facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ValinLove

ValinLove

Info

Ik heb zin om met jullie persoonlijke wensen een fantastisch mooie dag te organiseren!

Geschiedenis

... En toen was mijn droom werkelijkheid! Doen wat je altijd al het liefst wilde doen en waar je ook goed in bent.
Hoe gaaf is het dat je in dit beroep mee kan helpen om dromen van anderen waar te maken!
Ik heb de afgelopen jaren verschillende paren geholpen bij het organiseren en helpen uitvoeren van de mooiste dag van hun leven. Dit begon jaren geleden vanuit natuurlijk enthousiasme, zo hielp ik veel vrienden en familieleden bij hun grote dag. Via via kreeg ik steeds vaker verzoekjes voor kleine en grote opdrachten: van advies op het gebied van make-up en haardracht tot het organiseren van een complete bruiloft. Ik merkte dat dit mij dit veel plezier en energie gaf, ook waren de mensen erg blij met mijn betrokkenheid en ideeën. Omdat steeds meer bruidsparen mij wisten te vinden, begon dit een regelmatige invulling te geven aan mijn avonden en weekenden. Dit deed ik de laatste jaren naast mijn werk in het onderwijs. In 2017 besloot ik hier serieus werk van te maken en werd ValinLove een feit. Bij het organiseren van bruiloften heb ik veel contacten opgedaan in het bruidsnetwerk. Mensen en bedrijven waar ik fijne ervaringen mee heb. Mijn netwerk kan ik inzetten, maar ik vind het ook altijd leuk om nieuwe ervaringen op te doen en mensen te leren kennen! Ook hierin zijn jullie wensen bepalend.
Ik ben een energiek persoon die houdt van een uitdaging. Ik ben creatief, denk graag met je mee en ik ben eerlijk. Ook ben ik goed in het echt luisteren: jullie gevoel en wensen zijn leidend, de bruiloft draait om jullie!



"Jullie gaan trouwen!Maar dan… Waar begin je? Datum? Locatie? Trouwauto? Huwelijksreis? Wie nodig je uit? En dan ook nog al die aanbieders, al die beurzen, al die ideeën en al die Pinterest plaatjes. Waarom geen ervaringsdeskundige kiezen, iemand die weet waarover ze praat, de juiste mensen kent en Pinterest op haar homepage heeft. Voor de uit-de- band-springers een creatieve mind om jullie bijzondere wensen te vervullen. Bij een intieme bruiloft zijn het juist de details die tellen.Ik help jullie graag in de jungle die trouwen heet en zal ervoor zorgen dat ook de aanlooptijd naar jullie mooiste dag een feestje wordt!"
Adres: Bergschenhoek
Telefoonnummer: 0619370202
Stad: Bergschenhoek


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lansingerland Live Lansingerland Live 620 meter Geluid was matig. Tussen de artiesten door was het geluid erg zacht en saai. Er zou i...
De Ballonnenkoning De Ballonnenkoning 2 km Echt perfecte service, afspraak is afspraak, voor een mooie prijs.
Recensies
Valery was onze Babs en Ceremoniemeester op onze bruiloft en wat heeft ze het fantastisch gedaan! Valery is super betrokken, heeft echt een prachtige ceremonie neergezet en heeft ons de hele dag alle zorgen uit handen genomen. Zonder haar en haar zus hadden we nooit zo zorgeloos kunnen genieten van onze dag hoe we dat nu hebben kunnen doen. Ook heeft zij super goed geholpen met de voorbereidingen, reageerde altijd super snel op onze appjes en mails en wist overal wel een goed adresje voor. Valery dankjewel voor alles.
Net een nieuwe baan en een bruiloft regelen was best een beetje veel. Superblij met de keuze om Valery te betrekken bij het organiseren van onze bruiloft. Niet alleen was alles uiteindelijk super geregeld, ook de voorbereidingen naar de bruiloft toe werden er ook een stuk leuker van. Valery is namelijk niet alleen heel professioneel maar ook gewoon een hele leuke enthousiaste dame. Daarom ook de keuze gemaakt om Valery mijn make-up te laten doen en onze ceremonie te laten begeleiden. Valery nam de tijd om ons en de andere sprekers te interviewen. Dankzij haar grondige voorbereiding was de ceremonie heel persoonlijk met een lach maar ook een traan en precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Alles bij elkaar hebben we een superdag gehad waarbij we ons volledig ontzorgd voelde en alleen maar hebben genoten. Valery en Maxime, we hebben het al vaak uitgesproken maar nogmaals dank voor jullie bijdrage in onze onvergetelijke dag.
Via een buurtfeestje bij Val in Love terecht gekomen, wij konden wel wat hulp gebruiken bij het plannen van onze bruiloft! We hadden geen standaard trouwlocatie en juist daarom echt ideaal om Valery erbij te hebben. Samen met haar hebben we een aantal keer gezeten om al onze wensen en ideeën te bespreken. Zij heeft de contacten en regelt - in overleg met ons- eigenlijk alles, van de stretchtent, de stoelen en versieringen, tot aan het nummer van de opening van het feest etc. Buiten de 'weddingplanner' was het ook onze ceremoniespreker, onze ceremoniemeester en mijn visagiste incl haar, ideaal en écht aan te raden. Op de dag zelf zorgt Valery en haar zus voor een zorgeloze, ontspannen en tot in de puntjes geregelde bruiloft, overal wordt aan gedacht en wij als bruidspaar hebben alles totaal los kunnen laten en alleen maar genoten van onze mooie dag. Ook als ceremoniespreker BABS enorm aan te raden; een super persoonlijk verhaal waar veel tijd en aandacht in heeft gezeten. Dus, als je wat hulp nodig hebt met het plannen van je bruiloft óf je wilt gewoon zorgeloos genieten van de voorbereidingen en van de grote dag: Val in Love!
ValinLove is een lieve, gezellige en een super creatieve vrouw die weet waar ze mee bezig is! Ze luistert goed naar jou wensen en maakt een kunstwerk van je haar en make-up! Ik was super tevreden en kreeg veel complimenten. Dus mocht je nog iemand zoeken om je haar en make-up te doen... boek ValinLove!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid