facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VakantieXperts Travel Service Best

VakantieXperts Travel Service Best

Info

Kijk voor meer informatie op www.travelservicebest.nl. Nooit meer wachten, wij werken ook op afsrpaak!

Geschiedenis

Service, kwaliteit en garantie! Tevreden vakantiegangers zijn ons visitekaartje!




"Travel Service Best ReisXpert in Best en omgeving! Persoonlijke aandacht, service, kwaliteit en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Dat vindt u ook terug op onze website. Uw reis kunnen wij via onze vele zoekmachines in combinatie met onze eigen ervaringen, geheel op maat voor u samenstellen. Desgewenst op afspraak. Wij nemen u veel werk uit handen! Reizen zonder zelf te hoeven zoeken! Ook voor het aanbod van de Duitse en Belgische reisorganisaties bent u bij ons aan het goede adres. De mooiste ervaringen, uw fijnste herinneringen blijven tenslotte mensenwerk!Tevreden vakantiegangers zijn ons visitekaartje!"
Adres: Boterhoek 83, 5683AX Best
Telefoonnummer: 0499371501
Stad: Best
Route: Boterhoek 83
Postcode: 5683AX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Travel Service Airlines, Vakantie expert inloggen, VakantieXperts Hoofdkantoor, Reisbureau Eindhoven, VakantieXperts Zutphen, Travel xperts, VakantieXperts Hagen, VakantieXperts Harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D-reizen D-reizen 41 meter D-reizen Vakantiewinkels Best
MotorSportTickets.nl MotorSportTickets.nl 547 meter Entree kaarten voor MotoGP, WSBK en meer....
Road Race Travel Road Race Travel 1 km Motorsport reizen op maat. Tickets MotoGP & WSBK
Recensies
Het blijft nog steeds heel erg fijn om je vakantie te boeken bij een reisbureau, zeker bij travel service Best. Ze denken met je mee. Je krijgt tot aan je vakantie allerlei herinneringen zoals bijvoorbeeld verzekeren, parkeren luchthaven. Ook zijn ze heel eerlijk, want we dachten zelf om 16 dagen op vakantie te gaan, maar omdat het een bestemming is waar niet veel te doen is was hun advies dat 12 dagen meer dan genoeg is. Daaraan merk je dat eerlijkheid belangrijker is dan geld verdienen.
Wij zijn heel blij dat we onze rondreis door West Amerika bij Travel Service Best hebben samengesteld. Van het 1e tot aan het laatste contact is alles heel soepel verlopen. We zijn voorzien van hele handige tips en gewezen op belangrijke zaken om zelf te regelen. De reispapieren lagen 2 weken voor vertrek netjes klaar, alles was tot de puntjes geregeld, geboekt en betaald. Dit scheelde een hoop tijd en zorgen, zodat wij heerlijk van de reis konden genieten. Dit alles bij elkaar en het super fijne contact met Mayke heeft ons een onvergetelijke en totaal onbezorgde reis bezorgd! Wij zouden zeker de volgende keer weer naar TSB gaan!
Travel Service Best: Top! Beste lezer: als u alle reviews doorneemt dan weet u meteen wat u bij voorbaat kunt verwachten en wat TSB u aan gaat bieden, namelijk hoge kwaliteit dienstverlening en professionaliteit. Maar daarnaast is het verschil ten opzichte van andere reisbureaus meteen duidelijk, en laten ze in alles de toegevoegde waarde zien van het boeken via een reisbureau . Vanaf het fijne adviesgesprek wordt uw reis namelijk niet een zoektocht, maar een aangename beleving door de super fijne sfeer, hun passie voor het reisvak, en hun invullende doelstelling die u tot in de kleinste details ervaart om uw reis voor u onvergetelijk te maken. Nee, nee….ze settelen niet voor "een fijne reis", maar gaan voor u voor een top-beleving! We komen zeker terug bij TSB... never change a winning team! :- M. Heijmans / W. Bos
Goede ontvangst. Na even verteld te hebben wat wij graag zouden willen. Ging Linda aan de slag. In een korte tijd realiseerde zij een prachtige rondreis in Puglia Italië. Al onze wensen waren hierin verwerkt. Fijn dat wij een vakkundige medewerkster met veel kennis ons heeft geholpen met het kiezen van een mooie reis. Dat wij een volgende keer terug gaan naar Travel Service Best staat al vast.
Altijd weer heel gezellig om bij Judith een reis te boeken, ze weet precies wat we willen en denk super met ons mee. Of eerlijk gezegd denkt zij voor ons, dat zegt volgens mij al genoeg. Super service ook door de rest van haar collega's. Judith je bent een topper in je werk!!!
Goed geholpen door Sonja Legius met het boeken van onze vakantie. Ben rolstoel afhankelijk en Sonja heeft alles keurig geregeld kwa hotel en luchthaven en vervoer. Een hoop zorgen minder voor ons.
Zoals altijd perfect geholpen bij het samenstellen van een vakantie wat deze keer nog niet zo eenvoudig was. Judith heeft alles uit de kast getrokken om ons een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dank hiervoor!
Absoluut goede service! Goed geregeld, denken met je mee, geven tips. Wil je anders dan zij voorstellen, ondersteunen ze je keuze. Heldere en duidelijke communicatie op bureau, als via de e-mail. Twee maal via hen een vakantie geboekt en absoluut tevreden.
Ik boek graag bij Travel service Best. Ze zijn klant vriendelijk voelt ook vertrouwelijk en weten waar ze het overhebben. Staan voor je klaar. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Fantastisch reisbureau die echt met je meedenken, naar je luisteren de meest gunstigste match weten te vinden qua prijs/kwaliteitverhouding, super! Onze reisadviseur was Sonja, super!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar VakantieXperts Travel Service Best met het openbaar vervoer


Best, Nazarethstraat 30 meter
260
9
Best, Nazarethstraat 50 meter
260
9
Best, Nazarethstraat 50 meter
204
Best, Raadhuisplein 210 meter
260
Best, Raadhuisplein 220 meter
204

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid