facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Acht Campers

Van Acht Campers

Info

Bent u op zoek naar een luxe camper om een avontuurlijke, gezellige en ontspannen vakantie te beleven?!

Geschiedenis

Diverse luxe camper vanaf 2 tot 5 personen te huur.

Wilt u heerlijk ontspannen op vakantie, optimaal genieten van natuur en cultuur, uw eigen route en tempo bepalen en slapen op de meest bijzondere plekken? Dan is reizen met de camper dé manier en Van Acht Campers hét adres. Met onze luxe en betrouwbare campers en scherpe prijzen, gaat u zorgeloos van huis en komt u uitgerust weer thuis.

De huurprijzen van onze campers zijn seizoensafhankelijk; we hanteren een verschillende prijs voor het laag-, midden- en het hoogseizoen. De huurprijzen van de campers zijn inclusief:
- tot 1750 km per week vrij. Vanaf drie weken onbeperkt aantal kilometers
- een uitgebreide basisinventaris: u kunt direct op stap met uw huurcamper
- pechhulp of vervanging bij pech of schade
- autostalling in de periode dat u op vakantie bent
- gasflessen

Kijk voor ons aanbod op www.vanacht-campers.nl

Voor info en beschikbaarheid: 06-16966287 of mail [email protected]



"Persoonlijke service en betrouwbaarheid staan bij Van Acht Campers bovenaan. Met ons deskundige team - bestaande uit Teun, Imke, Ad, Ruud, Zico en Tim - zorgen wij ervoor dat elke camper in perfecte staat wordt afgeleverd en nemen we alle zorg uit handen, zodat u zorgeloos en ontspannen op vakantie kunt of met volle teugen van uw aankoop kunt genieten."
Adres: Industrieweg 27a, 5492 NG Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0616966287
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Industrieweg 27a
Postcode: 5492 NG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 14:00

Recensies
Wij zijn dit jaar voor het eerst met een camper van Van Acht op vakantie gegaan. Teun, Imke en hun medewerkers zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt vertrekken en geven heel veel informatie mee mocht je toch een vraagje hebben onderweg. We hebben genoten van een compleet ingerichte camper nr 43. De volgende keer komen we zeker weer terug naar Sint-Oedenrode!! En wij bevelen Van Acht aan bij iedereen die ons erom vraagt of ongevraagd.
Wij hebben ontzettend genoten en de camper is ons super bevallen, hebben heerlijk vier weken door Nederland getrokken en erg comfortabel genoten!! Voor herhaling vatbaar!! Super bedankt Teun en team!
Wij hebben driemaal via Camptoo van particulieren een camper gehuurd omdat we dachten daar goedkoper uit te zijn en een persoonlijker contact te hebben. Dat valt soms ook tegen! Ditmaal zijn we naar van Acht Campers gegaan: wat een aangename verrassing. Vanaf het eerste contact is alles perfect verlopen. Heel veel keuze in modellen, alleen maar jonge campers. Contact met Imke zeer aangenaam. Tijdens de reis van drie weken een probleempje met waterpomp maar na een paar appjes met Imke en Teun de deskundige techneut heb ik een zekering bij de pomp zelf kunnen vervangen. Bij inleveren doet ze niet moeilijk: "die wel honderd teerspettertjes hebben wij wel een maniertje voor". Volgende keren gaan we weer naar van Acht. Imke, dank je voor deze fijne ervaring.
Als je een mooie camper wilt huren, is Van Acht Campers een aanrader. Zowel bij het ophalen als het weer inleveren door Imke gastvrij ontvangen, goede uitleg gekregen en op pad geweest met een mooie jonge camper. We hebben een prima week gehad in de Dethleffs Trend integraal camper, mooie camperplaatsen bezocht en over het algemeen heel erg goed weer gehad. Als je een camper wilt huren kunnen wij van Acht van harte aanbevelen.
We zijn heel enthousiast over de service en klantvriendelijkheid van Teun, Imke en hun medewerkers. Bij vragen staan ze direct voor je klaar en lossen problemen op, waar nodig. Zeker een aanrader om bij Van Acht een camper te huren!!
Wij hebben dit jaar nu voor de vierde achtereenvolgende jaar een Camper gehuurd bij Van Acht Campers en wij zijn nog steeds vol lof op Teun & Imke en hun medewerkers welke ook dit jaar een Camper meegaven die voldeed aan onze verwachtingen. Hieruit komt naar voren dat zij hun klanten alleen de lusten geven voor een zorgeloze vakantie en niet de lasten.
Het begon met een telefoontje of we even naar de campers mochten komen kijken. Geen probleem, als waren er weinig te bezichtigen. Vervolgens een paar maanden later een telefoontje dat er een nieuwe beschikbaar was voor deze zomer, dus weer een bezoekje aan Van Acht. Wat een service, wat een uitleg en wat een geduld want de keuze was lastig welke we gingen huren. Uiteindelijk een perfecte keus gemaakt en zijn we 4 weken gaan toeren door Europa met onze 2 jonge kids. Prachtige plekken gezien, vele kilometers gereden en een fantastische reis gemaakt. Van Acht kunnen wij alleen maar aanbevelen, goede communicatie, heel vriendelijk en de camper was brandschoon! M.a.w. 1000 maal dank Imke, Teun en het hele team eromheen!
Ter informatie heen gereden en heel vriendelijk geholpen. Campers zien er keurig uit !! Mocht ook in de campers kijken. Voornamelijk nu de meeste voor verhuur. Fijne mensen, alles op 1 plek. Meerdere modellen. Prima !!
Voor het eerst mét een mooie nieuwe camper van Van Acht Campers op pad was voor ons een prachtige ervaring voor herhaling vatbaar. Dwars door Frankrijk , alles Van Vincent van Gogh ervaren, prachtige vergezichten, ontelbare kleine dorpjes, vele haarspeldbochten: fantastisch met zo'n krachtige camper .
Ruime keuze, prettig afspraken maken. Wel telefonisch Corona maar desalniettemin heel positief. En wat voor een geweldige vakantie hebben we wel niet gehad in de Saksische Schweiz, in een Camper van de firma van Acht, van alle gemakken voorzien. Imke heeft zelfs voor reisboeken gezorgd als extra info. De Camper met een volle tank meegekregen, heerlijk schoon gepoetst wat een luxe. Een lekker vlotte motor, we hebben niet harder gereden als 100, maar hij kon bij de verkeerslichten of bergop heel goed mee. Ook de service onderweg reiniging ect goed ingericht en praktisch georganiseerd. Ook het gebruik van de usb aansluiting is een gemak voor het opladen van de telefoons, en de verlichting achter in de garage is een groot gemak. Van Acht Campers heel heel hartelijk bedankt voor het doen slagen van onze vakantie. We komen zeker nog een terug voor een volgende.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid