facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VakantieXperts Rottink

VakantieXperts Rottink
"Ben je op zoek naar het reisbureau met het grootste, onafhankelijke assortiment van Nederland? Dan ben je bij ons reisbureau in Amsterdam op het juiste adres. Om wat voor vakantie het ook gaat, onze Reisadviseurs vinden én vergelijken erg snel de juiste vakantie voor jou."
Adres: Beethovenstraat 21 , Amsterdam 1077 HM, NL
Telefoonnummer: 020 673 4466
Stad: Amsterdam
Route: Beethovenstraat 21
Postcode: 1077 HM


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: vakantiexperts inloggen, vakantiexperts roermond, vakantiexperts hoofdkantoor, vakantiexperts laren, vakantiexperts vacatures, vakantiexperts griekenland, vakantiexperts hengelo, vakantiexperts spanje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D-Reizen D-Reizen 1 km Ik heb bij D-reizen Amsterdam een reis geboekt naar Portugal, ik werd heel goed gehol...
Club Med Club Med 1 km Prachtig kantoor, vriendelijke medewerkers, goede service en een fantastisch aanbod. ...
Tururi Tours Tururi Tours 2 km In september 2021 een heerlijke reis gemaakt door West-Sicilië. Fijne, unieke en voor...
Kilroy Kilroy 2 km Ik ben met Kilroy op groepsreis geweest en heb via hen vrijwilligerswerk gedaan. In h...
The Joho Company The Joho Company 2 km Het is sprookjes achtig ingericht. Is een afdeling van de GGD. Ik geb hier mijn hepat...
Uitjes.nl Uitjes.nl 3 km Profiteur en uit op fouten!
World Ticket Center World Ticket Center 3 km Een paar jaar geleden nog een top locatie om je tickets te halen. Misschien is er een...
Rederij Paping Rederij Paping 3 km Vertaald door Google Dit was de eerste boottocht die ik ooit heb gemaakt, en ik kan z...
Antarin Antarin 4 km geweldige vacantie naar indonesie gehad juni-juli 2019 perfect verzorgd door Antarin ...
Shoestring Shoestring 5 km De reis naar Cuba was geweldig. Ik ga er vanuit dat de andere reizen net zo goed voor...
Anwb Anwb 5 km
Recensies
Marleen's review: wederom zeer goede en vriendelijke service van D-reizen! Mooie reus geboekt en het team van Ans/Rolf/Maureen hielp weer prettig, snel en met aandacht voor onze details/specifieke wensen. We boeken al meer dan 25 jaar onze reis bij dit top team en blijven dat zeker doen!
Ik ben afgelopen zaterdag 17/12 erg vriendelijk en deskundig geholpen. Normaal vlieg ik altijd rechtstreeks naar Bangkok, een dame Ans Messchendorp van D-reizen vond binnen 3 minuten een vlucht met een overstap van slechts 2 uur in Dubai waardoor ik bijna €500 goedkoper uit ben,nogmaals dank dank dank.
Speciaal uit Almere gekomen om in Amsterdam mijn vakantie te boeken omdat de jarenlange ervaring met D-Reizen perfect is en nu nog steeds. Als u nog twijfels heeft om bij D-Reizen te willen boeken dan haal ik hierbij u twijfels weg. Gewoon doen D-Reizen
Vandaag mijn reisplannen voor de laatste keer besproken. Ook ik ben geholpen door Rolf en ben erg tevreden over de service. Geen poes pas en vooral erg realistisch.
Het hele team is erg aardig en zeer behulpzaam. We hebben al diverse reizen geboekt en alles is voorspoedig gegaan. Dus..... zeer tevreden.
Met het boeken online kwamen we er niet echt uit, dankzij advies en persoonlijke verhalen konden we een betere keuze maken en meteen boeken!
Duidelijk, snel, nemen de tijd voor je, zeer goede communicatie en ze bellen je nog even na de vakantie of alles goed is gegaan, aanrader!
Rolf heeft ons uitstekend voorgelicht bij het adviseren en boeken van onze reis naar Korfoe. We hebben een fantastische vakantie gehad en hij heeft heel netjes nog nagebeld.
Ik heb een reis geboekt bij D-reizen in de Beethovenstraat in Amsterdam. Wij zijn geholpen door Ans. We werden vriendelijk ontvangen met direct wat te drinken. Onze reis is uitstekend geboekt en we zijn heel leuk behandeld. Een heel fijne ervaring..
Ik werd keurig geholpen, er werd meegedacht aan alle opties en wensen die ik had. Alles werd met mij door genomen. Er werd echt de tijd voor mij als klant genomen , tot dat alles glas helder was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid