facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoningen Meschermolen

Vakantiewoningen Meschermolen

Info

In het zuidelijkste puntje van Nederland tussen de weilanden, 8 kilometer van Maastricht en net aan de Belgische grens kunt u onze accommodatie Meschermolen terug vinden

Geschiedenis

In de Meschermolen en de Hof van Aken vindt u comfortabele en compleet ingerichte appartementen vanaf 2 personen en meer.

Elke woning beschikt over een eigen ingang en woonkamer met open keuken. Er zijn 2 persoonsslaapkamers zonder stapelbedden en afhankelijk van de grootte 1 of 2 badkamers. In alle woningen vanaf 4 personen is er een vaatwasser aanwezig. De huisjes hebben allemaal tv en internetaansluiting (zowel kabel als WIFI).

Onze accommodatie beschikt over een eigen gratis parkeerruimte en ligt op 5 minuten van de autosnelweg E-25 Maastricht – Luik.

Adres: Meschermolen 1, 6245 KD Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 0031 ( 0 ) 43 409 12 16
Stad: Eijsden
Route: Meschermolen 1
Postcode: 6245 KD



op zoek naar gerelateerd: Meschermolen review, De Oude School Visé, La Cour d aix, Boerderij appartementen Zuid-Limburg, Boerderijcamping huisje, Camping De Mescherhei, Camping met appartementen, Camping op de Hej
Recensies
Normaal geef ik geen slechte reviews, maar deze accomodatie raad ik niet aan. Je wordt onvriendelijk en met heel weinig aandacht ontvangen door mevrouw. Het terrein is een puinhoop, overal volle vuilniszakken en het stinkt naar afval. Het gebouw waar we verbleven was gewoon een bouwplaats. Iedereen klaagt over de hanen maar dat vond ik dan wel weer gezellig. Het is een prachtig gebouw en de locatie is ook heel mooi. Ik denk met wat liefde, aandacht en vooral enthousiasme van de eigenaars zou dit een hele mooi plek kunnen worden.
Ik geef deze 1 voor de moeite, deze vrouw kan beter lekker stoppen met wat ze doet, want leuk vind ze t niet, en dat laat ze duidelijk merken ook. Wij kwamen 22-07 om 1430 uur aan en r kon geen begroeting vanaf, alleen als je komt poetsen mocht je blijven anders moet je wegwezen en om 1500 uur terugkomen. Dus toen wij haar daar bij terugkomst mee confronteerde was haar reactie, ik stort je geld terug en dan kan je weggaan. Enige vorm van blijk dat ze t leuk vind om deze B&B te runnen is r niet. En op t hele terrein is t 1 grote rommel, en overal word geklust. Kortom met een grote, hele grote boog omheen rijden. Zeker geen voorbeeld van de Limburgse gastvrijheid.
Mooie locatie en het het gebouw ziet er ook echt leuk uit maar onvriendelijke eigenaresse. Waarschijnlijk heeft ze het veel te druk, er kan geen enkel vriendelijk woord vanaf. Je voelt je in ieder geval niet thuis. Als je voor je rust komt moet je hier niet naartoe gaan, de hanen beginnen om 4 uur aan 1 stuk door te kraaien, echt keihard. Huisje is wel netjes verder en bedden redelijk maar dat is persoonlijk. In het dorp is een goed eetcafé. Je zou het in eerste instantie geen stuiver geven maar het eten is echt lekker. Ik zou er niet zo snel terug komen.
Leuke locatie in een oude hof boerderij. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Veel loslopende kippen en dieren weitjes. Lekker ontbijt. De bedden die wij hadden waren te zacht en zakten door.
Zeer slechte ervaring. De tipi is niet schoon. De lamp in de douche doet het niet. Het ergste van alles is dat de persoon die ons verwelkomde erg onaangenaam was. Het enige positieve punt is de locatie, die charmant is.
Mooie appartementen, landelijk gelegen. Vlak bij de Belgische grens. Verwacht echter geen serene rust. De diverse hanen op het binnenhof kraaien continu van 6 uur s morgens tot s- avonds laat.
Geen topper Rommelig terrein niet echt vriendelijk ontvangen en behandeld. Ontbijtruimte te klein. Klein verblijf, douche kapot. Niet voor herhaling vatbaar.
In B en B overnacht. Gelukkig maar 1 nacht. Eens maar nooit meer. Kamer was slecht of niet schoongemaakt. Zeer klein. Grauwe handdoeken, met vuile vegen in. Waren ze wel gewassen?? Bed was versleten. Je zakte er helemaal in weg. Kamer heet. Geen airco. Ontbijt in eetzaal op zolder, te bereiken via wenteltrap. Katten en honden waren daar ook aanwezig. Hygiëne is hier dus ver te zoeken. Er werd ons gezegd, dat we onze e-bikes veilig konden stallen. Niet dus. Ik maak hier geen reclame voor.
Het mooiste plekje van zuid Limburg. En uitval basis voor de fiets, wandelingen of toertocht
Wat een ramp was dit. Er was een overstroming in Limburg tijdens ons beoogde weekend. Specifiek voor dat gebied was het advies dat men er niet heen mocht. De host vond dit echter niet en leek enigszins geirriteerd. Voor booking als buitenlands bedrijf was het lastig oordelen. We kwamen tot de conclusie dat we het op een ander moment het weekend in konden halen. Maar daarna was er geen contact meer te krijgen met de host. We hebben zoveel geprobeerd, maar telkens geen contact of heel asociaal contact. Ons geld hebben we niet terug gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid