facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage Brueren & Keetels BV

Vakgarage Brueren & Keetels BV

Info

Vakgarage Brueren & Keetels is specialist in onderhoud, reparatie, schadeherstel en verkoop van auto's, bestelwagens en brommobielen. Ook voor onderhoud aan uw lease auto kunt u bij ons terecht, hierbij bieden wij gratis haal en terug breng service aan !!

Geschiedenis

Vakgarage Brueren & Keetels uit Velden is een universeel autobedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud, reparatie en verkoop van auto's, bestelwagens en brommobielen.

Wij voeren schadeherstel en spuitwerkzaamheden uit in eigen beheer. Schade handelen wij rechtstreeks af met uw verzekeraar. Ook met een leaseauto kunt u bij ons terecht. De fabrieksgarantie blijft behouden tijdens onderhoudswerkzaamheden.

Vakgarage Brueren & Keetels is officieel dealer van brommobielen. U kunt bij ons terecht voor de koop van een nieuwe of gebruikte brommobiel.



"Vakgarage Brueren & Keetels uit Velden Noord Limburg is een universeel autobedrijf dat alle reparatie’s uitvoert aan uw auto !!Ook zijn wij al 26 jaar aangesloten bij de landelijke keten van Vakgarage !!Wij repareren alle voorkomende auto’s, bestelwagens, brommobielen en EV voertuigen electrische auto’s. Ook voeren wij onderhoud en reparatie’s uit voor de meeste lease maatschappijen !! Fabrieksgarantie blijft altijd geldig !! Kijk gerust op onze website voor de klanten beoordelingen die wij ontvangen hebben."
Adres: Bernhardstraat 26, 5941 GL Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 077-4721661
Stad: Velden
Route: Bernhardstraat 26
Postcode: 5941 GL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Vakgarage Venlo, Wejebe, Garage Blitterswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Texacars Texacars 240 meter Mijn auto staat er nog geen uur en men is er al aan begonnen. Direct gebeld door hun ...
Recensies
Bij deze garage een brommobiel gekocht, met voortreffelijke service, vakbekwaam personeel, goede vertrouwensband, eerlijk, prijs/kwaliteit goed, fijne afwikkeling van de aankoop. Ze hebben alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Bedankt Ben hiervoor. Stefan
Nou laatst piepend geluid laten verhelpen aan mijn bmw. Dat was prima verholpen. Toen kwamen ze ermee dat mijn auto de wiellagers vervangen vervangen moest hebben en het spoorstangeind. Hier offerte van gevraagd. Kwam uit boven de 600 euro. Bij andere garages offerte voor het zelfde opgevraagd. Gewoon 200 euro goedkoper. Auto voor reparatie naar de andere garage gebracht. Word ik tot verbazing gebeld dat zowel de wiellagers als het spoorstangeind gewoon perfect in orde zijn . Ongelofelijk ze wouden me dus gewoon oplichten. Nooit meer ga ik hier heen
Vriendelijk te woord gestaan. Gaf duidelijk antwoord op vragen betreffende mijn auto. Afspraak gemaakt voor controle en eventueel reparatie van mijn 45km Aixam.
Goed geholpen, vriendelijk professioneel, probleem opgelost.
Tot voor kort tevreden maar na laatste bezoek zwaar teleurgesteld afspraken worden niet nagekomen en terug gebeld wordt je ook niet.
Zeer vriendelijk eigenaren en zeer deskundig advies
Super service. Staan altijd voor je klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid