facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage Alberts

Vakgarage Alberts

Info

Vakgarage Alberts, altijd vertrouwd dichtbij. Wij hebben een ruime en moderne werkplaats waar uw auto voor onderhoud of reparatie in goede handen is.

Geschiedenis

Vakgarage Alberts, altijd vertrouwd dichtbij. Wij hebben een ruime en moderne werkplaats waar uw auto voor onderhoud of reparatie in goede handen is.



"Vakgarage Alberts is gevestigd te Drouwen. In onze showroom aan de Hoofdstraat 28 vindt u onze occasionvoorraad. Daarnaast beschikken wij over een ruime en moderne werkplaats waar uw auto voor onderhoud of reparatie in goede handen is.De monteurs zijn door studie en cursussen steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied van uw auto. De moderne apparatuur in onze werkplaats stelt ons in staat om bij storingen de juiste diagnose te stellen."
Adres: Hoofdstraat 28, 9533 PK Drouwen
Telefoonnummer: 0599564316
Stad: Drouwen
Route: Hoofdstraat 28
Postcode: 9533 PK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Gasselte, Doorten Gasselte, Ford garage Gieten, Auto Gieten, Okken Gieten, Autobedrijf Okken Gieten bv AutoCrew, Vakgarage Dijkstra, Alberts Auto Harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakgarage Alberts Vakgarage Alberts 0 meter Kom er al 20 jaar en wordt er goed behandeld door de monturen. Ze hebben alle tijd al...
Recensies
Schade aan auto door een afgebroken tak. Auto ziet er weer prachtig uit. Marco heeft alles prima geregeld. Echt top
Netjes te woord gestaan en een prima deal gemaakt met het kopen van een nieuwe auto. Alles netjes geregeld. Nog geen reden gehad om terug te gaan. Ik zeg dikke 10 !
Fantastische service. Ondanks de drukte hebben ze tijd kunnen maken om me te helpen met een eigen gemaakte fout bij mijn winterbanden. Zo kon ik snel weer op weg!
Al 15 jaar een betrouwbare garage. Correct, netjes, vriendelijk, no nonsens en niet duur.
Ik heb hier de apk keuring van mijn auto laten gedaan. Ze hebben zonder mij te vragen, het lampje van de kenteken vervangen en moest ik daarvoor extra €15,- gaan betalen.
Prima service. Staan altijd voor je klaar. Vakkundige en hele leuke mensen. !!
Zeer goeie service en altijd goed contact!
Tijdens onze zomervakantie in Gieten gestrand met een haperende koppeling. Als enige in de regio konden ze ons op korte termijn helpen. Vriendelijk te woord gestaan en met een vakkundige oplossing konden we weer op pad. En nog voor een nette prijs ook!
Een eerlijke en transparante garage. Je kan er snel terecht en weten wat ze doen.Services: Wieluitlijning
Kom er al 20 jaar en wordt er goed behandeld door de monturen. Ze hebben alle tijd al er problemen zijn met je Auto. Als er een probleem gevonden is losse het zo snel mogelijk op voor je. Het kost zoms een paar centen maar je kunt er weer jaren tegen aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid