facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Valenta

Info

Op Valenta.com kies je o.a. uit een groot assortiment telefoonhoesjes voor je smartphone!

Geschiedenis

Bij Valenta houden we van leer en hebben we een grote passie: Het creëren van top kwaliteit cases die boven de verwachtingen van onze klanten uitstijgen. Elk product is handgemaakt om een perfecte pasvorm en maximale bescherming te garanderen. Tevens verlengt dit de levensduur van je toestel. Het gebruik van eersteklas, echt leder en het oog voor detail staan garant voor langdurige tevredenheid.



"Valenta's passie is het creëren van top kwaliteit producten die boven de verwachtingen van de klanten uitstijgen. Valenta staat bekend om de diverse lederen book case, pocket en broekriem telefoonhoezen. Naast onze lederen producten bieden wij ook producten aan in hoogwaardig premium PU-materiaal oftewel Eco-leer. Wij bouwen ons assortiment op de mobiele werkplek, waarbij wij onze klant een goed eco-systeem aanbieden, waaronder als aanvulling onze tablethouders, telefoonhouders, pasjeshouders en key organizers. Onze kracht zit in de details en creativiteit en dit om te zetten in functionele en stijlvolle producten. Als extra service kan je ook op diverse hoesjes je initialen laten bedrukken. Creëer je eigen stijl met Valenta."
Adres: Cantekoogweg 4-5, 1442 LG Purmerend
Telefoonnummer: +31(0)299-667080
Stad: Purmerend
Route: Cantekoogweg 4-5
Postcode: 1442 LG



op zoek naar gerelateerd: Luxe lederen telefoonhoesjes, Valenta hoesjes, Valenta iPhone 13, Valenta pasjeshouder, Leren telefoonhoesje iPhone 11, Lederen gsm hoesjes, Leren telefoonhoesje Samsung S10, Valenta Snap
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bengel Familie De Bengel Familie 456 meter Altijd vriendelijk daar en heerlijk eten. Lekker broodje kip teriyaki met een pistole...
Puurmerend Puurmerend 1 km #pd
Recensies
Gisterenochtend besteld en in de avond al bezorgd. Super service van Valenta. Mooi hoesje, voelt en ziet er premium uit. En heel belangrijk werkt goed met de MagSafe houder in de auto. BACK COVER GLASS MAGSAFE CLEAR IPHONE 13, CAMERA PROTECTIE
Wij hebben een FULL COVER TEMPERED GLASS BUMPER BLACK voor IPHONE 13 PRO, gekocht maar ging barsten tijdens het eerste gebruik. Contact opgenomen met Valenta en het werd direct serieus behandeld en kreeg een nieuwe case opgestuurd binnen 2 dagen, top service van de heer Sander en zijn team!
FULL COVER TEMPERED GLASS BUMPER ZWART APPLE IPHONE 13 PRO Ik heb dit hoesje besteld en ben blij verrast. kwalitatief goed en degelijk hoesje, is zijn geld waard. en natuurlijk weer snelle levering van een betrouwbaar bedrijf.
al jaren gebruik ik leren Valenta hoesjes voor m'n telefoon. Ze beschermen altijd top, passen altijd perfect, multifunctioneel en ze hebben stijl. Nu ook een business-card holder gekocht. Helemaal goed. Blijft lekker klein en handelbaar. Ook vakjes voor visite kaartjes en natuurlijk je plastic 'cards' zoals creditcard, rijbewijs etc. Ook nog eens skim-proof!. Ik ben weer helemaal blij. Ga zo door! eigen foto
Zojuist mijn product binnen gekregen maar helaas verkeerd besteld. Ik belde naar de klantenservice en daar werd ik uitstekend geholpen. De jongeman Mark aan de telefoon was zeer vriendelijk en wist tot een goede oplossing te komen. Overigens kreeg ik mijn bestelling netjes verpakt en binnen 24 uur zoals beloofd thuis afgeleverd. Met smart wacht ik op mijn nieuwe Valenta hoesje. Ik raad dit bedrijf aan!
Super hoesjes!! mooi en echt leer meer dan tevreden over deze producten en altijd een nette levering en word goed geholpen als je vragen hebt betreffend een hoesje
Super leren hoesje van Valenta. Mooi, stylisch, kan tegen een stootje. Ik gebruik m ook als portemonnee, pasjes passen makkelijk erin. Het hoesje is tweeledig, kan de telefoon ook in een kleine handtas meenemen, dan klik ik m los.
Beschadigd product gehad van Valenta, geretourneerd en vervolgens weer een beschadigd pakket ontvangen. Weer geretourneerd en Valenta ontkende dat het pakket was aangekomen. Track en trace informatie en PostNL gaf na onderzoek ook aan dat het bij Valenta was bezorgd. Uiteindelijk het geld van 19,99€ niet ontvangen.
Mooiste clutch die ik ooit heb gehad! Wat een top ding voor elke gelegenheid. Ook nog eens een prachtig los hoesje erin!! Super snelle levering. Dit bedrijf is zeker aan te raden.
Ik heb zo juist een bestelling gedaan en binnen gekregen snelle levering en mooi product mooi en echt leer ik raad het zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid