facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage Tromp

Vakgarage Tromp

Info

Hét adres voor onderhoud, reparatie, in en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte personen en bedrijfswagens.



"Vakgarage Tromp is gevestigd in Made aan de Haasdijk 61. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.Vakgarage Tromp is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden."
Adres: Haasdijk 61, 4921 CK Made (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0162-682276
Stad: Made
Route: Haasdijk 61
Postcode: 4921 CK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Tromp Auto's, Mekes auto Made, Auto bedrijven in Made, Autobedrijf van der Made bv, Jeroen van Alphen Made, Autobedrijf laurijssens made, Leeman MADE auto, Kosten grote beurt Vakgarage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apk service Henk Tromp Apk service Henk Tromp 51 meter Vriendelijk, betrouwbaar, zoekt naar de beste oplossing en houdt de kosten laag.
Sterkens BMW Auto Onderdelen Sterkens BMW Auto Onderdelen 1 km Pure afzetters, gaat alleen om de uren, storing na laten zien bij een andere gerage, ...
Sterkens auto's bv Sterkens auto's bv 1 km Goede service en weten waar ze het over hebben .
Nelis Leeman Nelis Leeman 2 km Auto via marktplaats gevonden, nette en correcte afhandeling. Was zover ik nu weet ee...
Recensies
Helaas niet zo tevreden. Had apk met grote beurt geboekt, bleek de beurt niet uitgevoerd te zijn, was niet meer in het systeem terug te vinden, dus moest weer terug. Een barrel als leenauto mee gekregen en nu zat er ook ongevraagd een lelijke sticker op mijn omranding van de kentekenplaat. Dit bedekt het originele logo van mijn auto die ik juist mooi vind, en nu heb ik die sticker eraf gehaald en daar trek je nu dus de lak mee eraf. Niet tof.
Ben hier eerder geweest voor een distributieriem en schokbrekers ter reparatie. Nu heb ik een probleem met de kachelventilator en de airco blazers die werkt niet van de auto hier naar toegegaan van tevoren duidelijke afspraak gemaakt met de behandelde auto-arts. Wat eventueel de kosten zouden kunnen zijn goede uitleg gekregen vooraf wat de mankementen kunnen zijn! Hij is prima gemaakt door een professioneel team m'n "zwart race monster" deze garage is een aanrader, beleeft, vriendelijk, en behulpzaam personeel.
Prima geholpen, goede service. Reserve sleutel bleek, 6 mnd na aankoop, niet bruikbaar. Dit keurig opgelost met nieuwe sleutel. En heel vriendelijk geholpen.
Zoals zo vaak koop je een auto elders en kom je er vrij snel achter dat je auto niet op de juiste manier gerepareerd is. Vakgarage Tromp bood mij uitkomst met een dan weer wel en dan weer niet werkende airco. 2 specialisten stonden mij op een zaterdagochtend te woord en lieten zien wat het probleem was. De condensor was kapot, snel besteld en snel verholpen. In één woord "geweldig". Dus nooit meer naar die te goedkope garage of naar die auto zonder garantie.
Auto binnen gebracht met defecte turbo. Volgens meneer van vakgarage Tromp was de turbo helemaal niet stuk. Er was namelijk geen speling te voelen, en het fluitende turbo geluid zou normaal zijn. Omdat ik er zeker van was heb wel wat technische kennis aangedrongen op reparatie / vervanging. Na wat gemopper en gezeur zijn ze ingestemd.. 2 weken later maar eens gevraagd wat de status was... De turbo bleek inderdaad kapot te zijn, en niet zo'n beetje ook. De auto maakt nu helemaal geen fluit geluid meer. Wel maakte die sinds reparatie een ander klingelend ratelend geluid. Dit keer zelf maar onder de auto gekropen.. Hé de bodemplaat is weg? Terugplaatsen vonden ze bij Tromp kennelijk onnodig. In plaats daarvan hadden ze hem in de kofferbak gepleurd. Ohja olie verversen of intercooler pijpen schoonmaken na vervangen turbo vonden ze kennelijk ook onnodig Afijn.. ik onder de auto gekeken en ja hoor ik ben een grote steeksleutel zie foto rijker. Deze lag gewoon los in de motor ruimte tegen de dynamo aan te kletteren. Leuk als die met 130 kmh los gekomen zou zijn.... vak garage trom mag zijn naam veranderen in Kakgarage tromp
Fijn gevoel bij. Gewoon, zonder fratsen of praatjes. Ik vind het een 'thuis komen gevoel' terwijl ik er nog nooit was geweest. Eigenaar neemt alle tijd voor je met een bakske koffie en een gezellig praatje. Top!
Wij hebben recent hier een auto gekocht, een Seat Arona en zijn er superblij mee. Wij zijn heel goed geholpen echt een top service deze zaak. Een aanrader!! Bedankt !
Enorm tevreden over de service. Ze doen altijd net een stapje meer dan verwacht. Beslist een aanrader!
Via marktplaats zag ik dat hier een door ons gezochte Fiat te koop stond. We zijn wezen kijken en kwamen tot een goede deal met eigenaar Barry von Franckemondt! Zeer nette inruilprijs voor onze 10 jaar oude Fiat en goede prijs voor de nieuwe! Voor het aflopen vd garantie nog even een check laten doen door onze eigen garage....bleek dat er een andere spiegel zonder temperatuur sensor op zat...Barry heeft netjes de juiste spiegel op ons verzoek aan ons opgestuurd en heb hem zelf gemonteerd...ritje naar Made uitgespaard!! Wij kunnen u dan ook Vakgarage Tromp van harte adviseren! Dank Barry! Paul en Marij Dekker Velserbroek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid