facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage Autoservice Stellendam

Vakgarage Autoservice Stellendam

Info

VakgarageAutoservice Stellendam is gespecialiseerd in APK, onderhoud en reparatie van alle automerken. Bezoek ook onze website
www.vakgaragestellendam.nl

Geschiedenis

Vakgarage Autoservice Stellendam is gevestigd op industrieterrein “de Korteweg” in Stellendam. (Goeree-Overflakkee) Wij zijn gespecialiseerd in APK, onderhoud en reparatie van alle automerken. Tevens kunt u bij ons terecht voor schadeherstel, banden, ruitreparatie/vervanging en ook voor lease-auto's!



"Vakgarage Autoservice Stellendam is gevestigd in Stellendam aan de Pampus 12. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.Vakgarage Autoservice Stellendam is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden."
Adres: Pampus 12, 3251ND Stellendam
Telefoonnummer: 0187490938
Stad: Stellendam
Route: Pampus 12
Postcode: 3251ND


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Flakkee, Vakgarage occasions, Garage Grinwis, Autobedrijf Sommelsdijk, Auto garage Middelharnis, Vakgarage Nijverdal, Vakgarage willem Schoon, Garage Brielle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JD repair autoschadeherstel JD repair autoschadeherstel 65 meter Goed geholpen door de medewerkers van dit bedrijf. Het was even wachten op de onderde...
Hoos autoschade Hoos autoschade 1 km Top bedrijf goede service en kwaliteit werk en tijd bereid mensen te helpen
Recensies
Vakgarage Stellendam is een zeer klantvriendelijk en eerlijk bedrijf. Wij hebben op 6 januari telefonisch contact gehad met Giel ivm interesse van een auto. Dit tel contact was al zo fijn verlopen dat we er heen zijn gereden. Aldaar zeergoed ontvangen, vakkundig uitleg gehad en de deal rond gemaakt. Zoals zij hadden beloofd volgens planning gebeld na 2 weken dat de auto klaar is en bij het afhalen wederom zo vriendelijk ontvangen, we gingen met 3 kleine kids de auto ophalen maar men was daar zo begripvol en geduldig. Echt een aanrader. Dank jullie wel Vakgarage Stellendam, toppers. Onderhoud loopt via jullie dus we gaan elkaar weer zien! Groet Fam. Hiralall uit Barendrecht.
Review Januari 2023: Na 10 maanden wachten, heb ik vorige week mijn spik-splinter nieuwe Peugeot e-208 GT Pack bij de Vakgarage Stellendam opgehaald. Wat een geweldige auto is dit! Ik ben heel erg blij met de elektrische uitvoering van de 208. Arjan en Corné hebben de aankoop uitstekend begeleid! Kosten nog moeite is gespaard om de auto helemaal naar mijn zin te maken. De auto gaat uiteraard weer bij deze garage in onderhoud. Dankjewel Arjan voor de fantastische service! Review mei 2022: Vandaag de Peugeot 207 CC VTI opgehaald. De auto is door Arjan persoonlijk afgeleverd! Dit is een garage vol met vakmensen, ze denken met je mee, de auto is technisch helemaal doorgelicht, gebreken zijn opgelost. Kortom ik ben SUPER tevreden over de service en vakmanschap van het personeel.... Review 2018: Uitstekend en service gericht geholpen op de vroege avond bij deze Vakgarage in StellendamService: Banden
Top garage! We hebben al meerdere auto's gekocht bij deze garage en ook onderhoud. Altijd super tevreden. Je wordt hier vakkundig en vriendelijk geholpen, ze nemen de tijd voor je en je krijgt een goed en eerlijk advies. Naast onderhoud en aankoop van een auto kun je er ook terecht voor kamperverhuur, onderhoud en aankoop. We zijn super geholpen met de aankoop van onze camper, Arjan gaf uitgebreid advies, tips en tricks. Je kan merken dat hij weet waar over hij praat. Daarnaast proef dat de sfeer onderling goed is. En dat is ook heel belangrijk. Kortom een hele goede garage, met vakkundig en vriendelijk personeel.
Mini Cooper S Cabrio gekocht en super goed geholpen door Corne. Mooie deal kunnen sluiten en onze Mini werdt zeer nettjes afgeleverd tot in de detail en bedankt voor de bloemen. Een garage bedrijf wat wij zeker kunnen aanbevelen.
Nieuwe auto gekocht , top geregeld . Zou eerst een week later op kunnen halen , maar vanwege spoed gewoon netjes de volgende dag op kunnen halen, aardige mensen, zeker een aanrader!
We worden altijd goed geholpen bij Vakgarage Stellendam. Ik ben naast de jaarlijkse keuringen meerdere keren met diverse problemen bij ze geweest lekke band, problemen met de lampen, waarschuwingslampjes en je kan eigenlijk altijd dezelfde dag wel terecht. Het personeel is altijd vriendelijk, duidelijk en ook erg eerlijk! Momenteel met hen in onderhandeling over het aanschaffen van een nieuwe auto. Ze geven eerlijk advies en proberen echt met je samen te zoeken naar de beste optie, in plaats van zo snel mogelijk iets aan je te verkopen. Aan de telefoon ook altijd erg vriendelijk. Prijzen zijn netjes en er is vaak optie voor vervangend vervoer of een fiets voor als je op het dorp woont.Services: Banden
Super fijne garage. Personeels heeft veel vakkennis en je wordt altijd goed op de hoogte gehouden van reparaties en kosten. Erg schone locatie. Soms wel weinig parkeerplaatsen als bezoeker.
Aan het einde van mijn studententijd in Stellendam een nette, betaalbare occasion gekocht met iets meer dan 2 ton op de teller. In nog geen 1,5 jaar tijd de 230k gepasseerd, rijdt nog altijd prima. Eenmalig een reparatie, viel toen net buiten de garantie, maar de garage heeft destijds goed meegedacht. Vaklui, eerlijk, vriendelijk.
Vandaag was ik op weg van Utrecht naar Ouddorp. Mijn auto begon steeds meer lawaai te maken, en ik mij steeds meer zorgen. Op Google maps zocht ik de eerste, en ook de beste garage. Ik kwam terecht in Stellendam en werd meteen geholpen. Terwijl ik een cappuccino kreeg, ontdekte de monteur dat mijn linker achterwiel niet meer goed vast zat. Hij heeft alle wielen nagetrokken en ik kon weer op pad. Ik hoefde niets te betalen. Service werd gezegd. Veel meer dan dat, zonder zorgen verder op reis, Dank jullie wel!
Heel fijn geholpen met de aankoop van de auto
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid