facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiepark Delftse Hout

Vakantiepark Delftse Hout
Adres: Korftlaan 5, 2616 LJ Delft, Nederland
Telefoonnummer: 015 213 0040
Staat: Zuid-Holland
District: Delft
Stad: Delft
Route: Korftlaan
Huisnummer: 5
Postcode: 2616 LJ


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Afgelopen midweek hebben we deze camping zonder auto bezocht. We hebben hele fijne dagen gehad! De bus stopt naast de camping en rijdt elk kwartier van naar station Delft waar je in 5/10 minuten bent. Vanaf daar eindeloze mogelijkheden voor uitjes! Een kennismaking voor de kinderen met de tram: je zoekt uit waar je naar toe wilt en stapt in. Deze attractie loodst je over drukke verkeerspleinen, over bruggen, door tunnels, langs tuinen, langs verschillende culturen, winkels, musea, paleizen, kerken, rivieren, etc. Wij hebben aangedaan: het strand Duindorp, Omniversum/Museon, Westfield shoppingmall, Vredespaleis, Corpus, Rijksmuseum Leiden. Deze meivakantie is er een actie in het streekvervoer: kinderen onder de 13 jaar gratis/voor 1ct. Vanaf de camping gaat er een wandelpad dwars door het weiland naar Delfgauw. Daar is restaurant “le midi”, waar we heerlijk hebben gegeten. De stacaravan was prima, bij de receptie zijn ook verschillende producten te koop, zoals heerlijke broodjes in de ochtend.
Ideaal gelegen camping, prima sanitair. De gewone camperplaatsen zijn minder geschikt voor de iets langere camper. Het inchecken ging vlot maar iets meer plaats voor de slagboom zou handig zijn. Zeer beperkt aanbod in het winkeltje. Prijs-kwaliteit verhouding kan beter.
Superleuk om Delft te bezoeken. Nette camping met goed zuiver sanitair.nPlaatsen zijn ruim en goed bijgehouden.Stroom water en afvoer op de plaats. Vriendelijke receptie en voldoende assortiment in de winkel.nAl met al een aanrader om een dagje Delft te doen. Ook in de omgeving voldoende te doen op een regenachtige dag.nKlein nadeel maar dat is de camping niet aan te rekenen is dat je de snelweg hoort.
Onlangs aantal dagen geweest. Ervaringen met receptie erbarmelijk. Als je wat vraagt ze weten echt niks. En ook nog niet eens vriendelijk. Zeer commercieel park. Echt belachelijk dat internet zelfs betaald gemaximaliseerd is. Dit kan echt niet.
Prachtige omgeving, prijzig, maar in een natuurgebied en dicht bij centrum van Delft.nCamping goede voorzieningen we drukke camping veel gasten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid