facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage Groen B.V.

Info

Vakgarage Groen B.V.

Geschiedenis

Welkom bij Vakgarage Groen te Vollenhove! U bent bij ons van harte welkom met alle merken en types auto's. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur en ons personeel wordt constant bijgeschoold, om uw dierbare auto optimaal te kunnen verzorgen.

In onze showroom vind u ons occasion aanbod. Het wisselende aanbod van occasions, biedt u een ruime keuze. Verschillende merken, modellen, prijzen en kleuren. Zo is er altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet.



"Vakgarage Groen is gevestigd in Vollenhove aan de De Kampen 22A. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.Vakgarage Groen is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden."
Adres: De Kampen 22 A, 8325 DE Vollenhove
Telefoonnummer: 0527-241321
Stad: Vollenhove
Route: De Kampen 22 A
Postcode: 8325 DE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Bij de beurt wel vergeten om controle uit te voeren. Remvloeistof moest vervangen worden, helaas niet gebeurd. Verder prima geholpen!
Na een telefoontje met de eigenaar konden we gelijk terecht voor een inspectie van de uitlaat. Helaas hadden we schade opgelopen tijdens het parkeren toen we de corso wilde gaan kijken. Zeer prettig geholpen en met een goed gevoel in de auto gestapt.Services: Uitlaat
Zeer mooi goed en professioneel bedrijf wat ik ook van diverse mensen hoor ik had bij de koop van de auto sept 21 een goed gevoel bij dit bedrijf personeel is erg vriendelijk maken tijd voor je vrij voor een praatje en een kop koffie de afspraken die waren gemaakt bij de verkoop van de auto zijn keurig na gekomen de kans dat ik hier weer ooit een auto ga kopen is zeker aannemelijk Ken je dat gevoel dat je weg rijdt van de garage met een vertrouwd gevoel dat je weet van zo ik heb zo juist een mooie & goede auto gekocht dat gevoel had ik toen ik weg reed bij vakgarage groen vakgarage groen tot de volgende auto
Hele goede service , ze staan altijd klaar om je te helpen.
Begin september hebben wij een mooie Ford Fiesta gekocht. We hebben er 90 min voor moeten rijden , want wij komen uit Brabant .maar het was de moeite waard. We zijn vriendelijk en netjes geholpen . We hadden garantie op motor ende versnellingsbak ,maar we hadden al gauw wat andere problemen ,en die zijn hier in onze woonplaats opgelost. We hebben toen contact gehad met Gert , en alles is 100% vergoed. Dat noem ik nog eens service. Dus als wij weer eens een andere auto kopen .dan gaan we zeker weer naar VAKGARAGE GROEN. Dus wij geven het bedrijf en zeker Gert en het personeel een VETTE 10. Jur en Tonny Krul
Netjes geholpen
Snel en professioneel geholpen. Scherpe prijs voor de reparatie die keurig netjes en op tijd gedaan is. Een echte aanrader voor mensen die graag persoonlijk geholpen willen worden.
Je wordt altijd goed geholpen goeie service
Geen auto hier kopen, na 2 dagen airco stuk en na drie weken tubo stuk, verkopen gewoon auto's met mankementen laten niets van zich horen komen ook niets tegemoet in de kosten dus mensen hier bij vak garage groen te vollenhove nooit een 2e hands auto kopen weg 5000 euro dat interesseert ze helemaal niets !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid