facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage Kok & Stam

Vakgarage Kok & Stam
"Vakgarage Jan Kok is gevestigd in Dordrecht aan de Noordhoevelaan 39. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.Vakgarage Jan Kok is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden."
Adres: Pieter Ghijssenlaan 1 B, 1506 PW Zaandam
Telefoonnummer: 075-6313031
Stad: Zaandam
Route: Pieter Ghijssenlaan 1 B
Postcode: 1506 PW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Profile Adrie Jonk Zaandam Profile Adrie Jonk Zaandam 842 meter Kundige en zeer vriendelijke medewerker..top onze dochter top geholpen!!!
Harman APK Station Harman APK Station 2 km Harman APK station Aanbiedingen APK 29,95 euro
Recensies
Vriendelijke mensen en een snelle service tegen een goede prijs.
Betrouwbaar volk. Heb hier een tijdje geleden een golfje gekocht, waarbij tijdens de aankoop was afgesproken dat er nog wat onderhoud aan zou worden gedaan. Ondanks dat dit voor de garage wat tegenviel omdat de klus wat groter was dan verwacht, is zonder morren of gesteggel het probleem opgelost. Eigenlijk heel normaal, maar toch bijzonder.
Goed gesprek gehad maar niet geslaagd.
Auto kostenloos uitgelezen om het probleem te vinden. Nu afwachten. Vriendelijk en behulpzaam. Kom er zeker terug
Super goede service... op vrijdag nog even tijd vrij gemaakt om naar mijn auto te kijken... zeer vriendelijk! Zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Leuk familie bedrijf. Echte vakmannen
Fijne garage waren hier voor het eerst voor een airco service. Wat een vriendelijke mannen en komen zeer vakkundig over dat geef vertrouwen. Gelijk maar afspraak gemaakt voor apk en een beurt.
Weer goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid