facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoning De Mezenberg

Vakantiewoning De Mezenberg

Info

Vakantie bij een geitenboerderij!

Ruimte, vrijheid, en een prachtig uitzicht dat is wat vakantiewoning ' De Mezenberg ' zo leuk maakt.

Welkom!

Adres: mezenbergerweg 20, 8085 SV Doornspijk
Telefoonnummer: 0631979337
Stad: Doornspijk
Route: mezenbergerweg 20
Postcode: 8085 SV



op zoek naar gerelateerd: Klein Mezenberg, Trimsalon Doornspijk, Dierenpension Oldebroek, Hondenverblijf vakantie, Hondenpension Elburg, Hondenpension Veluwe, Hondenpension Nunspeet, Hondenpension Ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boshuisje Boshuisje "It wite hûs" op de Veluwe 3 km Voor verhuur of verkoop
Mini camping De Haerhagen Mini camping De Haerhagen 4 km Heerlijk vertoeven bij hartelijke vriendelijke mensen. Geen poespas maar gewoon relax...
Veluwe-huisje Veluwe-huisje 4 km Kom je vakantie vieren op de Veluwe in dit prachtige 6-pers. vakantiehuis!!
Recensies
Dit zou ik al veel eerder doen! Ik denk ruim 12 jaar gebruik mogen maken van dit logeeradres voor onze hond Moor! Altijd een fijne plek geweest. Met veel plezier ging onze hond met Anja mee. Bij thuiskomst altijd een relaxte hond. Onze lieve Moor is helaas na 13,5 jaar ingeslapen. Wij raden dit pension zeker aan, echt TOP!
Makkelijk in- en uitchecken. Onze jongste hond had het niet helemaal naar zijn zin maar dat lag niet aan het pension. Dit zag er prima uit.
Wij zijn bijzonder tevreden over dit Pension. Onze Berner is er nu alweer dit jaar drie keer geweest. Hij gaat vrolijk met de eigenaresse Anja mee. Reserveren gaat via de site en je krijgt heel snel bericht terug. Duidelijke regels qua breng en ophaaltijden. Dit geeft rust voor de dieren. Je kunt er met je kat en hond terecht. Wij voelen ons thuis bij Anja en hebben weer een vertrouwd adres voor onze dieren.
Hele onaardige vrouw. Mijn dochter kwam haar 2 poezen brengen en we wisten niet waar we heen moesten. Liepen dus schijnbaar haar ingang voorbij en kwamen ergens in haar tuin terecht. Daar ontmoete we de eigenaresse. Die begon gelijk tegen ons te tieren dat we niet goed zaten en dat de auto verkeerd geparkeerd stond. Ze bleef maar doorgaan. Op een gegeven moment zei ik haar dat ik haar HEEL ONAARDIG vond. Ze kan het ook op een andere manier brengen. Mijn dochter had geen andere keus dus wilde toch haar poezen daar laten. Uiteindelijk moest de eigenaresse wissel geld halen. Toen ze terug kwam was ze omgedraaid als een blad van een boom en praatte aardig. De poezen zijn daar verder goed verzorgd maar ze worden daar nooit meer heen gebracht. HET IS DE TOON DIE MUZIEK MAAKT mevrouw de eigenaresse!!
Onze Franse Bulldog gaat inmiddels al meerdere jaren dagelijks naar Anja voor dag opvang en wat vindt onze bulldog dit geweldig! Wij zijn erg tevreden over het contact met Anja en haar klantvriendelijkheid, maar vooral om hoe ze met onze hond omgaat! Kortom, een fijne plek om je hond naar toe te brengen!
Lieve vrouw, goed voor de beestjes, nala heeft het daar erg naar d'r zin gehad
Voor dat wij een reservering hadden gemaakt voor onze beagle, hebben we eerst contact opgenomen of we eens mochten komen kijken. Dit was geen enkel probleem. Tijdens het bezoek zijn we vriendelijk ontvangen door de eigenaresse, is een hele vriendelijke vrouw. Daarna heeft ze ons de verblijfplaats laten zien waar onze hond voor 2 weken ondergebracht kan gaan worden, de kennels zijn ruim en de honden kunnen ook nog zelf naar buiten naar het ruime buitenverblijf. De honden worden 2 keer per dag een voor een aantal uur met elkaar in een speelweide gedaan. Bij terugkomst van onze vakantie hadden we het idee dat onze hond ons niet eens heeft gemist. Zeker een aanrader!
Erg onvriendelijk en kortaf. De hondenmand werd in de kennel gesmeten en onze hond ging er net zo hard achteraan. We waren hierdoor nogal beduusd en daarom lieten we het zo. Toen we onze hond onverwachts eerder kwamen ophalen mochten we niet mee om hem uit de kennel op te halen zogenaamd omdat de andere honden daar onrustig van werden. Dat geeft toch te denken temeer daar onze hond er erg verdwaasd uitzag. Dit duurde nog 3 dagen toen we al thuis waren. Onze hond was agressief en trok zijn lip op tegen de eigenaresse terwijl hij juist altijd vrouwvriendelijk is. We hebben dit nog nooit gezien bij hem. Ook was hij sterk vermagerd. Nooit meer daar naar toe.
Onze 2 hondjes zijn er ongeveer 3 weken geweest en waren super relaxt toen wij ze ophaalden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid