facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage de Marken

Vakgarage de Marken
Adres: Ambachtsmark 65, 1355 EE Almere Haven
Telefoonnummer: 0365349495
Stad: Almere-Haven
Route: Ambachtsmark 65
Postcode: 1355 EE



op zoek naar gerelateerd: Garage Almere Haven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoschade Herstel RMT Autoschade Herstel RMT 816 meter Keurige communicatie en voortreffelijke reparatie van mijn auto. Zelfs heel mooi gewa...
H&S Corse H&S Corse 1 km H&S Corse is gespecialiseerd in alle onderhoud, service en tuning van alleAlfa Romeo ...
Scuderia H&S Corse Scuderia H&S Corse 1 km Scuderia H&S Corse - Dutch Alfa Romeo Racing Team Like us, follow us!
Recensies
Goede service, denken mee met jouw specifieke scenario/probleem. Ik had net mn auto gekocht en moest relatief veel meteen vernieuwen, dit gaf mij veel vertrouwen in het bedrijf en de mensen die er werken. Sindsdien, kom ik alleen nog hier en verwijs altijd mensen door. Voor goede service en een fijn gevoel? Breng de auto hier maar naartoe.
Deze helden hebben mij vandaag super geholpen met mijn dynamo pulley. Ik had niet genoeg hefboom om de pulley los te krijgen. Deze bleek achteraf met 120Nm vast te zitten. Met de meegenomen bitjes en daar aanwezige gereedschap gelukt. Zonder jullie was het mij nooit gelukt. Nogmaals dank!
Zo vriendelijk, afspraak apk gemaakt
Zeer tevreden over garage de Marken, was de eerste keer dat ik mijn autootje daar liet keuren, moesten een paar dingetjes aan gebeuren, leenautootje voor een schappelijke prijs en de rest ook.
Zeer asociaal persoon gesproken aan de telefoon. Wilde mij niet helpen omdat hij het die dag ontzettend druk zou hebben en zuchtte al bij de 1ste vraag die ik had en ik moest eerst maar eens gaan uitzoeken wat ik precies wilde voordat ik hem belde terwijl ik juist advies nodig had. Onbeschofte vent, maar ik lees uit eerdere reviews dat het niet alleen bij mij is gebeurd. AFRADER!
Ik had gebeld voor nieuwe banden en gelijk goed en vriendelijk geholpen. Was zo geregeld.
Goede service, nette garage, correcte prijzen en flexibel. Aanrader!
Top eerlijk en betrouwbaar al jaren al onze auto's bij garage de Marken in onderhoud.
Top geholpen. Nette prijsopgave voor een reparatie scheelt enorm met een dealer.
Zeer onvriendelijke man bij de receptie. Hij doet alsof hij man niet begrijpt en niet bereid om naar mijn probleem te luisteren. Ik reed weg en ging ik naar een andere garage in de buurt en ik werd op een vriendelijke manier geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid