facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Valk Solutions

Valk Solutions

Info

Wij helpen retailers hun winkel morgen nog beter te runnen dan vandaag. Dat doen wij door het verzorgen van een innovatieve software oplossing. Met als resultaat meer inzicht in het klantgedrag met als gevolg een beter klantcontact en meer omzet.

Geschiedenis

Wij geloven erin om retailers uit te dagen om verder te kijken dan morgen. Door ons te onderscheiden met een uitstekende service en innovatieve producten. We hebben een omnichannel oplossing, die cloud-based en realtime te gebruiken is vanuit één online database.
Wij willen dat onze klanten echt tevreden zijn, onze klantservice is als enige in de branche ITO gecertificeerd. We werken iedereen dag met 70 professionals, vol overgave en met veel plezier voor ruim 2500 klanten in 9 verschillende branches.

Het consumentengedrag verandert, consumenten zijn online, mobiel, sociaal en lokaal. Retailers spelen daar op in met uiteenlopende omnichannel initiatieven.
In 2011 introduceerde Valk Solutions ASPOS, het eerste online en realtime omnichannel retail platform compleet met web POS, tablet POS, logistiek, webshop, instore kiosk, mobiel app, Youtube narrowcasting, online business intelligence en nog veel meer. Hoe de omnichannel roadmap van retailers er ook uit ziet, hij wordt werkelijkheid met ASPOS van Valk Solutions. Dit op een kostenefficiënte manier doordat alle toepassingen realtime gebruik maken van dezelfde online database.



"Als Valk Solutions vertalen we nieuwe technologie naar waardevolle toepassingen voor retailers.Het ASPOS omnichannel cloud platform creëert één waarheid voor klanten. Applicaties draaien gewoon in de browser en werken online en realtime op een centrale dataset. Zó komen consumenten werkelijk centraal te staan.Retailers winnen aan slagkracht en ontsluiten nieuwe diensten volgens een omnichannel IT roadmap. Dit alles met efficiënt beheer en de laagste total cost of ownership.Onze klantenkring telt 20.000 gebruikers in 9 retailbranches. We zijn ISO 27001 en ISAE 3402 gecertificeerd. Meer dan 90 vakmensen werken met passie bij Valk Solutions om klanten voor de lange termijn zeer tevreden te maken."
Adres: Vlasakker 5, 3417 XT Montfoort
Telefoonnummer: 0348-431490
Stad: Montfoort
Route: Vlasakker 5
Postcode: 3417 XT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Valk Solutions vacatures, Valk Solutions LinkedIn, Valk Solutions jaarafsluiting, ASPOS kassa, ASPOS backoffice, ASPOS Backoffice inloggen, ASPOS POS, Primera ASPOS
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Draads B.V. Draads B.V. 288 meter Fijn en telefonisch goed bereikbaar bedrijf wat al snel door heeft wat de problemen z...
ICTWaarborg ICTWaarborg 395 meter ICTWaarborg biedt duidelijkheid & zekerheid Uw ICT in vertrouwde handen bij een deeln...
M-ICT M-ICT 1 km M-ICT is echt een super fijn bedrijf. Perfecte service en het is laagdrempelig om con...
Recensies
Al sinds 2013 ontzettend tevreden. Sinds kort zijn we over naar Aspos. De overgang was voor ons spannend, maar verliep soepel en goed dankzij de hulp en inspanning van het supportteam. Ze weten wie je bent en de begeleiding is persoonlijk. Als winkel is het belangrijk dat voorraadbeheer, inkoop en verkoop goed verlopen. Mijn tip: kassa software nodig? Ga naar Valk!
Al 10 jaar ontzettend tevreden! Bij de recente overgang naar Aspos was de begeleiding fantastisch! Dankjewel Jochem!
Sinds 12-04-2023 is onze winkel genaamd Cadeau&meer open aan het Scheldeplein 15 te Alblasserdam, wij hebben gekozen om de automatisering van Valk solution te gebruiken en dit tot volle tevredenheid van ons, ook de begeleiding en klantenservice van Valk is top. dus mocht je een winkel hebben of willen openen dan adviseer ik je om de automatisering van Valk solution te nemen. Sven de Jong van Valk solution maakt je graag wegwijs in hun systeem en staat samen met zijn collega's klaar om je de juiste ondersteuning te geven als je het systeem hebt draaien en je vragen hebt. Arjan van Es Cadeau&meer Alblasserdam
Sven heeft me deze morgen fantastisch geholpen met de uitleg van, en het aanpassen van een prijs van een product en het maken van schap-prijzen. Heerlijk als jullie ons meteen kunnen helpen! Met vriendelijk groeten, Renate, De Rooi Pannen Tilburg
Vandaag kassa's in de winkel vernieuwd door een aardige vakkundige Emre, belde netjes op om door te geven wanneer hij precies zou aankomen, alles binnen no time geïnstalleerd. Wij konden direct aan de slag en klanten hoefden niet te wachten. Alles op afspraak. Niks was hem te veel, wij kregen overal antwoord op, want vrouwen snappen toch niet hoe die apparaten werken. Bedankt en heel veel succes. Dikke 10.
Onze samenwerking is al meer dan 20 jaar en nog steeds heel gelukkig mee, Scheelt een hoop werk, goede inzichten en prima voorraad beheer
Vandaag ben ik door Niels goed geholpen bij een pin storing. Deze storing heb ik nu voor de 2e dag en eindelijk weet deze beste man waar het probleem heeft gezeten. Wij zijn er erg mee geholpen en is een fijne sociale man om aan de telefoon te hebben. Hierbij nogmaals Niels bedankt.
Uitstekend en correct bedrijf.!!! Heeft ons net iets voor vijf uur zelfs nog geholpen zodat wij dit weekend ons pin apparaat kan gebruiken.!!! Jullie zijn geweldig Toppers.!
Wij zijn nu sinds 2 weken open met onze nieuwe DA-Readshop combinatie en wij draaien met Valk Solutions. Hier kan ik eigenlijk alleen maar lovend over zijn. We krijgen elke week telefonische begeleidingen zodat we op de hoogte zijn van het systeem en hier kunnen we ook al onze vragen kwijt. Als je ze incidenteel belt met een vraag of probleem, dan is het me nog niet overkomen dat je iemand aan de telefoon krijgt die niet weet waar het over gaat en gaan ze meteen kundig proberen het probleem of de vraag op te lossen. En niet geheel onbelangrijk: humor is goed aanwezig. Toppers!
Vandaag een nieuwe kassa en backoffice geinstaleerd. Hele goede service gehad van Emre! Blij mee, we kunnen er weer tegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid