facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VakanZ

VakanZ

Info

VakanZ

Geschiedenis

VakanZ biedt fantastische christelijke vakantieparken in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Tsjechië. Op alle christelijke gezinsparken van VakanZ is een enthousiast recreatieteam aanwezig dat activiteiten organiseert voor kinderen, jongeren en de ouders. Op zondag zijn er reformatorische kerkdiensten. Kortom: een aanrader voor christelijke gezinnen!

VakanZ is een reisbureau met een groot aanbod aan vakantiehuizen in diverse Europese landen. VakanZ kenmerkt zich niet alleen door klantvriendelijkheid, service en maatwerk, maar ook door scherpe prijzen. VakanZ beschikt over een gevarieerd aanbod. Voor elk wat wils, van sober tot luxe. Dankzij het veelzijdige aanbod vindt iedere gast bij VakanZ het vakantiehuis dat bij hem past.



"VakanZ is dé christelijke reisorganisatie en biedt tal van christelijke vakantieparken met eigen recreatieteams en kerkdiensten aan in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Geniet hier van een vakantie in unieke, ongedwongen sfeer!"
Adres: Galvanistraat 8c, 8077 RD Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341264887
ln.znakav@ofni
Stad: Nunspeet
Route: Galvanistraat 8c
Postcode: 8077 RD



op zoek naar gerelateerd: vakanz duitsland, vakanz frankrijk, vakanz limburg, vakanz facebook, vakanz oostenrijk, vakanz cochem, vakanz christelijke parken, vakanz thuringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De DROOMcaravan & HAPPYcaravan De DROOMcaravan & HAPPYcaravan 3 km De Droomcaravan is een geweldige 2 {of 4} persoons prive plekje met en hippie chic sf...
Recensies
Helaas hebben wij het dit jaar minder getroffen met Vakanz. Wij zaten op een appartement in Grand Domaine. Helaas had ons appartement allerlei mankementen.Verstopte afzuigingrn keuken en badkamerwaardoor badkamer steeds beslagen was, wasbak waarvan het water niet goed wegliep stank, defecte stopcontacten, losse vloertegel in looppad, 4x een stroomstoring waarmee een monteur een halve dag bezig is geweest. Deze problemen hebben we gemeld. Helaas werden ze weggewuifd met woorden als : “andere gasten vonden de service goed”.We hebben zelfs foto’s met bewijs doorgestuurd. Maar… daarmee waren onze problemen niet opgelost! Heel frustrerend! Ook hebben we dit keer geen enquête gehad. Bewust?En reviews die niet goed genoeg zijn worden niet geplaatst. Dan is het niet moeilijk om 4/5 sterren te halen….
Erg genoten tijdens onze vakantieweek in Hunsrück via en met VakanZ. Alles goed geregeld en verzorgd. Van harte aanbevolen!
Ook dit jaar weer een geweldig leuke Vakanz gehad! Er is aansluiting voor jong en oud, maar ook wanneer je met het gezin zelf op pad wil is het in de omgeving Erzberg dit jaar heerlijk vertoeven. Daarbij een top service van echte vakmensen die je altijd netjes te woord staan en je overal bij helpen. Volgend jaar weer Vakanz!
Wij hebben een top vakantie gehad in todtnou! Wij kwamen hier voor de vijfde keer , en het was de tweede keer met een vakanZ team op dit park. VakanZ ga zo door . De omgeving blijven wij ontzettend mooi vinden. Er is genoeg te doen in de omgeving.
Geweldige vakantie gehad met ons gezin. Via Vakanz hebben wij onze accommodatie geboekt en we zijn hierbij goed geholpen door de hun medewerkers. Bedankt en onze volgende vakantie boeken we zeker weer bij Vakanz. Bedankt namens ons gezin.
Wat een enthousiast, gezellig team hadden we in Odenwald. We hebben echt genoten. Schitterende omgeving. Leuk met volleybal en voetbal toernooi meedoen. Kortom echt een VAKANZ week!
Fantastische vakantie gehad in 2021 op vakantiepark Hunsrück. We gaan er deze zomer weer naar toe. Het park is kindvriendelijk, en het subtropische zwembad is echt heel fijn. Mooie omgeving, prima huizen en bovendien service van Vakanz.
Wij hebben top vakantie gehad in Todtnau.
Hele fijne vakanties op christelijke parken. Eenvoudig meestal. Hele nette prijs.
Heel tevreden over Vakanz. We hebben weer genoten van een leuke vakantie. Elk jaar kiezen we een ander Vakanz park. Ze hebben heel verschillende vakantieparken in verschillende landen en dat maakt het aantrekkelijk voor ons als gezin. De kinderen genieten van het leuke recreatieprogramma en wij als ouders ook van de vele activiteiten die georganiseerd worden. Afgelopen zomer kregen we autopech. De medewerkers van Vakanz hebben ons uitstekend geholpen om weer op het park te komen. Dit is een voorbeeld van de service. We hebben het ook al eens meegemaakt dat mijn vrouw naar het ziekenhuis moest. Ook toen is er veel voor ons geregeld. Er is een enorme samenhorigheid. Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid