facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiepark de Luttenberg

Vakantiepark de Luttenberg

Info

Vakantiepark de Luttenberg is een mooi, schoon 5 sterren vakantiepark gelegen in de driehoek Raalte, Hellendoorn, Ommen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug.

Geschiedenis

Vakantiepark de Luttenberg is een mooi, schoon 5-sterren vakantiepark gelegen in de driehoek Raalte, Hellendoorn en Ommen, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug.
Ons park ligt op de grens van Salland en Twente, is circa negen hectare groot en beschikt over kampeer- en comfortplaatsen, Safaritenten, unieke Bergadrooms (trendy huisjes) en luxe Bergalows (compleet ingerichte chalets) die zeer fraai liggen op het glooiend terrein.
De sanitaire voorzieningen zijn luxe, brandschoon en van een perfecte kwaliteit.

Overdekt zwembad!
Wij hebben afgelopen seizoen een overdekt zwembad gebouwd met wellness faciliteiten!

Meer dan vakantie!
Ook voor een vergadering, kinderfeestje of andere speciale gelegenheid kunt u bij De Luttenberg terecht. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden. Of u nu vakantie bij ons viert of langs komt voor een familiediner of vergadering, wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken.

Onze taak

Elke dag een vakantiedag!

Producten

Camping, Kampeerplaatsen, Bergalows, Chalets, Kavels te koop, Safaritenten, Slaaphuisjes,Trekkershuisjes, Buitenzwembad, Binnenzwembad, Welness (Sauna, Stoomcabine), Animatie, Midgetgolf, tennis, Restaurant, Snackbar, Receptie

Adres: Heuvelweg 9, 8105 SZ Luttenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-301405
ln.grebnettul@eitpecer
Stad: Luttenberg
Route: Heuvelweg 9
Postcode: 8105 SZ



op zoek naar gerelateerd: vakantiepark de luttenberg zoover, omgeving luttenberg, vakantiepark de luttenberg anwb, vacansoleil luttenberg, camping luttenberg plattegrond, safaritent luttenberg, de luttenberg bergalow, waar ligt luttenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leuk Luttenberg Leuk Luttenberg 1 km Luttenberg, de Parel van Salland, mooie natuur, bezienswaardigheden, horeca, overnac...
Recensies
Fijne camping. Hier geweest in het voorseizoen op een supercomfort plek, mooie ruime plek voor caravan op rustig veldje. Mooi schoon sanitair, fijne zwembaden veel speeltoestellen voor kinderen, klein winkeltje bij receptie met broodjes op bestellen. Enkele informatie ontbrak of was onvolledig bij check-in, maar vriendelijk personeel. Goede ligging om mooie routes te fietsen op Sallandse Heuvelrug.
Leuk klein schalig park. We hebben een boslodge gehuurd. Klein maar fijn. Alles keurig netjes schoon. Er lag een pakje koek klaar en er waren nespresso cupjes aan wezig. Super! We kwamen op de dag van aankomst om 13.30 aan en hoefde niet te wachten tot 15.00 om het park op de mogen. Vriendelijk personeel. We hebben een top weekend gehad!
Prima camping en mooi sanitair. Min puntje is dat er geen toezicht is in het zwembad op het verbod om niet met opblaas bootjes/banden in het zwembad te vertoeven, dit wordt wel gedaan door zowel volwassenen als kinderen, is hinderlijk.
Mooie kindvriendelijke en niet te grote camping op mooie locatie vlakbij het dorpje maar ook natuur. Zo vanaf de camping bijv. het bos in. Personeel is vriendelijk. Wij verbleven in een ingerichte tent van vacansoleil zelf linnen meenemen. Mooie ruime plek met water en elektra, prima grote qua tent en "partytent" ervoor mbt de schaduw. Schuin tegenover een speeltuintje en dichtbij mooi en schoon sanitair. Sanitair voor dames en heren, familiedouches, en heel leuk voor kinderen eigen sanitair. Ondanks hoofdseizoen geen 1x hoeven wachten. Ook niet bij de familiedouches waarvan er in dat gebouw 2waren. Fijn is ook dat veel zaken gratis zijn zoals bijvoorbeeld de midgetgolf en als het goed is ook de tennisbaan, wel reserveren. Verder zijn er skelters te huur voor een klein bedrag met een max van 2u per dag zodat zoveel mogelijk kindjes er 1 kunnen huren. Top. Daarnaast nog een leuk animatieteam. Punten van aandacht, ons sanitairgebouw werd o.a. tussen 7 en 8u s morgens schoongemaakt. Je kan dan naar een ander gebouw maar juist met kinderen is dit wel een tijd waarop ze wakker zijn en naar de toilet willen. Tijd net wat eerder zou prettig zijn. Verder is het zwembad zonder toezicht. Dit is niet handig. Ondanks dat er regels staan houdt men zich er niet aan wat voor sommige volwassenen en kinderen een vrijbrief betekend om los te gaan. Resultaat dat er met opblaasbare zaken heel hard naar beneden wordt gegaan en ze tot bijna halverwege het bad komen waardoor menig keer het tegen iemand aan kwam. Of bovenop mensen en kleine kinderen. Ook op de trap was het niet veilig zeker niet voor de kleinere kindjes als iemand weer met zo een gevaarte naar boven liep. Totslot waren er echt overdreven veel wespen op de camping. Menig persoon/kind is gestoken. In de buurt bij andere plekken geweest zoals ook de Flierefluiter en dat was geen vergelijk. Al met al wel zeker een leuke familiecamping!
Prima kleinschalige camping. Sanitair voor in het park is prima maar mag in het hoogseizoen vaker schoongemaakt worden. Sanitair achter in het park is top! De velden zijn niet heel ruim. Het gesnurk van de buren kan je goed horen. Voorruimte binnenzwembad krap en heel smerig
Camping ziet er zeer verzorgd uit enkel de kampeerplekken zijn nogal standaard zonder weinig natuurlijke afscheiding
Zeer zeer fijne camping! Echt heel goed. Het enige minpunt was dat er geen enkele controle bij het zwembad is. Echt nul. Er staan regels buiten waar niemand zich aan houdt en er is ook niemand die daarop controleert. Er staat ook overal dat het allemaal op eigen risico is maar toch. Ik vond dat zelf een ding.
Hele mooie en goede camping, leuk zwembad en prima plekken. Een afrader eten bij de brasserie op de camping! 20.50 voor een stukje zalm is echt niet normaal, drinken ong ook 5 euro per drankje.
Fijne, mooi aangelegde en onderhouden camping in Salland, Luttenberg. Bergalow 2 nr 334 heeft een mooie, zonnige ligging nabij faciliteiten. Zeer schoon! Voorzien van vaatwasser, magnetron geen oven en koelkast. Tuinmeubilair, kleine loungeset en schaduwdoek. Parkeren op nabij gelegen parkeerplaats. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Heerlijke plek om te ontspannen!
Goeie camping, September maand is rustig er zijn veel ouderen. Maar voor de prijs is het 1 van de voordeligste in de omgeving ! Speeltuin: Ja groot en klein. Toiletten: Netjes en schoon Geschiktheid voor honden: Ideaal voor honden van de camping loop je zo het bos in !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid