facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoning - Strandhuisje aan het water in Friesland. Te Huur.

Vakantiewoning - Strandhuisje aan het water in Friesland. Te Huur.

Info

Wij verhuren onze nieuwe luxe strandwoning. Deze ligt aan een van de Friese Meren. Beschikbaar voor maximaal 4 personen. Geniet van het uitzicht op het water, de natuur en... (met het terras op het zuiden) de zon.



"Watervilla langelille is onze vakantiewoning gelegen op het Waterpark Langelille en direct aan het riviertje "de Tjonger" en het meertje "It Wiid". De overweldigende natuur en rust geven Uw het optimale vakantiegevoel, waarbij U goed kunt onthaasten van de dagelijks sleur/werkdruk. De woning is voorzien van een tuin op het zuiden en van een ruime steiger, van waaruit het mogelijk is om te zwemmen, vissen, surfen, zeilen en kanovaren. In de omliggende veengebieden, "Braande meer", "Rottige Meente" en "de Weerribben" zijn voorzieningen te over om een tourtocht per fiets of wandelend af te leggen. De woning is voorzien van 2 luxe badkamers, 3 slaapkamers met elk een televisie, traditionele sauna, smart- TV e.d.. Kortom een uniek vakantieadres."
Adres:
Stad: Langelille


Recensies
Prima vakantiehuis aan t water. Erg schoon en luxe. Veel vis in t water. Park verder geen voorzieningen.
Prachtige locatie, prima woning met alle comfort.
Gerieflijke huizen aan het water in een prachtig gebied
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid