facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiepark 't Posterbos Limburg (NL)

Info

www.posterbos.nl | Vakantiepark met vrijstaande en geschakelde vakantiehuizen midden in een bosrijk gebied in Midden- Limburg, 10 km van Roermond.

Geschiedenis

Vakantiepark 't Posterbos, Posterholt, Limburg heeft vakantiewoningen,vakantiehuizen en bungalows voor 4 personen en vakantiehuisjes voor 6 personen in een groene omgeving.
Geniet van natuur, rust en ruimte tijdens uw verblijf in een van onze vrijstaande of geschakelde vakantiehuizen gelegen in een natuurgebied 10 km onder de rook van Roermond in Midden limburg.
Er zijn veel aktiviteiten te doen in de omgeving zoals een fietsvakantie, wandelvakantie, ruitervakantie, golfvakantie, familievakantie, enzovoorts. U kunt zien bij onze links en bij evenementen. Deze worden uiteraard steeds weer aangevuld om u tips te geven over de omgeving. Als u de hele dag op pad bent geweest is het heerlijk uitrusten op dit mooie en rustige park waar u echt thuiskomt in het vakantiehuis met open haard of de bungalow met grote tuin.

Ons park is een park met buitenzwembad (15 mei-15 september), vanuit uw vakantiehuis loopt u zo de tennisbaan op, volleybalveld, voetbalveld en kinderspeelplaats.
's Avonds wandelt u vanuit Vakantiepark 't Posterbos naar het restaurant van het naastgelegen park, Landal Aerwinkel. Daarnaast kunt u gebruik maken van de bowlingbaan ( tegen betaling) of binnenzwembad ) gratis'.



"Vakantiepark ’t Posterbos ligt in Midden- Limburg, op 10 km afstand van Roermond, in een bosachtige omgeving met prachtige wandel- en fietspaden. Ideaal voor een vakantie met gezin en vrienden. Uw hond is van harte welkom!Een perfecte bestemming om met gezin tijdens de schoolvakanties of met vrienden tussendoor even weg te zijn en leuke activiteiten in de omgeving te ondernemen."
Adres: Zwembadweg 2, 6061 EZ Posterholt
Telefoonnummer: 00310475402589
Stad: Posterholt
Route: Zwembadweg 2
Postcode: 6061 EZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 13:00
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Posterbos te koop, Vakantiepark Posterholt, Vakantiehuis Posterholt te koop, Posterbos eigenaren, Vakantiehuis Posterbos, Zwembadweg 2 Posterholt, Posterbos plattegrond, Posterbos permanente bewoning
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landgoed Aerwinkel Landal Landgoed Aerwinkel Landal 327 meter Wij hebben een 6pers huisje, in het hoogseizoen voor 14 dagen. pluspunten: rustig pa...
Landal Landgoed Aerwinkel Landal Landgoed Aerwinkel 379 meter Zeer leuk niet zo groot park. Iets kleiner zwembad dan we gewoon waren, maar onze kin...
Oppe Winckel Oppe Winckel 2 km Gezien de prijs voor het appartement en hetgeen je er voor terug krijgt kan ik dit ap...
Recensies
Huisje 40 We kwamen in het huisje aan en het rook niet frislag nog een hamburger,zwartgebakken in de oven Dus niet schoon gemaakt!!!! Ligstoelen kapot,te weinig bestek bij de receptie gemeld,zou de volgende dag bezorgd worden....niks... Toen we we na een week naar huis gingen,stonden de stoelen bij de receptie....de voor en achter tuin was in weken geen onderhoud geweest.de receptie zou contact opnemen met de eigenaar,maar hier hebben we geen feedback van terug gekregen erg jammer...het huisje was dus te duur voor die prijs
Mooi, groen, ruim en rustig park.Kamers: 4/5
Heerlijke vakantie gehad in Limburg, hier in 't Posterbos! Het buitenbad is open van 10 tot 21:00. Het binnenbad hoort bij het naastgelegen vakantiepark van Landal, maar gasten van 't Posterbos mogen hier ook gebruik van maken! De huisjes zijn opgeknapt, wel wat stoffig hier en daar. Verder lekker knus en gezellig ingericht.
Ben zo ongeveer 25 keer in Aerwinkel geweest maar het viel tegen. Vlgs ons een niet gerenoveerd huisje, kou geleden, miste verschrikkelijk een bad. Misschien mogelijk om badbehoefte bij onze namen te zetten als we weer inchecken. Verder blijven we wel klanten en terugkomen. We waren niet om half 2 met vroegboeking want het werd 15.15 uur. DANK VOOR HET NIET IN REKENING BRENGEN VAN DE 30 EURO. Heel fijn. unne gooie roetsj veur 2022. Juanita Kuhles en Kathinka Kolbert
Mooi en rustig park met mooie huisjes. Het onze was vrijstaand met een ruime tuin. Zeer complete inventaris, prima bedden en een heerlijke regendouche. Minpunt was dat de banken en het vloerkleed onder de hondenharen zaten. Zelf de stofzuiger maar gepakt. Verder is het vreemd dat de slaapkamer boven niet te verduisteren is. Zodra het dag wordt baadt je in het licht. De prijs-kwaliteitsvertoning is goed en daarom toch vier sterren.
Hebben het 4 persoons Wellness huisje 4 BL gehuurd. Waarschijnlijk pas geleden vernieuwd want alles zag er tip top uit. Alles werkt ook en is schoon. Komplimenten aan de parkbeheerders!
Duidelijker aangeven dat de receptie halverwege niet van Landal is.Kamers: 3/5
Net vakantie park huisje is netjes maar wel wat verouderd .badkamer is erg klein keuken is redelijk maar ontzettend slecht verlicht als het donker wordt.je kunt hier mooi wandelen verder was het restaurant en alles er omheen gesloten ivm corona wel was de mogelijkheid van eten bestellen en afhalen
Mooi huisje, 4 persoons luxe. Maar het park zelf is een beetje saai. Wel erg vriendelijk personeel, maakt een hoop goed.
Niks te doen op dat park
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid