facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vamex

Vamex
Adres: , Zoetermeer 2700 AW, NL
Telefoonnummer: 088 456 4567
Stad: Zoetermeer
Postcode: 2700 AW



op zoek naar gerelateerd: vamex oefenexamen, vamex dordrecht, vamex zwolle, vamex alkmaar, vamex den bosch, vamex zoetermeer, vamex examen aanvragen, vamex proefexamen
Recensies
Vamex examen locaties zitten op goed bereikbare plekken. Dat wil zeggen met openbaar vervoer, auto en fiets. Bij binnenkomst wordt je vriendelijk welkom geheten. Je identiteit wordt vastgesteld en er wordt een foto genomen, als je slaagt krijg je voor twintig euro je vaarbewijs mee. In de grote wachtruimte staat een grote tafel met eromheen makkelijk stoelen. Een goede verlichting met zicht naar buiten stelt je eventueel instaat de laatste kennis tot je te nemen. Als je aan de beurt bent om het examenruimte in te gaan krijg je instructie van een medewerker. Een formulier met daarop je examennummer, deze mag je straks in de computer invoeren, krijg je overhandigd. Niets mag mee naar binnen behalve het formulier met nummer en je identiteitsbewijs. Alles, telefoon, horloge tas en jas mogen in een kluis. Je identiteitsbewijs moet duidelijk zichtbaar op tafel liggen gedurende het examen. Naast de computer tref je potloden, pennen, passers, gum, plotter liniaal aan. Op de computer zit gelukkig ook nog een rekenmachine. Na het invoeren van de code begint de tijd van het examen te lopen. Het is stil in de zaal, alwaar +/- 10-12 tegelijk personen examen kunnen doen. Als je klaar bent meld je je bij de balie en lever je het formulier in. Binnen enkele minuten krijg je te horen of je geslaagd bent en wordt het vaarbewijs afgegeven, zoals gemeld na betaling van twintig euro. Maar dan ben je voorlopig wel af van het studeren. Vaarbewijs één en twee in de pocket! Dank Vamex!
Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Alles loopt soepel en ongehaast. Ben er nu twee keer geweest en het is heel jammer dat het wordt opgedoekt ivm overgang naar CBR. Foute move! Gratis parkeren in omgeving oa bij winkelcentrum Rokkeveen. Ook het aanrijden vanaf de A12 via afslag 7 is prima te doen. Mijn complimenten aan de bemensing ter plaatse!
Op de dag van mijn examen was er een computerstoring waardoor het examen niet digitaal afgenomen kon worden. Vervelend, maar dit werd door Vamex netjes opgelost. Examens werden geprint, en er werd duidelijk en vriendelijk verteld hoe het verder zou lopen. Nu alleen nog hopen op een goede uitslag...
De plaats voor examen vaarbewijs en marifoon. Ongedwongen informele sfeer. Hoewel een exameninstituut wordt er toch veel aan gedaan alles zo ontspannen mogelijk te maken. Als er plek is, kun je aan het examen beginnen, ook al is het nog niet de gereserveerde tijd. Top!
Vriendelijk personeel, mooie locatie en de examens zijn super geregeld! Mocht je slagen, dan is er de mogelijkheid om direct je brevet mee te nemen en de zelfde dag nog het water op te gaan!
Examenlocatie voor het vaarbewijs en marifoonbewijs. Aardige en sociale werknemers die het de examenkandidaten zeer op hun gemak stellen. Foto wordt ter plaatse gemaakt en pinnen voor het bewijs ook.
Prima locatie in rustig je vaar examen te doen. Fijn dat je bewijs gelijk mee krijgt en de begeleiding is super.
Doormiddel van Internetreservering geen wacht tijd. Als je maar goed leert behaal je het vaarbewijs zonder problemen
Goed bereikbaar. Vriendelijk personeel en rustige omgeving om je vaarbewijsexamen te doen.
Vriendelijk personeel...jammer dat dit overgaat naar het CBR einde jaar. Parkeren is te doen..wel druk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid