facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiepark Mooi Oavelt

Vakantiepark Mooi Oavelt

Info

Op ons vakantiepark, gelegen in Zuid-West Drenthe, heeft u vele mogelijkheden om te genieten van een heerlijke vakantie. Bij ons kunt u niet alleen kamperen, u kunt ook een stacaravan of luxe chalet huren of kopen.

Geschiedenis

Als gast geniet u volop van de faciliteiten die wij u te bieden hebben. Uniek op ons vakantiepark is het overdekt en verwarmde zwembad met schuifdak. Zodra het mooi weer is gaat het dak open en geniet u van het openlucht zwembad. Is het een dag wat minder mooi weer, dan toch kunt u zwemmen want wij sluiten het dak gewoon voor u. Bij ons kunt dan ook altijd heerlijk zwemmen.

Adres: Nieuwe Ruiterweg 5, 7971 PS Havelte
Telefoonnummer: 0521-341320
Stad: Havelte
Route: Nieuwe Ruiterweg 5
Postcode: 7971 PS



op zoek naar gerelateerd: Mooi Oavelt te koop, Parkkosten Mooi Oavelt, Chalet huren Mooi Oavelt, Mooi Oavelt plattegrond, Nieuwe Ruiterweg 5 7971 PS Havelte, Hesselte Havelte, Camping De Klaverkampen Havelte caravan te koop, Havelte groepsaccommodatie
Recensies
Bomen gekapt ziet er goed uit!
Super camping
Heel mooie schoone vakantie park was 2 nachten daar super geslapen rustgevend omgeving vriendelijke mensen een aanrader
Ik ben zamen met mijn zoon op bezoek geweest bij mijn zus en zwager. Het park heeft een ruime uitstraling, en het ziet er schoon en netjes uit.
Ziet rrverzorgd uit, met zwem bad en kinderspeelplaats.
Heel leuk en ook leuke recreatie
Mooie nette camping
Mooie plek. Veel wandel en fiets mogeljjkheden. Lekker zwembad.
Wat een prachtige camping. Goed verzorgd en netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid