facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VakantieXperts

Info

VakantieXperts De Planeet is een reisbedrijf in Wijchen

Geschiedenis

VakantieXperts de Planeet is een zowel online als offline reisbedrijf dat allerlei soorten reizen aanbiedt. Van zonvakanties tot rondreizen en van stedentrips tot cruises.
De Planeet heeft zes vestigingen in Wijchen, Nijmegen, Malden, Beuningen, Elst en Grave. Kom langs bij een van onze locaties of kijk op onze site ( www.deplaneet.nl ) voor ons aanbod.



"ReisXperts in het verzorgen van uw vakantie. Ons ervaren team van 10 medewerkers helpt u graag bij het zoeken en boeken van uw ideale vakantie. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de mooiste plekjes en weten waar de beste accommodaties zitten. Ook zijn een aantal van ons gespecialiseerd in Cruise Reizen. Voor Verre bestemmingen hebben wij ook bijna de hele wereld gezien. Mail, bel ons of kom gezellig langs in ons mooie pand te Wijchen."
Adres:
Telefoonnummer: +31246411414
Stad: Wijchen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Reisbureau Beuningen, vakantiexperts d'reizen, Reisbureau Nijmegen, VakantieXperts Putten, Vakantie expert Best, Vakantie expert inloggen, TUI reizen Wijchen, D-reizen Beuningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D-reizen D-reizen 118 meter Hier ben ik erg goed geholpen en was uiteindelijk 75 euro goedkoper uit voor dezelfde...
Ross Holidays Ross Holidays 348 meter Geweldige service! Na het boeken van de reis werden we gebeld en voorzien van de nodi...
The Travel Club Josine Daniels The Travel Club Josine Daniels 1 km Welkom op mijn Facebook Pagina!
Recensies
Op 5 mei 2022 een vliegreis van 27-9 tm 12-10 naar de Filipijnen geboekt via VakantieXperts Wijchen. Dat was zo gedaan omdat mijn echtgenote minder mobiel is en ons vroegere reisbureau D-reizen door hen was overgenomen . Men zou alles verder regelen. In de laatste week voor vertrek maar zelf telefonisch contact proberen op te nemen. Daar kreeg ik een bandje met de mededeling dat de vestiging gesloten was. Hierop naar de vestiging Wijchen gegaan. Deze was gewoon open. Bleek dat er een verkeerd telefoonnummer op de site stond. Uiteindelijk zeer vriendelijk geholpen onze e-tickets uitgedraaid en wat algemene info gekregen. Blij als ik was huiswaarts gegaan. Op de dag van vertrek bleek bij de incheck dat we speciale formulieren hadden moeten invullen. Dit daar ter plekke gedaan met behulp van de grondstewardessen superhulp. Vervolgens naar Special Assistance gegaan voor een rolstoel. Daar bleken we niet aangemeld te zijn. Dit ook maar weer zelf geregeld en VakantieXperts zijn door Singapore Airlines in kennis gesteld. Na onze vakantie heb ik via de app van VakantieXperts verzocht om een afspraak maar werd de volgende dag gebeld door iemand van VakantieXperts. Nadat ik had uitgelegd dat ik eigenlijk een afspraak wilde, de medewerker mijn verhaal aanhoorde en mij mededeelde dat hij het zou bespreken. Dit is inmiddels weer een paar weken geleden en het blijft oorverdovend stil. Voor mij een reden om voortaan zelf maar rechtstreeks de reis te boeken bij Singapore Airlines en zo €41,95 bemiddelingskosten te besparen. Zo jammer dat we niet beter geholpen konden worden. Een gemiste kans voor VakantieXperts. Groeten een zeer teleurgestelde klant.
Ik ben hier echt super geholpen. Ze nemen alle tijd voor de klanten, en ook super vriendelijk. Echt geweldig
We hebben een fijne vakantie gehad bij Side Star Park. Helemaal top geregeld. Prima service van VakantieExpert de Planeet. Voor herhaling vatbaar.
Onderscheiden zich al jaren met eigenaar Rob Schilten als boegbeeld door hun service- en klantgerichte houding. Regelen alles tot in de puntjes en zetten net dat stapje extra. Kortom: geweldig reisbureau, een aanrader!
Prettige sfeer en je wordt er zeer vriendelijk geholpen.
Slechte service. Houden je totaal niet op de hoogte en liegen over om boeken van vluchten. Moeten annuleren door een omboeking met overstap van 5 uur. Komen nergens in tegemoet en zeggen dus dat ze niks kunnen doen terwijl dit volgens klm een simpele stap is. We boeken nooit meer bij hun.
Mooi en betrouwbaar bedrijf met uitstekende service.
Vriendelijk personeel, ruime zaak, alle tijd, prima. Wij gaan zeker terug.
Prima service en altijd behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid