facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Valleria traveling

Valleria traveling

Info

Reisblog

Geschiedenis

Reisinspiratie, Reisblogs & Reisadvies voor en door reizigers......



"Mijn passie voor reizen is groot. Erg groot. In de afgelopen twintig jaar heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van de kleurrijke Mexicaanse westkust tot de Toscaanse binnenlanden en van Fins Lapland tot de prachtige Griekse eilanden.Deze ervaringen gebruik ik graag om voor jou de mooiste reizen samen te stellen. Wil je skiën? Ik selecteer voor jou de beste skigebieden. Zoek je liever een zonnig strand op? Een groot aantal mooie zonvakanties ligt al voor je klaar.Kortom: vertel mij wat je vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor jou de beste [email protected] / 06-34446716"
Adres: Vlaardingen
Stad: Vlaardingen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Martina's fotografie pagina Martina's fotografie pagina 3 km Freezing a moment with my camera. Photography is a way of feeling and enjoy nature. W...
Recensies
Onlangs met mijn gezin op vakantie geweest via Valleria. Alles was top geregeld, geen vraag is te gek Ze heeft heel veel kennis, zoekt alles voor je uit en denkt goed met je mee. Ook tijdens je vakantie is ze bereikbaar voor eventuele vragen of acute problemen. Je bent een TOPPER.
Bij Valleria mag je altijd alles vragen. Ze heeft veel geduld en denkt met je mee. Het is heerlijk om een reisagente te hebben die alles voor je kan uitzoeken. Wij zijn erg blij met haar.
We hebben een geweldige cruise gemaakt naar de Noordelijke steden ,Zweden,Noorwegen en Denemarken .Geboekt via Valleria ,alles goed geregeld . Alle reispapieren netjes geprint en in leuke map thuisgestuurd ontvangen . Hartelijk dank Valleria Morelli ,boek volgende keer beslist weer bij jou .
Fijne vakantie in Turkije gehad, die Valleria voor ons geregeld heeft. 20-6-2023 t/m 30-6-2023 Ze reageert snel op berichtjes, is vriendelijk, denkt goed mee en regelt alles prima! Dankjewel Valleria! Groetjes, Richard en Marije
Onlangs een super fijne vakantie gehad wat we via Valleria hebben geboekt. Valleria helpt je goed met het zoeken naar de ideale vakantie. Niks is te gek, reageert snel en denkt goed mee. Op naar de volgende vakantie met Valleria.
Valleria boekt tegenwoordig al onze vakanties. Altijd een oplossing, altijd een mooie plek, altijd ruimte voor een vraag en altijd alles geregeld! Ook deze keer weer.
Met z'n 8en een week naar Lapland. Wat een mooie reis was dit. Mede mogelijk gemaakt door de uitstekende service van Valleria. Zelfs tijdens de vakantie heeft ze nog wat dingen geregeld. Top service. De volgende trip naar Istanbul is al doorgegeven aan haar!
Net terug van een grand tour Griekenland. Geboekt via Valleria. Goed advies en alles netjes verzorgd en geregeld. Reageert snel op vragen.
Onze vakantie is door Valleria van A tot Z perfect geregeld. Zeer veel kennis van de reiswereld en zoekt samen met de klant de beste mogelijkheden van je gedroomde vakantie. Zowel de beste prijs van vlieg maatschappijen als accomodaties zal Valleria aan je voorleggen. Omdat wij in haar vakantie een vraag hadden, was er een vervanger geregeld zodat je nooit zonder antwoorden blijft. Ook de nazorg van bv een vertraging staat zij volledig voor je klaar. Voortaan gaan onze vakanties via Tui at home Valleria Morelli !
Super meedenkende dame. Gaat door tot het helemaal naar ieder zijn wens oke is. Leuke attentie voor de vakantie. En hoe leuk was het bij thuiskomst ook weer een welkom thuis boodschap. Dank je wel Valleria!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid