facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Valk Design,

Adres: Van Golsteinlaan 12 , Ugchelen 7339 GT, NL
Telefoonnummer: 055 534 2628
Stad: Ugchelen
Route: Van Golsteinlaan 12
Postcode: 7339 GT



op zoek naar gerelateerd: Van der Valk meubels kopen, Elitis behang van der Valk, Van der Valk Luxury, Van der Valk stoelen, Van der Valk Outlet, Valk at Home, Valk Interieurbouw, Van der Valk lampen
Recensies
Vandaag op weg naar huis besloten we een hapje te gaan eten op het terras van van der Valk De Cantharel. Bij binnenkomst was er wat onduidelijkheid waar we mochten zitten. Waardoor ons gastvrij onthaal wat tegen viel. Het terras zag er gezellig uit. We kregen eetst een drankje geserveerd we kregen een luxe kaart met mooie gerechten en luxe prijzen. Eigenlijk was de bedoeling iets eenvoudigs te eten, maar dat was niet te vinden op de kaart. We hoefden niet zo lang te wachten en kregen allebei ons bord geserveerd met 1 klein bakje sla en frites De varkensrib oogde in eerste instantie prima maar bij verwijdering van al het vet bleef er weinig van over De gepofte aardappel was weinig smeuig. Het zelfde gold voor de zeeduivel. Haal je het bot eruit dan houd je weinig vis over en deze was geserveerd op een paar lepels puree De smaak was goed maar te weinig voor de prijs. Ook miste ik de kouseband Ook was de bediening traag en werden onze borden niet uitgeruimd. Door deze teleurstellingen besloten we dat we het toetje maar hebben laten zitten en gingen daarna diep gefrustreerd naar huis. 60 euro kwijt en niet eens genoegWe hebben het gemeld bij de bediening, die was het met ons eens. Maar wat koop je daarvoor.Thuis hebben we nog wat eten uit de koelkast opgewarmd om genoeg te hebben Dit lijkt me toch niet de bedoeling van een restaurant bezoek. Helaas geen positieve ervaring Helaas niet voor herhaling vatbaar. Niet gewend van een van der Valk restaurant.
Heerlijk weer dus een terrasje gepakt bij vd valk. Omdat het lunchtijd was toch maar besloten iets te eten. We bestelde wat te drinken ik een ice tea green mijn partner een bitter lemon. Ik kreeg de ice tea green mijn partner kreeg ook ice tea. Hij zei dit is geen bitter lemon, de Engels sprekende ober zegt jawel dit is bitter lemon. Waarop wij zeiden nee dit is ice tea. De ober liep weg en kwam uiteindelijk met de bitter lemon. Bood wel zijn excuses aan. Vervolgens de lunch. Ik bestelde de garnalen kroketten met brood mijn partner wilde een gebakje. Mijn kroket was er binnen 5 minuten . Ik had bruin brood besteld maar kreeg wit brood. Die kroketten hebben gok ik onder een warmhoud lamp gelegen want het was niet heel warm. Ober aangegeven dat ik bruin brood had besteld. Wederom excuus. Mijn vriend had nog steeds geen gebak. Ik was ondertussen bijna klaar. Ik vroeg de ober of het gebakje nog gebakken moest worden. Volgens de ober doet een ander het gebak. Uiteindelijk het gebakje erg onprofessioneel dat je niet tegelijk eten krijgt toen zag mijn vriend dat er een barst in zijn glas zat. Wederom de ober geroepen. De ober kon nog wel zeggen het zit jullie niet mee he. Klopt kan gebeuren maar als er dan zoveel dingen mis gaan geef dan op zijn minst een drankje van het huis. Maar dat gebeurde niet. Echt een hele slechte vd valk en zeker geen aanrader
Eten was heerlijk, bediening vriendelijk! Alleen vond ik het er hummelig uitzien. Het buitenterras de vloer ziet er vies uit. Veel vogelpoep en ander zwerfvuil. Ben ik niet gewent van vd Valk.
Wij hebben 1 nachtje in dit hotel geslapen. Erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel. Prachtige omgeving waar veel te doen is. Wij zijn op de aankomst dag meegegaan met de paardentram €10,- p.p. en dit was boven verwachting. Kinderen mochten voorin zitten en voor de volwassenen was er halverwege een borrelplankje met een glas prosecco fuze tea voor de kids. Hierna hebben wij genoten van het zwembad waar je ook gratis koffie, thee en bubbelwater kan nemen. Hier zit ook een sauna bij maar voor mij iets te warm. Kamer was mooi ingericht met een bad, douche, koffie en thee faciliteit, kluis, minikoelkast en bureau. De volgende ochtend genoten van het ontbijt, echter vonden wij de opstelling onoverzichtelijk. Hiernaast geen normaal zout voor op je ei al is dit volgens mij bij elk van der valk hotel zo. Wel is er zeezout maar persoonlijk vind ik die grote korrels op mijn ei niet zo lekker. Hierna zijn wij naar de valkeniersshow geweest wat voor hotelgasten gratis is. Dit werd erg leuk gedaan en iedereen kreeg de gelegenheid om een roofvogel vast te houden en foto's te maken. Kamers: Mooi ingerichte kamer met een uitzicht. Bad, douche, losstaande wc, bureau, bank met tafeltje, mini koelkast, kluis. Activiteiten in de buurt: Gratis Valkenier voor hotelgasten. Paardentram €10,- p.p. Apeldoorn stadje in de buurt. Wandelen. Misschien dierentuin Apenheul. Eten en drinken: Uitgebreid ontbijtbuffet zoals je van Van der Valk kunt verwachten. Alleen leek het hier wat onoverzichtelijk. Geen normaal zout. Ik miste aardbeitjes, zeker nu het het seizoen ervoor is. Scrumbled eggs wat aan de koude kant.
We hebben een aangenaam verblijf gehad samen met onze twee paarden. Het nieuwe zwembad + wellness is een grote meerwaarde om na je paardenrit te ontspannen. Ontbijt is heel erg uitgebreid en lekker! De infrastructuur is voor de paarden zeer goed en veilig. Ook de vriendelijke stalmeester helpt je graag. Kleine tip: de stalmeester heeft het nummer van de dierenarts maar is na 17u niet meer aanwezig. Ergens een blaadje met noodnummers: hoefsmid, veearts,.. ophangen of bij de receptie leggen is nodig. Een mogelijke koliek kan niet wachten tot de volgende weekdag. Het zelf op zoek gaan naar een dierenarts op Google in spoed is in een vreemde omgeving moeilijk. Het eten in de avond is goed maar voor de prijs kan het misschien iets verfijnder telkens frieten+aardappelen,... De omgeving is top ook zonder paard! Dit verblijf is een absolute aanrader! Tevens onze 4x hier!
Uitstekende kaart, goede ambiance en personeel heeft alles onder controle. De wachttijden zijn kort, precies goed. Was voor ons de tweede keer dit jaar, beide keren goed, dat zegt wat.
Mooi hotel mooie locatie. De kamer was netjes en schoon, wel een beetje gehorig maar dat is niet kwalijk. Wij hadden tuinzicht,de tussenschotten met de buren hadden wel iets hoger gemogen. Leuke wandelroutes in de omgeving door de natuur. Service personeel prima, Het diner vond ik een beetje matig qua garnituur beetje te simpel. Ontbijt was prima genoeg keuze. Wij komen ongetwijfeld nog een keer terug.
Wat een heerlijke plek om een overnachting te hebben. De kamer is heel ruim, stortdouche aanwezig wat erg fijn is en alles erg schoon. Je kunt gebruik maken van het zwembad en 2 sauna's, hiervoor zijn handdoeken en badjassen beschikbaar. Zowel binnen als buiten kun je gratis koffie, verse thee en water pakken. En als dat niet genoeg is, heb je een honesty bar. Perfect! Buiten is het erg verzorgd, leuk dat er een paardenhotel is waar je kunt kijken. Ontbijt was, zoals altijd bij vd valk, erg uitgebreid. Wij hebben een top verblijf gehad. Kamers: Wij hadden een kamer aan de linkerzijde op de begane grond. Hier zit een terras aan vast met een hangstoel en 2 schommelstoelen. Jammer was wel dat het in de schaduw zat, maar aan de andere kant van het hotel kun je in de zon zitten als je dit wil
Heerlijk buffet gehad, het eten was erg lekker en het personeel vriendelijk. Het eten werd goed warmgehouden voor optimale smaak. De prijs is heel goed voor wat je krijgt, een echte aanrader. De enige 2 minpuntjes zijn dat er geen biefstukjes te krijgen zijn, wat je wel zou moeten kunnen verwachten. Ten tweede werd bij het verlaten gevraagd waar we hebben gezeten, terwijl er geen nummers aan de tafels zitten, en meneer heeft ons zelf op een plek neergezet, dus dat was een beetje teleurgesteld.
Voor een ontbijt van dat soort bedragen verwacht je toch echt iets meer luxe en lekkernijen, ook was het steeds op en werd er slecht bijgevuld. Naast dit zat er een lange haar in mijn chocolade broodje en de dame die de ei gerechten maakte was zeer onbeschoft. Die begon te foeteren dat ik het schaaltje niet mocht laten staan en griste 'm weg en gooit deze nog net niet letterlijk van zich af. Verbazingwekkend hoe de service, kwaliteit en het personeel achteruit is gegaan de afgelopen jaren. Ik ben dit niet gewend van een dergelijke van der valk. Hier zal ik in ieder geval geen verblijf of maaltijd meer nuttigen, laat staan aanraden bij klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid