facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VakantieXperts Hagen

VakantieXperts Hagen

Info

De leukste vakantie is mensen werk !

Geschiedenis

Het boeken van een reis kan tegenwoordig op vele manieren. Het bieden van een uitgebalanceerd advies, rekening houdend met de persoonlijke wensen van de klant is mensenwerk. Wij zijn stuk voor stuk goed gekwalificeerde, echte specialisten die de vakkennis in huis hebben om je verwachtingen te overtreffen. Je leukste vakantie is dan ook ons werk!

Je voelt je als klant welkom op ons kantoor. Er heerst een fijne ambiance en het professionele, enthousiaste team dat goed op elkaar is ingespeeld, doet er alles aan om het je naar het zin te maken. Kortom, je voelt je thuis bij VakantieXperts Hagen!

Adres: Soesterbergsestraat 61/1, 3768 EB Soest-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 035-6022803
Stad: Soest-Zuid
Route: Soesterbergsestraat 61/1
Postcode: 3768 EB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Travel Club Soest The Travel Club Soest 741 meter Reizen is mijn passie en die wil ik graag met u delen! Ik, Marlien van der Meer, help...
Lente Communicatie Lente Communicatie 43 km Het hele jaar lente! Altijd dat lekkere 'voor het eerst zonder jas naar buiten-gevoel...
Recensies
Reisadviseur Fenne heeft ons erg goed geholpen met onze zoektoch naar de idee betaalbare zomervakantie. Het gesprek verliep gezellig en na vele opties te hebben bekeken zijn we samen met haar uitgekomen op een leuke reis. Wij komen zeker terug naar dit reisbureau en naar Fenne.
Wij zijn bijzonder tevreden over de vriendelijke en snelle manier waarop hier service verleend wordt. Vanuit Groningen nota bene via internet. Wij hadden vertraging op onze reis en ze hebben gedaan wat ze konden om het goed te maken.
Vriendelijk personeel, altijd goed geadviseerd, meerdere maatwerk reizen voor ons gemaakt voor zeer redelijke bedragen. Ook voor standaard vakantie s niet per se duurder dan internet!
Super vriendelijk en meedenken
Netjes, fijne ontvangst en afhandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid