facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage van der Knijff

Vakgarage van der Knijff

Info

Vakgarage van der Knijff, voor uw (bedrijfs) auto, tuinmachine, hydraulische slang en brandstoffen



"Vakgarage Van der Knijff is gevestigd in Moerkapelle aan de Bredeweg 31. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.Vakgarage Van der Knijff is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden."
Adres: Bredeweg 31, 2751 GH Moerkapelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0795931728
Stad: Moerkapelle
Route: Bredeweg 31
Postcode: 2751 GH


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 07:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Moerkapelle, Voskuilen Moerkapelle, Garage Voskuilen, Vakgarage kosten, Boode Zevenhuizen, Occasions Zevenhuizen, Derooijauto, Peugeot Zevenhuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alan Cars Moerkapelle Alan Cars Moerkapelle 145 meter Warsztat Mechaniki Samochodowej Zaprasza
TinQ TinQ 362 meter Kleinschalige en plaatselijke ondernemer die prima service verleent. Brandstofprijze...
Recensies
Echt de volle 5 sterren waardig! Aan het einde vd middag nog langs gegaan voor een spijker in mijn band en gelijk gefikst! Daar wordt je vrolijk van!
Prettige ,eerlijke mensen , gewoon een fijn garagebedrijf...
Daar kan je nog is wat vragen en ze nemen de moeite om mee te denken voor een oplossing
Al jaren héél goede ervaring. Medewerkers zijn vriendelijk, eerlijk en vakbekwaam.
Geweldige Vakgarage, misschien wel de beste van Nederland!! Hier staat men altijd klaar om je te helpen in een gezellige ongedwongen sfeer!! Eigenlijk is 5 sterren nog te weinig!!Service: Algemene reparaties en onderhoud
Fijne garage waar vakmensen werken die ook nog oog hebben voor ouderwetse service. Reparaties worden pas uitgevoerd nadat je eerst geïnformeerd bent over de kosten en indien nodig staat er een leenauto of leenfiets voor je klaar
Adequate reactie in ern noodsituatie. Eigenlijk is dat de beste reclame voor een garage zeker in deze situatie van personeels tekorten.
Betrouwbaar en service gericht. Top garage. Auto met Bovag garantie gekocht. Auto was perfect voor ons maar helaas verbruikte deze heel veel olie. Garage stelde zelf voor koop terug te draaien. Aankoop bedrag hebben we volledig terug ontvangen. Geen zaken kunnen doen maar zou dit bij deze garage zo weer doen. Echt een aanrader!
Geweldige service. Ik stond vandaag met een kapotte accu en moest terug naar Arnhem. De medewerker van de garage heeft me direct geholpen en van een nieuwe accu voorzien. Binnen een uur was ik weer op weg naar huis.
In augustus 2018 parkeersensoren van het merk "Valeo beep&park" door Vakgarage van der Knijff te Moerka[elle laten monteren. In eerste instantie berekende Vakgarage van der Knijff een astronomisch bedrag voor de montage. Na onze eerste klacht hierover werd zonder blikken of blozen een korting van 50% !!!! gegeven op de arbeidskosten. Na klachten over de werking heeft Vakgarage van der Knijff het systeem bijgesteld. Helaas werkt het systeem nu mei 2019 nog steeds niet correct. De sensoren reageren op de gekste momenten onder het rijden en wij hebben dan ook de piepgeluidjes van ellende uitgezet. Vakgarage van der Knijff, Moerkapelle heeft een prachtig staaltje prutswerk verricht. Had als z.g. Vakgarage eerlijk geweest en toegegeven geen of weinig verstand of ervaring te hebben van dit soort systemen. Dit had veel ergernissen voorkomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid