facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage BSC Maarn

Vakgarage BSC Maarn
Adres: Amersfoortseweg 18, 3951 LB Maarn, Nederland
Telefoonnummer: 0343 760 199
Staat: Utrecht
District: Utrechtse Heuvelrug
Stad: Maarn
Route: Amersfoortseweg
Huisnummer: 18
Postcode: 3951 LB


Openingstijden

maandag: 08:00–17:30
dinsdag: 08:00–17:30
woensdag: 08:00–17:30
donderdag: 08:00–17:30
vrijdag: 08:00–17:30
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Wij hebben onze twee oude auto’s hier nu een jaar in onderhoud. We zijn zeer tevreden. Problemen wordt goed geanalyseerd, helder over gecommuniceerd en vervolgens deskundig en efficiënt opgelost.
Radio code opgevraagd en werd meteen super vriendelijk en goed geholpen. Dikke plus punten voor de verkoper Jafet die mij doorverbond met de receptie. Ook 5 sterren voor de receptie, want ik had binnen 5 minuten mijn code al. Ga zo door!!
Vakgarage BSC uitgekozen vanwege de reviews maar achteraf blijkt dit dus een slecht bedrijf, bij de vestiging in Wageningen een auto gekocht met bovag garantie maar daar nooit wat van terug kunnen zien, bij problemen sturen ze je van het kastje naar de muur en willen ze eigenlijk niks voor je betekenen. Dus kan je uiteindelijk zelf voor de kosten opdraaien want je wil wel met een goeie auto op vakantie kunnen. onderaan de streep voor iedere vakantie de auto wel weer aan wat anders moeten laten reparen.nnEn als je dan helemaal klaar ben met de problemen met je auto en je belt dan of ze hem terug willen kopen kijken of ze nu misschien wel een beetje service willen verlenen dan is de service wederom weer net zo slecht als voorheen. En zijn ze zelfs beledigd over de slechte review misschien ligt dat aan je eigen service beetje onproffesioneel was de reactie ook van waarom zou je hem verkopen als die nu goed moet zijn, dat lijkt mij toch vrij logisch omdat er iedere keer wel weer wat anders stuk gaat. En een goeie auto meer oplevert dan een kapotte, maar jullie verkopen slechte auto's ook voor de hoofdprijs.
Vriendelijke mensen, maar het lukte ze niet een probleem met stotterend optrekken te reproduceren terwijl het zich werkelijk iedere keer voordoet. Oplossen lukte vanzelfsprekend dus ook niet.nnDaarnaast valt alles buiten de garantie en was de pechhulp niet bereikbaar op het moment dat we met een lekke band in Tsjechië stonden.
Met pech onderweg meteen vriendelijk geholpen zodat ik gelijk weer door kon rijden. Bedankt voor de goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid