facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage Moreel

Vakgarage Moreel

Info

Vakgarage Moreel

Geschiedenis

Vakgarage Moreel is een universele, full-service garage voor uw auto, van welk merk dan ook. Of het nu gaat om de verkoop van nieuwe auto's(alle merken), occasions, onderhoud, APK-keuring of schadeherstel en schadeafhandeling, u kunt er bij ons allemaal voor terecht. Met drie gedreven, vakkundige medewerkers staan wij garant voor uw mobiliteit! Ook voor het vervangen of repareren van uw (winter)banden, aircoservice en wassen van uw auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom bij Vakgarage Moreel vind u alles op het gebied van onderhoud en mobiliteit, en daar zijn wij sterk in.

Bij Vakgarage Moreel staat de persoonlijke aandacht centraal met de klant als middelpunt. Onze pijlers staan dan ook voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. Stap eens binnen, u zult versteld staan van ons!

Goed auto-onderhoud is meer. De auto laten wassen, schoonmaken en de lak regelmatig in de wax laten zetten, zorgt ervoor dat een auto er niet alleen stralend uitziet maar ook langer mee gaat. Informeer naar onze uitgebreide faciliteiten op het gebied van autowassingen en reiniging.



"Autoservice René Moreel werd 1 november 1989 opgericht door René Moreel. Het bedrijf begon aan de Havenstraat als quickservice bedrijf en benzinestation. Door ruimtegebrek waren wij genoodzaakt om op zoek te gaan naar een andere locatie.Sinds 8 mei 1999 zijn wij gevestigd in ons huidige pand aan de Griendweg te 's-Gravendeel. Vanuit dit pand bedienen wij een regio-functie als universeel garagebedrijf, met specialisme in de VAG merken VW,Audi,Seat,Skoda. Met veel vaste klanten uit zowel de particuliere als zakelijke markt.Vakgarage Moreel is sinds 1 September 2012 aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage."
Adres: Griendweg 1a, 3295KV 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 078-6731246
Stad: 's-Gravendeel
Route: Griendweg 1a
Postcode: 3295KV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto s-Gravendeel, Dema Auto's, Garage Heinenoord, Auto dealer Zwijndrecht, Auto dealer Dordrecht, Auto wassen 's-Gravendeel, Autobedrijf Oud-Beijerland, Autobedrijf Bos
Recensies
Het lijkt wel of ik hier de enige ben, maar zonder te overdrijven ben ik voor een keer mijn apk gaan laten doen bij Moreel voor mijn oude Daihatsu, voor welk toen een relatief klein mechanisch onderdeel nodig bleek. Ik heb een rekening gepresenteerd gekregen door een norse oudere man van € 300,00 euro alleen hiervoor. Mijn ‘eigen’ garage man was op vakantie helaas, bij terugkomst liet hij mij weten dit voor 45 euro te kunnen hebben opgeknapt en dat hij meerdere klanten van Moreel over de vloer krijgt die zijn peperdure ‘werk’ bij hem laten her-repareren. Ik feliciteer u allen oprecht met een positieve ervaring en wens meneer Moreel succes, maar vond dit huilen met de pet op voor een auto die verder reed als een trein en zo’n contrasterende 2nd opinion. Met vriendelijke groet, EM.Service: Algemene reparaties en onderhoud
Twee auto's gekocht bij Vakgarage Moreel, en alles is vlekkeloos verlopen! Ik ben ook zeer tevreden over de hulp die ik kreeg toen er schade aan mijn auto werd gereden. Een topbedrijf!
Erg fijne garage! In hoeverre ik kan beoordelen lijken de prijzen erg reëel. Ze laten graag zien wat ze hebben uitgevoerd en leggen dit goed uit. Eigenlijk een van de eerste garages waarbij ik dit zo ervaar en ik moet zeggen, dat is wel fijn!
Ik heb nu al meerdere malen mijn auto laten maken bij Vakgarage Moreel. Zeer vriendelijk geholpen en de monteurs weten waar ze het over hebben. Auto wordt altijd netjes gewassen bij aflevering. Wil je je auto laten maken bij een eerlijke auto garage? Dan ben je hier aan het juiste adres.
In korte tijd 2 auto's gekocht bij Rene. Goede service, meedenkend en mooie inruilprijs gekregen.
Top Vakgarage! 11-11-2022 Ford Focus gekocht. Met lieve service en kwaliteit personen en betrouwbare auto's. Zeker een aanrader om je auto hier te kopen. Bedankt René.
Ik heb hier een BMW gekocht, en raad dit ieder ander ook aan! In het begin een beetje problemen gehad met mijn remmen maar dit werd snel en binnen de afgesproken BOVAG garantie opgelost. onlangs aantal keer langs de snelweg gestaan met pech. in het begin konden ze het probleem niet vinden en hebben ze erg veel uren besteed aan het zoeken naar het probleem. na het gevonden en gerepareerd te hebben zijn er geen kosten in rekening gebracht. kortom een perfecte service!
Beste wasstraat in de HW.
Aankoop keuring gedaan prima service . Vriendelijk daar kunnen nog menige vakgarages een voorbeeld aannemen .
Fijne garage met mensen die de tijd voor je nemen. Ik kwam langs om een uitlaat te laten lassen wat uiteindelijk niet gebeurd is omdat het materiaal zo dun geworden was dat ze er geen garantie op wilden geven. Wel goed advies gekregen en elders een nieuw uitlaatdeel besteld wat ikzelf gemonteerd heb
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid