facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiepark De Berkenhorst

Vakantiepark De Berkenhorst

Info

Vakantiepark De Berkenhorst is een prachtig autovrij park in Kootwijk en beschikt over 121 comfortabele bungalows, midden in het bos.

Geschiedenis

Het echte vakantiegevoel ervaart u in de comfortabele en luxe bungalows van Vakantiepark De Berkenhorst. In de bosrijke omgeving krijgt u het idee dat u echt buiten leeft en een kunt zijn met de natuur. Of u nu een gezellige bungalow zoekt om romantisch met z'n tweeën te verblijven of een ruime bungalow voor een de hele familie, De Berkenhorst biedt voor ieder wat wils.

Producten

Bungalows van 2 t/m 10 personen

Adres: Kerkendelweg 30, 3775 KN Kootwijk, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577 – 456 451
ln.kjiwtooktsrohnekreb@ofni
Stad: Kootwijk
Route: Kerkendelweg 30
Postcode: 3775 KN



op zoek naar gerelateerd: vakantiepark de berkenhorst zoover, berkenhorst kootwijk te koop, berkenhorst plattegrond, vakantiepark de berkenhorst reviews, berkenhorst aanbieding, vakantiepark kootwijk kerkendel, restaurant de berkenhorst, hogenboom de berkenhorst zwembad
Recensies
De Berkenhorst is een mooi kleinschalig park met rond de 130 bungalows, het park heeft meerdere speeltuinen voor de kinderen, en ook een recreatieteam is aanwezig op dit park die dagelijks leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. Het zwembad ziet er goed uit en beschikt een buisglijbaan, stroomversneller, bubbelbad, buitenplaats en een ijskoud badje, enige minpuntje is dat het zwembad om 12.00 open gaat en om 20.00 al sluit. Ook het huisje ziet er mooi en opgeruimd uit, mooi meubilair, en prima bedden en een mooie badkamer. Een klein minpuntje is dat de wifi niet fantastisch is, en niet heel goed telefoonbereik. Voor liefhebbers van een kleinschalig park is dit echt een aanrader, we hebben een topvakantie gehad.
Leuk en kleinschalig park, we hadden een een revised huisje en dat was top. Met een beetje geluk zit je aan de bosrand/hei te ontbijten. Foto is het uitzicht vanuit het huisje. We hadden elke dag een eekhoorn op bezoek Zwembad is niet groot, maar zeker leuk genoeg voor de kinderen om zich een paar uurtjes te vermaken.
Kleinschalig vakantiepark. Vriendelijk personeel. Zwembadwater bevat veel chloor maar is warmer dan bijvoorbeeld sunparks. Het probleem in mijn bungalow was binnen het uur opgelost. Nadeel restaurant heeft geen ontbijt service en is momenteel niet 7/7 open. Lockers Zwembad zijn betalend. Speeltuin: Er is een speeltuin maar verwacht niets speciaals Geschiktheid voor honden: Honden zijn toegelaten mits vergoeding wellicht
Geweldig park met een goede prijs, kwaliteit. Niet zo groot en massaal als Landal of Center Parcs en toch is alles er. Zwembad, bowling, speelhal, restaurant en Kootwijkerzand letterlijk tegen het park aan op 5 minuten lopen. Fantastische omgeving. Speeltuin: Diverse speeltuinen aanwezig in het park. Toiletten: WC worden goed schoon gehouden en goed toegankelijk.
Massa is kassa, dit dat was de gedachte bij binnenkomst Wij hebben het fijn gehad dankzij de aanwezigen. De drie zespersoons gehuurde huisjes 58,58,60 waren schoon. Maar erg gedateerd onze indruk is dat dat het huisjes zijn van medio jaren 80-90 en daar is niets meer aan gebeurd. Heel gedateerd dus. Wat een afknappers , badkamer ziet er niet uit, woonkamer is te klein voor 6 personen matrassen en kussen van bedden...., gordijnen zo zo Conclusie : Prijs- kwaliteit niet in verhouding, dit park mag niet onder de Roompot groep vallen als deze groep kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Prachtige gerenoveerde bungalows, gelegen direct aan het natuurgebied. Fijn zwembad met lekker warm water! Een dikke aanrader!
Prima park als je vooral veel in de omgeving wilt doen! Ons huisje was goed schoon, maar wel gedateerd op de zwarte bank zat zwarte ducktape bij beschadigingen. De ligging is top en de omgeving is erg mooi, je wordt in alle rust wakker. Supermarkt heeft een beperkt aanbod en openingstijden zijn ook beperkt. Het vermaak bowlen, zwemmen is kleinschalig. Prima met kleine kinderen of als je hiervan houdt! Wel wat beperkt als je meer bij je huisje of op het park wilt zitten. Omdat wij veel gingen doen was dit geen issue, maar goed om te weten als je gaat boeken. Ik zou eigenlijk 3,5 ster willen geven maar google laat dit niet toe. Dit park is prima prijs/kwaliteit verhouding! Hier enkele tips en tops: Top: - het personeel is heel vriendelijk en denkt graag mee. Kinderstoelje was per ongeluk niet geregeld maar was 10 min. later geleverd! - eten op het park was goed! Een afhaal maaltijd gehaald en was boven verwachting voor die prijzen. - je bent zo op kootwijkerzand, een prachtige omgeving om te wandelen. - de huisjes zijn zo gelegen dat je, ondanks dat je 2 huizen naast je hebt, je heel privé buiten kan zitten en het ook totaal niet voelt alsof je buren hebt. Tip: - wij hadden een 4 persoons huisje voor 3 personen 2 volwassenen en 1 peuter. Hiervoor hadden we een campingbedje, die pastte maar net in de tweede slaapkamer. Als je daar dus nog 1 kind zou hebben slapen in het bed is het wel erg krap. Het campingbed pastte niet in de slaapkamer van de ouders. Voor ons geen punt maar ook goed om te weten. - als je geen gedateerd huisje wilt, zal je zelf restyled moeten aangeven, maar hopelijk worden de oudere huisjes ook wat geupgrade in de toekomst!
Komen hier al meer dan 25 jaar, maar dit jaar zag het park er niet uit. Ik weet dat parken het moeilijk hebben gehad met Covid, maar het huisje wat wij hadden had brandgaten in de gordijnen, spinnenwebben overal aanwezig, nog steeds de oude vieze matrassen die ze al dikke 15 jaar gebruiken. Huisjes en de omgeving is slecht onderhouden. Ik snap dat ze weinig personeel hebben, maar regel dan een keer een dag met kennissen ofzo die ff de hegeschaar ergens doorheen halen. Volgens de staff de zwembad aangepast zijn in winter 2022. Het enigste waren 2 houten draagkolummen die geplaatst waren en wat afscheidings. Het zwembad zelf de aanslag van kalk/rotzooi zat er nog zoals 10 jaar geleden. Is het zo moeilijk om even de hoge druk reinigeren erdoorheen te halen? En dan de kinderen of volk die van buitenaf naar de zwembad komen. Normaliter mogen ze dat alleen op woensdagmiddag vrij zwemmen voor iedereen, ook voor buitenaf, maar op dinsdag hadden we al mensen, op woensdag ook en als het nog erger kon donderdag wanneer er 80 kinderen naar dit kleine zwembad kwamen. Wij betalen nog wel flink voor het huisje/park en komen voor de rust. Geen idee of we na bijna 25 jaar een vervolg geven aan dit park. Ze moeten flink gaan investeren om het park weer een beetje eruit te laten zien. Jammer dat ze de park zo verwaarlozen....
Prima park, niet al te groot. Wij hadden een probleem met de vaatwasser en dat is keurig opgelost. Huisje netjes en schoon. Zwembad keurig alleen wat kort open tussen 12.00 en 20.00. Wij hebben lekker genoten.
Gelukkig wel een restyled huisje 61 comfort 6a waar echter ondanks uitdrukkelijke vermelding inloopdouche een bad aanwezig was. Dit bad heeft een zeer hoge instap en is voor senioren moeilijk zoniet gevaarlijk om als douche te gebruiken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid