facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage Dijkstra

Vakgarage Dijkstra

Info

Vakgarage Dijkstra Borger bied een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle merken te onderhouden.

Geschiedenis

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 200 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.



"Vakgarage Dijkstra is gevestigd in Borger aan de Eeserstraat 20. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.Vakgarage Dijkstra is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden."
Adres: Eeserstraat 20, 9531 CM Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599234804
Stad: Borger
Route: Eeserstraat 20
Postcode: 9531 CM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dijkstra occasions, Vakgarage Waddinxveen, Vakgarage nieuws, Vakgarage Putten, Wat is een Vakgarage, Vakgarage Splinter, Vakgarage Piet Maarn, Vakgarage Frikkee
Recensies
Bij aankomst van onze vakantie bij Land van Bartje een stukje van de uitlaat door gescheurd, maar een dag later was deze vakkundig gemaakt en kon de vakantie gewoon doorgaan. Top service, snel en eerlijke prijs !!Service: Uitlaat
Super aardig en gelijk geholpen super! Ik had een kapotte lamp ze stopte met het werk en regelde het gelijk.
Wij hadden pech met de auto de achterklep ging niet meer open. Waren op kerstvakantie geweest bij land van bartje. Het vriendelijk personeel van de vakgarage waren bereid om ons te helpen en wij dit erg waarderen Deze vakgarage verdient een dikke 10.Met de hond weer lekker in de achterbak konden wij de weg naar limburg voortzetten. Frans & Chantalle en Falco.
Als vakantieganger gewoon langs gegaan. Ze zijn direct bij mij gekomen om te vragen waarmee ze konden helpen. Ze hebben direct gekeken en de wagen ook op de brug gezet. Ze hebben ook het probleem vrij snel gevonden en dan ook met Mercedes gebeld om het juiste advies op te vragen en de beste oplossing voor te kunnen stellen. Hertelijk dank! Top service!Services: Banden
Super service!!! Op vakantie in de omgeving ineens storing in de auto, ondanks dat er geen ruimte was moest ik toch even langs komen rijden om te controleren. Hij wilde hem toch houden en heeft tussen alle klussen door onze auto gerepareerd zodat wij onze vakantie voort konden zetten. Dit zie je niet vaak meer. Echte klasse!
Zeer deskundig bedrijf, helaas heeft mijn auto de laatste tijd meer bij de garage gestaan dan thuis maar Dijkstra zorgt ervoor dat je op de hoogte gehouden word van wat er aan de hand is, wat de plan van aanpak is en hoe ver ze zijn. Daarbij overleggen ze goed en zonder jouw akkoord gebeurd er niks wat niet afgesproken was. Ze werken met goede materialen en de eindafrekening is altijd een netjes bedrag.
Vriendelijk personeel, goede service
Ëen prima bedrijf waar ik al jaren klant ben. Altijd tot tevredenheid. Ik kan deze garage warm aanbevelen.
Top service. We stonden bij landal land van bartje met een lekke band. We werden meteen geholpen
We komen er al jaren, altijd goede service, erg tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid