facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Valk Vers

Valk Vers

Info

Valk Vers staat synoniem voor versproducten, eerlijk, ambachtelijk én uit de streek.

Geschiedenis

Fan van vers? Dan hou je van Valk Vers, een initiatief van Hotel Apeldoorn de Cantharel. Valk Vers staat synoniem voor alle versproducten waar het hotel dagelijks mee werkt: eerlijk, ambachtelijk én uit de streek. Bijvoorbeeld uit de eigen moestuin. Begin juni 2017 openden wij onze Traiteur de Cantharel waar o.a. versmaaltijden verkocht worden bereid met producten uit eigen tuin!

Onze taak

Wij geloven dat verse producten eerlijk en ambachtelijk worden gemaakt en bijvoorkeur uit de streek komen. Wij willen mensen uit de regio het verschil helpen proeven tussen vers uit de supermarkt en vers uit de tuin.

Producten

Eerlijke ambachtelijke versproducten, uit de streek.

Adres: Ugchelseweg 72, 7339 CL Ugchelen
Telefoonnummer: 0031 55 301 52 30
ln.srevklav@ofni
Stad: Ugchelen
Route: Ugchelseweg 72
Postcode: 7339 CL


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: valk vers facebook, valk vers pluktuin, valk vers traiteur, ugchelseweg 72, ugchelen, valk vers cantharel, valk vers tuin, valk versmarkt, traiteur cantharel ugchelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ugchels Vishuis Ugchels Vishuis 240 meter Speciaalzaak waar u terecht kunt voor al uw verse, gerookte, gebakken en gemarineerde...
Recensies
Helaas, normaal gesproken echt positief over van der Valk, maar dit concept heeft nog wel verbeterpunten nodig. Het is niet te vergelijken met het eten uit het "normale" restaurant van der Valk en ook niet met een "drive thru". Het begint al bij de bestelling in de drive thru. Je verwacht een snelheid zoals bij de Mc Donalds, je kunt echter haast een overnachting bijboeken... voordat je de bestelling hebt ontvangen en je door de drive-thru bent gekomen voor een paar burgers en wat friet ben je al een uur verder. Direct opgegeten, zodat je ervan uit kunt gaan dat het allemaal vers, lekker en warm is. Helaas.... Slappe, half koude friet en dan de burgers.... De "crispy kipburger" was een grote tegenvaller. Voor € 7,50 krijg je een broodje met een lepeltje citroenmayonaise, 2 blaadjes romaine/ little gem sla en 3 mini gefrituurde "kippen haasjes". Owja en nog wat chips. De "kip haasjes" zijn eigenlijk een paar millimeter dun kipfiletje met een beetje "crispy" paneermeel dat zo lang gefrituurd is dat er zwarte randen op zaten en er bijna geen kip meer over is gebleven. Het zijn 3 stukjes krokante doorgefrituurde smakeloze "kippen haasjes", maar... eerlijk is eerlijk.. crispy was het inderdaad! Dit is absoluut geen volwaardige maaltijd. De chips en frisdrank waren wel lekker, maar daar kun je dan ook weinig aan verprutsen. Erg jammer, misschien waren de verwachtingen te hoog, in ieder geval zal ik niemand de burgers en friet aanraden.
Te beschouwen als een traiteur: als je online bestelt staat het tasje al voor je klaar en kost het je geen tijd; je moet inderdaad thuis opwarmen maar wij vonden het meer dan eens heerlijk eten in barre tijden.
3e zondag op rij is er slechts 1 maaltijd nog beschikbaar om af te halen. En dan ook nog maar één portie. Als het nou 22.00u is kan ik mij er nog wat bij voorstellen maar om 18.15u etenstijd al door alles heen zijn...? We hebben nog niet meegemaakt dat we iets konden kiezen.
Een grote grap .. !!!! Heeft bijna anderhalf uur geduurt voor het er was . En dan is het er eindelijk blijkt het gewoon een veredelde magnetronmaaltijd te zijn . Die vervolgens ook nog eens echt niet te eten was . maar kost het dan wel het dubbele .. t vlees zat echt geen smaak aan en de aardappels die gebakken zouden moeten zijn was prut.. en om het af te maken lag het ook nog eens in een flinke plas met een soort vocht ....sorry hoor maar dan kan ik beter een pling maaltijd halen bij de ah .. echt helemaal 6 keer niks
Lekker eten alleen kreeg ik een hamburger zonder burger... toen ik terug kwam om een nieuwe te vragen, werd ik niet echt klantvriendelijk geholpen.
Donderdag 2 november 2017, uur of 6 vroeg in de avond. Nog even twee lekkere Valk Vers maaltijden halen. Wat een teleurstelling! Krielaardappeltjes, gekookt en veel te zout. Nog bijna rauwe spruitjes waarvan de koollucht je van ver tegemoet kwam. Daar doorheen droge rubberige smaakloze paddenstoelen. Een droge ongare stoofpeer. En last nut nog least slecht bereide kippendijen met zo’n slap nauwelijks gebakken kippenvel. Kortom het was niet lekker, niet te eten eigenlijk.
Wij halen geregeld bij Valkvers en de kwaliteit is vaak erg hoog. Het wint bovenal op versheid en variatie en verrast ons elke keer. De vrolijk en vriendelijke gastheer en het overige assortiment van Valkvers maken het 1 van de favorieten plekken in de buurt om af te halen.
Heerlijke maaltijden om mee te nemen. Een aanrader. Top.
Mooie en lekkere producten, aanbevolen door vriendelijk en deskundig personeel. Buiten zijn enkele gezellige zitjes ingericht. Kortom: een zaak met "uitstraling"!
Heerlijke pasta gegeten! En het eten was er heel snel Echt top! Complimenten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid