
Route: Eerbeekseweg 54
Postcode: 7371 CJ



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Loenen, Van Ark Loenen openingstijden, Fietsverhuur Loenen, Fietsenmaker Eerbeek, Van ark Beekbergen overleden, Daan van Ark Beekbergen, Fietsenwinkel Hoenderloo, Tweedehands fietsen Dieren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bike and Eat Bike and Eat 377 meter Vandaag een gravelbike gehuurd! Stond keurig klaar, vriendelijk ontvangen. Kregen via...
Recensies
Geen service! Waar je bij een dorps fietsenwinkeltje direct aan service denkt is deze hier ver te zoeken! M'n versnelling van m'n fiets was ontregelt, hiervoor moet je een speciale handeling doen waarbij je max 1 minuut bezig bent om aan de verstelling te draaien. Ik rij dus voortaan weer voor alle reparaties naar de fietsenmaker in Apeldoorn, hier werd ik vrijwel gelijk geholpen en was de versnelling weer ingesteld.
Twee spaken braken in mijn achterwiel. Ik kon de fiets direct brengen, maar men kon niet beloven dat het deze dag zou lukken. Toch gelukt, en met een goede uitleg erbij wat de oorzaak zou kunnen zijn geweest, kan ik meteen weer fietsen. Fijne fietsenzaak met kundig personeel.
Op het eind van de vrijdagmiddag kreeg ik een klapband op het gravelpad achter het Ereveld van Loenen. Gelijk gebeld met Van Ark. 3 km gewandeld naar de zaak. Ik kon onmiddellijk terecht en kreeg een leenfiets mee. De volgende dag zaterdag is de reparatie uitgevoerd. Nieuwe buitenband en binnenband. Uitstekende en supersnelle service!
Helaas minder goeie ervaring met mountainbike huren, ketting gebroken. Geen service. Erg jammer, dit nog nooit eerder meegemaakt. Nav reactie eigenaar : jammer dat u zo blijft reageren. Als ik u op bel en u meerdere malen zegt dat alle risico bij ons ligt, want dat dat had u van te voren duidelijk gezegd, u ons niet in de bus mag ophalen vanwege Corona en ik dus terug moet lopen, ga ik dat dus doen. Ik had alleen gevraagd of u de fiets kon komen omwisselen. In het reparatiesetje zat geen extra ketting oid. En wij gaan uit van goede deugdelijke fietsen. Zoals u ziet heb ik nog nooit een recensie geschreven en klaag eigenlijk nooit. Nogmaals erg jammer hoe u reageert.
Even snel een spoed reparatie op zaterdagochtend, snel en vakkundig afgehandeld. Wij snel verder met onze vakantie. Helemaal top!
Van Ark Tweewielers is echt een aanrader om je fiets te kopen of huren. Ze hebben goede kwaliteit fietsen en spullen staan. Daarbij ook erg attent en heel vriendelijk personeel die echt met je meedenkt wat je nodig hebt en wat het beste bij je past. Ook een mooi assortiment aan betaalbare electrische fietsen! Fijne winkel..
Top fietsenmaker en fiets verkooppunt. Zeer behulpzaam, kundig en correct.
Vanmiddag 20 juni 2019 met mijn nieuwe E-bike langs geweest voor uitleg. Geleverd door derden Geen punt bij van Ark goede service TOP. Plus een nieuwe zadel gemonteerd. Vrg C Schraa,
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van Ark Tweewielers met het openbaar vervoer


Loenen, Bergakkerweg 200 meter
43
Loenen, Bergakkerweg 200 meter
109
Loenen, Bergakkerweg 210 meter
109
Loenen, Bergakkerweg 210 meter
43

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid