facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiepark de Reebok Oisterwijk

Vakantiepark de Reebok Oisterwijk

Info

Wil je eens lekker met vakantie, naar een schitterende bosrijke omgeving? Dan ligt De Reebok in het elegante stadje Oisterwijk, in het hart van Brabant.

Geschiedenis

Diep verscholen in het dichte bos vindt u Vakantiepark De Reebok. Het recreatiepark midden in het uitgestrekte Oisterwijkse groen is een echte boscamping. Tijdens uw verblijf loopt u ’s morgens vroeg een goede kans oog in oog te komen staan met wilde reeën.

Onze gasten waarderen rust en ruimte, net zoals kwaliteit en comfort. Op het vakantiepark proeft u het bourgondische Brabant. In het knusse grand café voelt u zich meteen thuis. Hier kunt u genieten van van een heerlijke maaltijd of een gezellig drankje. Het sfeervolle tuinterras is altijd druk bezocht. De snackbar is er voor een snelle hap en in de parkwinkel kunt u terecht voor uw broodjes en dagelijkse boodschappen.

De Reebok grenst direct aan de Oisterwijkse Vennen en aan natuurreservaat De Kampina. Buiten het park wandelt u over de wildrooster het natuurgebied in, waar reeën en wilde paarden grazen. Maar om dieren in hun natuurlijke omgeving te zien hoeft u het park niet af. Dartelende konijntjes, watervlugge eekhoorntjes en ijverige spechten zijn onze vaste parkgasten.

Adres: Duinenweg 4,, 5062 TP Oisterwijk
Telefoonnummer: 013-5282309
Stad: Oisterwijk
Route: Duinenweg 4,
Postcode: 5062 TP



op zoek naar gerelateerd: Camping De Reebok, De Reebok Oisterwijk te koop, Verhuizing camping De Reebok Oisterwijk, Vakantiepark Oisterwijkse Vennen, Plattegrond camping de Reebok Oisterwijk, Bungalowpark Oisterwijk, Camping De Reebok Zoover, De Reebok Oisterwijk restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parck De Rosep Parck De Rosep 2 km Vertaald door Google Rustige plek, rustig, aangename schaduw van hoge bomen in de zom...
Chalet huren bossen Oisterwijk Chalet huren bossen Oisterwijk 2 km Volledig gerenoveerd chalet nabij de bossen en vennen in het Brabantse dorp Oisterwij...
Klein Oisterwijk Klein Oisterwijk 2 km Mooi park en erg netjes. Kinderen hebben zich ook goed vermaakt.
Mini camping Arbeid Adelt Mini camping Arbeid Adelt 3 km Prima camping, netjes onderhouden, maar je rook wel de koeën, waardoor er ook veel vl...
IntentsCity IntentsCity 4 km De Intents Festival camping: “IntentsCity”. Met nóg meer specials, entertainment en e...
Recensies
Onze ervaring was niet erg best. Ontvangst was vriendelijk, op eerste gezicht een leuk kleinschalig parkje. Wij hadden huisje 68. Opzich netjes ingericht maar niet goed schoon. Wij vonden tomaten resten in de slaapkamer. Bedden waren echt heel slecht. Echter was dat niet het enige wat zorgde dat niemand een oog dicht deed. Er zaten muizen en/of ratten die de hele nacht herrie maakte. We hebben ze in het huisje zelf niet gezien, mogelijk zitten ze in de tussenmuren. Echter waren wij er hierdoor na 1 nacht wel klaar mee.
Absoluut geen aanrader als je iets zoekt voor je vriendengroep. Houden zomaar €150,- van je borg in als er een nietszeggende klacht ontstaat over muziek die zachtjes om 5uur 's middags aan stond in ons eigen huisje. Het is natuurlijk begrijpelijk dat er midden in de nacht geen gedreun mag zijn midden op zo'n park, maar dit stelde helemaal niets voor. De locatie zelf was prima, daar lag het zeker niet aan. Maar de manier waarop ze de borg zomaar inhouden vanwege zoiets, is reden om hier niet nog eens iets te reserveren met vrienden.
Een fijne camping waar je helemaal tot rust komt. Aardige receptionisten. Gezellig vrijstaande 2 persoonshuisje met terras was fijn en schoon. Hond kon fijn vrij in de tuin lopen. Was gedeeltelijk omheind. Bij Grill restaurant 'Net iets Anders' heerlijk gegeten.
Leuk verblijf gehad hier. Écht camperen in de natuur. Heel mooie omgeving. Hond was welkom. Top
Het is hier heerlijk vertoeven, zo midden in bosrijke omgeving. Jammer dat in de blokhut/keuken geen snijplank, onderzetter of scherpmesje voor je fruit aanwezig is.
Huisje 24 slechte staat. Kraan in de keuken zit beweging in. Deur sluit niet goed. Je kan van binnen naar buiten kijken terwijl deze op slot zit. Stopcontact onder de eettafel hangt los/steekt uit, gevaarlijk!. Vloer is opgebold vanwege het vocht. De douchekraan geeft nauwelijks water. De geiser kan dit blijkbaar niet aan. De TV ontvangst is bizar slecht! Diverse zenders geven steeds blokken door het beeld. De ramen zijn op een zeer goedkope manier voorzien van bamboe rolgordijnen die beter geschikt zijn om vliegen te weren dan dat je privacy krijgt. Wij moesten ruim 300 euro betalen voor 3 overnachtingen en hebben besloten na 2 nachten weg te gaan. Ik vind dat na een melding van 8 maanden geleden door een eerdere gast die vermeld staat op de reviews, dat er wij ervan konden uitgaan dat zoals toen beloofd er aandacht aan geschonken zou zijn. Geen supermarkt en geen snackbar en restaurant. Wij hebben de gok genomen en misgegokt en dit voor een bedrag dat totaal niet in verhouding staat niet wat je er voor krijgt. Het krijgt van ons een dikke onvoldoende.
nooit meer. meubels en personeel was super. maar het hele park was nog niet af. bedden klein en keihard. wat er bij booking.com staat is niet up too date. geen supermarkt en geen snackbar, restaurant. op de site ziet het er mooi en netjes uit, maar in werkelijkheid is het niet wat je van verwacht. 2 nachtjes midden in de week voor € 230,00 is veel en veel te duur, voor wat je er voor krijgt.
Weet niet waar de slechte reviews van komen ons verblijf was dik in orde gezellig proper en klein huisje camplodge 2 Park prachtig gelegen in het bos rustige camping en naar mijn mening goed onderhouden. Met 5 stappen van ons huisje toegang natuurreservaat top als ik iets moet melden is het dat er maar 1 kookpitje was moeilijk om een maaltijd klaar te maken.. Receptie hele vriendelijke meisjes chapeau staan meteen voor de gasten klaar.
Leuke camping in bosrijke omgeving. Ondanks de grootte heerlijk rustig met zon en schaduwplekken. Het sanitair is wat verouderd maar wel schoon. Zeker een aanrader met of zonder kinderen.
Juffrouw bij de receptie is erg klantvriendelijk. Alleen jammer dat ze als ze met je bezig is ineens ook anderen wilt helpen. Ik zou zeggen eerst de ene klant en dan de andere.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid