facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Valkenburg Massages

Valkenburg Massages
Adres: Broekhem 79, 6301 HE Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0628764779
Stad: Valkenburg
Route: Broekhem 79
Postcode: 6301 HE



op zoek naar gerelateerd: Shiatsu massage Valkenburg, Massage Maastricht, Zwangerschapsmassage Valkenburg, Kuurpark Valkenburg, Spa Valkenburg, Anubis Massage, Uitgebreide massage, Sauna in de buurt van Valkenburg
Recensies
Heerlijke massage gehad! Ontspanning in combinatie met de aanpak van mijn fysieke klachten. Angela heeft de kennis in huis om elk fysiek 'mankement' te verhelpen en geeft je daarnaast een welkom gevoel. Een aanrader voor iedereen!!
Angela is gewoon geweldig! Erg veel last van nek en rug, na door haar behandeld te zijn weer als herboren!
Angela heeft mij heel erg verder geholpen, we zijn er nog niet maar de laatste weken gaat het weer steeds beter. Je krijgt echt waar voor je geld en ze gaat door tot ze tevreden is!
Een topper van een masseuse! Doet er alles aan om je klachten te verlichten en dit alles met een grote smile! Heerlijk! Dankjewel lieve Angela!
Super goede behandelingen gehad. Rugpijnen , Actrose pijnen in de knieën , pijnen in Armen ben bij Angela meerdere maken in behandeling geweest met Cupping, Moxa Lamp, Shiatsu en Limpfemassages ... weg pijnen. Gebruik al maanden geen pijnstillers meer . Zij is echt een aanrader!
Super fijne massage gehad!! Ik had een knieblessure en ik liep behoorlijk mank. Maar door haar Moxa lamp en massage had ik bijna geen pijn aan mijn knie meer. Ook door de knieblessures had ik rug - en schouderpijn. En die is ook weggegaan. Ongelooflijk effectieve geneeswijze!!!
Eindelijk weer een goede Thaise massage gehad. No pain, no gain! Veel knopen kunnen verwijderen en de rug weer helemaal soepel gemaakt. Echt een aanrader! En maar €60,- voor 90 minuten massage!
Angela heeft gouden handjes! ‘Vastzittend’ kom je binnen... ‘los en relax’ ga je naar buiten! Een massage van haar is een kadootje voor jezelf! Gigi
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid