facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van aalten autohandel b.v.

Adres: parallelweg 24, 3931 mt Woudenberg
Telefoonnummer: 0332863550
Stad: Woudenberg
Route: parallelweg 24
Postcode: 3931 mt


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Woudenberg, Autogarage Woudenberg, Autobedrijf Scherpenzeel, Woudenberg auto Nijkerkerveen, Auto kopen Woudenberg, Aalten Autobedrijf, Van Haandel Woudenberg, Profile Woudenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
cars2africa.com cars2africa.com 333 meter Top bedrijf gisteren een bus gebracht alles ging top aanrader
Autobedrijf te Grotenhuis Autobedrijf te Grotenhuis 1 km Onze Fiat 500 is hier aangeschaft en in onderhoud. Tevens letterlijk om de hoek bij o...
Autohuis de Poort Autohuis de Poort 2 km In november een c4 cactus gekocht. Perfecte service. Auto netjes afgeleverd. Volgende...
Recensies
Smart forfour gekocht, beste man komt netjes afspraken na. Ook garantie periode, koppelings cilinders bleken defect te zijn. Deze zijn ook zonder moeilijk gedoe netjes vervangen. Zou zeker weer een auto hier kopen!!!!
Ik heb een audi A4 gekocht bij van Aalten auto's bv. Sander van Aalten heeft mijn geholpen hele aardige man. Heeft alles naar wensen klaar gemaakt en ik kon h't voor leuk prijs krijgen. Heel erg bedankt voor de goede service!! Een aanraader!! Ga er langs als je opzoek naar een leuk auto met goede prijs opzoek bent!!
Meneer van Aalten heeft prima service geleverd. Uiterst vriendelijk. De auto rijdt en schakelt goed. Netjes uitziende auto met parkeerschade. Welke ook gemeld is. Op de foto’s zie je de lakschade met witte kleuring. Bij het ophalen zag ik dat meneer zijn best heeft gedaan dit netjes weg te werken. Dit op eigen initiatief. Apk keuring bij een Citroën dealer laten doen en realistisch rapport gekregen. De apk rapporten zonder aandachtspunten op een tweede hands auto zijn in mijn ervaring niet te vertrouwen. Op basis van mijn ervaring met deze verkoper en deze auto, raad ik het aan.
Mooie en goede Volvo gekocht. Proefrit ging prima. Afspraken zijn goed nagekomen, auto is keurig afgeleverd met onderhoudsbeurt, APK en garantie.
Onlangs wezen kijken naar een, op het oog, zeer nette Fiat Bravo met weinig kilometers op de tellers. Prijs afgesproken inclusief BOVAG garantie, maar toen we daar kwamen was het schrikken. Dat zo'n auto met BOVAG garantie verkocht gaat worden. Zover wij het konden beoordelen heeft de auto voor flinke schade gehad. Het gaat tussen de bumper en motorkap was erg groot en ook de metalen balk onder de motorkap leek vers gespoten. Verder sloot de bumper achter helemaal niet netjes aan op de zijpanelen en hing deels een beetje los zelfs. De naden klopten gewoon niet. Auto stond op bandjes uit 2010 en waren erg poreus. Climate control werkte niet, net zoals het open dak. Verder was het interieur erg schmutzig met flinke vochtplekken. Om met een positieve noot te eindigen... De motor liep wel heel mooi! Weet niet hoe het met de rest van de auto's van van Aalten is gesteld, maar op basis van deze auto kan ik ze niet aanraden
Mijn Peugeot 206 1.6 hier gekocht meneer van Aalten zit al heel lang in het vak en dat is wel te merken hij is recht voor zijn raap. Gebeld om te gaan kijken en voor een proefrit en de dag erna met mijn vader langs geweest om de auto te gaan kopen. Hij kreeg eerst nog een beurtje en een apk bij een andere garage, dit deed hij om mij te laten zien dat de auto goed is. Een maand later was mijn accu stuk dit was in de wintermaanden en ik kon een paar dagen later gelijk langskomen voor een andere accu. Ik heb nu al 10-20 duizend km gereden en ben nog altijd even tevreden!
Ik heb een Auto daar gekocht in eerste instantie leek alles PRIMA ! tot dat we hem hadden gekocht, hij bokte ramen deed het niet etc. ik heb hem bij een andere garage laten maken 600 euro ! terwijl meneer A. zei dat alles het prima deed. na meerdere malen hebben gevraagd of ze dit konden maken kwam de Vader van A. en die was niet zo vriendelijk en zei dat ik moest stoppen met zeuren en gewoon rijden. Dus ik raad dit bedrijf niet aan wat als er wat met de auto is zijn ze er niet .
Op 06-09-2016 hebben we een Suzuki Alto gekocht bij Van Aalten in Woudenberg. Een fatsoenlijke proefrit maken kon niet omdat Van Aalten geen zin had om de groene platen erop te zetten. De auto leek goed, maar toen we er, na aankoop, mee naar huis reden bleek de versnellingsbak defect te zijn. Nadat mijn man van Aalten een paar keer heeft gebeld voor een oplossing hebben we nu ruzie.Van Aalten wilde ons niet tegemoet komen. De auto rijdt nu goed , na reparatie ,maar de extra kosten van 700 Euro is de auto eigenlijk niet waard. Een gewaarschuwd mens telt voor drie!!!. even reageren op de nieuwe recentie, een opvallend positief verhaal, de ene versnellingsbak gaat kapot en we krijgen niets, en de andere word gratis vernieuwd! het is maar te hopen dat het verhaal van kristy nieuwenburg maar waar is... !!
Mijn moeder heeft bij mnr van Aalten een Opel meriva automaat gekocht. Na 2 dagen ging de auto raar doen en heeft mnr van Aalten er gelijk naar gekeken, wat bleek dat er een nieuwe Easy tronnick versnellingsbak in moest. 2 weken is de auto weg geweest maar we hebben als nieuw terug gekregen!! Ontzettend blij met de goede en vriendelijk service die mnr van Aalten ons gegeven heeft. Nu al 2 auto bij mnr gekochten en dat gaan er zeerzeker meer worden! In 1 woord top!
Het was bijna niet te geloven wat er vanmorgen gebeurde. Wij gingen naar een auto kijken en hadden van te voren gebeld. Geen vaste afspraak gemaakt maar in de loop van de ochtend zouden we langs gaan. Bij aankomst riep deze meneer dat we te laat waren en was meteen zeer vijandig. We wilden toch even proefrijden maar dat ging ook al niet van harte. De man haalde de groene kentekens en komt terug met nog een bozer hoofd omdat mijn man het slot aan het proberen is. De sleutel ging heel moeizaam in het slot en de deur van de auto. Mijn man vraagt: weet u of dit de enige sleutel is waarop de boze meneer zegt, "nee die heb ik niet, wat wil je nou eigenlijk voor dit geld". Mijn man vraagt: wilt u de auto eigenlijk wel verkopen? En toen waren de rapen gaar!! Hij haalt de groene borden eraf en jaagt ons van het erf af..... echt ongelofelijk! Echt geen aanrader om bij zo iemand een auto te kopen. Belachelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid