facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Valkengoed Wedding Fashion

Info

Valkengoed Wedding Fashion heeft jarenlange ervaring in het adviseren op het gebied van bruidsmode. Bij ons weet je dat het goed zit!

Geschiedenis

De grootste trouwmodezaak van Midden-Nederland.
Al ruim 33 jaar zorgt Valkengoed Wedding Fashion ervoor dat zowel de bruid als de bruidegom perfect gekleed gaan op hun grote dag!

Wil jij ook advies op maat? Maak dan vrijblijvend een pasafspraak met een van onze stylistes in een persoonlijke en ontspannen sfeer!

Producten

Trouwjurken, bruidsjurken, accessoires, schoenen, lingerie, sieraden, stola's, sluiers



"Al meer dan 39 jaar is Valkengoed een begrip in Amersfoort en wijde omgeving. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met kennis van de laatste trouwmode trends en aandacht voor detail geeft Valkengoed Wedding Fashion je net dat beetje extra!Wij hebben een uitgebreide collectie met de bekendste A-merken. En in ons eigen atelier maken we jouw droomjurk of trouwpak perfect op maat. Maar ook voor trouwringen kan je bij ons terecht.Ga je trouwen? En wil jij advies op maat? Maak dan een pasafspraak met een van onze ervaren & gepassioneerde stylisten en laat je in een persoonlijke & ontspannen sfeer, vrijblijvend adviseren!Wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent!Liefs Team Valkengoed :"
Adres: Prinses Julianaplein 4-5, 3811 NP Amersfoort
Telefoonnummer: 0334616229
ln.deogneklav@ofni
Stad: Amersfoort
Route: Prinses Julianaplein 4-5
Postcode: 3811 NP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: valkengoed amersfoort parkeren, covers utrecht, valkengoed amersfoort ervaring, valkengoed eemnes, bruidsmode amersfoort, d'amore amersfoort, trouwjurk, trouwjurk huren amersfoort
Recensies
Bij Valkengoed Wedding Fashion ben ik erg goed geholpen bij het uitzoeken van mijn trouwpak. De medewerkers zijn erg vriendelijk, oprecht en meedenkend. Snelle service en het pak is van een super kwaliteit.
Zeer teleurstellende ervaring met Valkengoed in Amersfoort. Wij zijn respectloos behandeld. We hadden netjes een afspraak om 15:00 uur gemaakt via het internet en daarbij aangegeven dat ik voor schoenen kwam mijn jurk heb ik al. Hiervoor ook een bevestiging ontvangen. Bij binnenkomst konden we ergens gaan zitten het was erg druk en werd gevraagd of we een afspraak hadden. Dit konden wij bevestigen. Tot onze grote verbazing kregen wij te horen dat schoenen alleen aan "klanten" worden verkocht en dit nooit op zaterdag wordt gedaan. We kregen ook nog een verwijt dat wij nu een tijdslot van 2 uur in beslag namen terwijl ik duidelijk had aangeven alleen voor schoenen te komen en deze zaak nu duizenden Euro's omzet misliep. Wij zijn vervolgens de zaak "uitgewerkt". Wij zijn voor de afspraak uit hiervoor speciaal uit Haarlem ook twee uur reistijd en bezine- en parkeerkosten gemaakt. SCHANDALIG!!
Mijn trouwjurk hier gekocht. Echt super goede service en communicatie en een hele fijne sfeer! Ze hebben mijn jurk prachtig vermaakt en dat in een vrij korte tijd.
Ik had echt een hele leuke dag gehad en een fantastische jurk gevonden. Kwaliteit is erg goed, maar dat mag ook wel voor de mooiste jurk van je leven. Ik ben ontzettend goed geholpen, had een hele leuke klik met de medewerkers en zou het zo iedereen aanraden! :
Prachtige jurk gekocht! Coupeuses heel lief en namen alle tijd. Kreeg de kriebels van de betuttelende bejegening door de verkoopsters maar dat is persoonlijk werd continu bruidje benoemd en met u aangesproken. Daarnaast kreeg ik bij de eerste afspraak het gevoel dat het heel raar was dat ik in de middag nog bij een andere winkel een afspraak had en moest ik snel beslissen want anders in de knel met levertijd nog 7 maanden. Jurk was met 3 maanden binnen.. Schoonmoeder en zusje wilde graag een foto maken met jurk aan, hoefde wat mij betreft niet maar prima. Werd op een bijzondere toon aangegeven dat dit niet mocht; de designers zouden bang zijn dat de jurk zou worden nagemaakt de jurk staat online en tijdens trouwerijen worden ook foto's gemaakt. Toen ik eenmaal had besloten de jurk te nemen mochten er wel foto's worden gemaakt ?. Niet flexibel t.a.v. vervolgafspraken ná het uitkiezen van de jurk; kan enkel tijdens kantooruren ma t/m vrijdag dus bij een fulltime baan moet je hiervoor vrij vragen. Bij een jurk van deze prijs mag je verwachten dat er een avond in de week of een zaterdag in de maand ook een coupeuse aanwezig is. Toen ik dit benoemde werd bij verteld dat dit in de papieren stond die ik had ondertekend.. vond ik niet heel chic. Overall, prachtige jurk, paste perfect maar heb mij wel dusdanig geïrriteerd dat ik voor het eerst een review schrijf.
De zoektocht naar dé jurk was voor mij best moeilijk, maar Valkengoed heeft mij hier super goed bij geholpen. Echt mijn droomjurk gevonden, het kon niet beter. Ze hebben dit goed begeleid en waren ook steunend in mijn onzekerheid. Ik raad ze zeker aan!
Fantastische ervaring! We hebben genoten mijn man en ik van de passessies en de deskundige hulp van de medewerkers! No stress en alle wensen in acht genomen! Echt een aanrader!
Ik kan deze winkel niet genoeg aanbevelen! De bruidsjurken zijn van hoge kwaliteit en er is een grote selectie om uit te kiezen. Het personeel was zo geduldig en behulpzaam bij het vinden van de perfecte jurk voor mij. Ik ben zo blij dat ik hier mijn trouwjurk heb gekocht.
Bij deze trouwzaak ben ik ontzettend goed geholpen en heb ik deze onvergetelijke dag met een onderscheidend mooi trouwpak mee gemaakt. Zeer professioneel en luisteren goed naar de wensen. wel lastig wanneer je wat groot bent zoals ik maar dat heb ik bij meerdere zaken mee gemaakt alleen hier gingen ze voor de oplossing. een echte aanrader. Ook is het momenteel gekkenhuis in deze wereld dus tijdig hier aan beginnen is een must. je moet wel even wachten voordat pak binnen is namelijk.
+ Ruime keuze in mooie trouwpakken. Heel tevreden over het pak. + Vakkundig personeel. - Nalatig in communicatie over de te leveren producten en afzeggen van afspraken. - Bestelde schoenen en riem bleken 2 dagen voor de bruiloft niet meer leverbaar waardoor met de nodige stress op zoek gegaan moest worden naar een nieuw paar. Er werd wel meegedacht over een oplossing en er werd gecompenseerd.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Valkengoed Wedding Fashion.

Amersfoort bruidswinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Prinses Julianaplein 4-5 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Valkengoed Wedding Fashion adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Valkengoed Wedding Fashion. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Valkengoed Wedding Fashion delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sahra Wedding Sahra Wedding 4 km Vertaald door Google Goed bedankt Origineel Bien merci
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid