facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

Info

Cnossen Leekstermeer is watersporten, leren zeilen en surfen en heerlijk dineren aan het water. De plek voor een actieve vakantie midden in de natuur.

Geschiedenis

Duurzaam ondernemen
Duurzame ontwikkelingen:

Elke kampeerplaats is voorzien van een elektrameter. Het elektraverbruik wordt per gast bijgehouden en inzichtelijk gemaakt.
Ons sanitairgebouw wordt verwarmd d.m.v. een houtgestookte kachel en zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler.
In onze botenverhuur zijn 10 motorboten en 1 sloep omgebouwd naar elektrisch varen. Hierdoor komen er geen extra schadelijke verbrandingsstoffen in het natuurgebied.
De luchtverversing in ons restaurant gebeurt d.m.v. een warmte terug win koppeling. De verse koude buitenlucht wordt verwarmd met de afgezogen warme binnenlucht.
Elke kampeerplaats is voorzien van een waterkraan. Door middel van een technische aanpassing stroomt er maar 2 liter water per minuut uit.
Gebruik van duurzaam FSC hout bij de renovatie van onze jachthaven.
Voor de toiletspoelingen en sproeiwater wordt gebruik gemaakt eigen bronwater.

Natuurbeleving ontwikkelingen:

Onze kampeerplaatsen zijn allen apart bebost met bossingels ten behoeve van de natuurbeleving van de gast.
Het kampeerterrein is in de afgelopen 15 jaar van 150 stacaravans getransformeerd naar 120 ruime toeristische kampeerplaatsen. Hiervan hebben 50 een directe verbinding met het Leekstermeer.
Aanleg van onze wildakker met in het voorjaar korenbloemen en in het najaar honderden zonebloemen.
Introductie van elektrisch varen in het Leekstermeergebied.
Organiseren van natuurtochten op en rond het Leekstermeer. Dit i.s.m. Staatsbosbeheer, IVN Leek-Nietap en Groninger Landschap.

Toekomstige natuurbeleving en duurzame ontwikkelingen op ons bedrijf:

Inrichten van 10 ha kampeerterrein in combinatie met het nieuwe waterbergingsgebied De Onlanden. Het overtollige regenwater wordt op natuurlijke wijze gezuiverd voordat het het waterbergingsgebied ingaat. Zo ontstaat er voor Staatsbosbeheer een ideaal leefklimaat voor haar natuurontwikkelingen in De Onlanden. Deze vorm van natuurbeleving in combinatie met recreatie, geeft onze gast het gevoel te recreëren midden in de natuur.

Onze missie

Het creëren, exploiteren en naar de toekomst toe financieel economisch rendabel maken en houden van een recreatiebedrijf dat zich ten volste bewust is van haar natuurrijke omgeving zodat een wisselwerking ontstaat tussen natuur en recreatie. Op deze manier maakt het bedrijf gebruik van haar unieke ligging in die omgeving en wordt het bedrijf ingezet ter versterking van de omgeving. Daarnaast kan via het bedrijf op een verantwoorde wijze kennis worden genomen van die omgeving.


Onze doelgroep

De actieve- en natuurgerichte recreant die duurzaam verblijft te midden in het natuur- en waterbergingsgebied “De onlanden”. Deze gast is gericht op kwaliteit en luxe daarnaast laten ze zich goed sturen in recreatief (mede)gebruik in het gebied. Een gast die respect en waardering heeft voor kwaliteit en natuur, maar die aan beiden ook zekere hoge eisen stelt.

Onze taak

Het creëren, exploiteren en naar de toekomst toe financieel economisch rendabel maken en houden van een recreatiebedrijf dat zich ten volste bewust is van haar natuurrijke omgeving zodat een wisselwerking ontstaat tussen natuur en recreatie. Op deze manier maakt het bedrijf gebruik van haar unieke ligging in die omgeving en wordt het bedrijf ingezet ter versterking van de omgeving. Daarnaast kan via het bedrijf op een verantwoorde wijze kennis worden genomen van die omgeving.

Producten

Vakantiepark met camping aan het water, verhuur van vakantiehuizen

Restaurant met terras aan het water

Botenverhuur, motorboot, elektraboot, zeilboot, kano en meer

Zeilschool: cursussen Optimist (8-12), Windsurf en Laser Pico (11+) en Privé zeilles in een Valk

Water Adventure Camp (10-16)


Blijf op de hoogte van Cnossen Leekstermeer door ons te volgen op twitter @Leekstermeer en door deze pagina te lijken.

Blijf op de hoogte van het Water Adventure Camp door het te volgen op twitter @WACleekstermeer

Adres: Meerweg 13, 9312 TC Nietap
Telefoonnummer: 0594512073
ln.reemretskeelnessonc@ofni
Stad: Nietap
Route: Meerweg 13
Postcode: 9312 TC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: leekstermeer strand, chalet leekstermeer, leekstermeer zwemmen, camping leekstermeer te koop, leekstermeer paviljoen, cnossen leekstermeer openingstijden, vakantiewoning leekstermeer, leekstermeer bootverhuur
Recensies
Verschrikkelijk leuke standplaats aan het water en zo op het Leekstermeer. Eten was ook uitstekend.Locatie: 5/5
Voor de 2e keer hier als campinggast. 3 jaar geleden ook geweest en zijn toen naar voren gevlucht met de caravan. De achterzijde van de camping was toen nog moerassig, vol riet en gras en vochtig. Hierdoor was het 's avonds een invasie van muggen knot. Nu 3 jaar later is dit de uitbreiding van de camping. Hierdoor is het riet en gras grotendeels verdwenen. De plaatsen die hier ontstaan zijn SUPER! groot. Je hebt hem voor je zelf maar er kunnen met gemak 3 grote caravans met auto staan. En van de muggen geen spoor meer. Verder alles top aangelegd! Iedere plaats een eigen aanleg/vissteiger. Erg goede wifi verbinding. Alle plaatsen een tappunt met afvoer en stroom. Zelfs 16 amp. En dat alles incl.! Douches nog zijn wat ver weg. Maar ik kan me voorstellen dat dit met de verder ophanden zijnde uitbreiding ook dit wordt aangepakt. Ondanks de kindvriendelijkheid vind je hier de rust van een senioren camping CNOSSEN TEN TOP!
Leuke camping, goed gelegen aan het Leekstermeer, allerlei watersporten te beoefenen, goed materiaal en goede begeleiding. Camping is schoon en overzichtelijk. De Onlanden is een prachtig natuurgebied! Wel snel last van veel hele kleine muggen. Hoofdgebouw sanitair netjes en schoon, noodvoorziening sanitair minder schoon en erg klein. Mannen en vrouwen niet gescheiden. Vonden wij een minpunt, helaas. Al met al, zeker wel een camping waar we terugkomen!
Vandaag met 2 kleinkinderen naar cnossen aan het leekstermeer geweest. Lekker warm met een licht briesje Op het meer was een groepje kinderen aanhet zeilen De kleinkinderen hebben genoten van een kanotochtje Wij hebben lekker op het terras wat gedronken en daarna gezamenlijk geluncht Een heerlijk pitabroodje met zalm Op het meer en het terras was het vrij rustig De bediening was heel vriendelijk maar niet altijd even allert op nieuwe gasten
Als u wilt zwemmen in het leekstermeer is dit éèn van de weinige plekken met een soort strandje. Het is beperkt maar best ok. Voor de aller jongste is er een strandje, maar voor de rest is en een tweetal grasveldjes. De kade is beschoeid met een steiger. Het grootste deel van het meer is zo ondiep dat een volwassene kan staan. Sowieso in de zuidkant van het meer het meest toegangkelijk voor niet campinggasten
Prachtige camping met zeer vriendelijke personeel, had klein probleempje en die werd in no time opgelost, freerk een jongen van de td heeft dit perfect en zeer vriendelijk gedaan. 1 woord top Ook frank bij de receptie een topper, camping verdiend een dikke 10.
Super locatie bij het water, vriendelijke bediening, wel wat verwarrend dat op de tafels staat dat je moet bestellen via qr code en als je dat bijna hebt afgerond de vrolijke bediening aan de tafel komt vragen of ze een bestelling kunnen opnemen.
Leuke plek aan Leekstermeer maar wij komen niet weer in het restaurant. 0 0% flexibel. Er staat op de kaart heeft u een allergie meld het ons. Maar er was niks mogelijk voor koolhydraatarm eten.
Puur alleen een recensie voor het restaurant: We wilden onszelf flink trakteren dus kozen de 2 duurste gerechten van de lunch kaart. Saté €17,75 en Poke Bowl vis € 17,75. Met deze prijzen waren de verwachtingen hoog en de teleurstelling hierdoor nog veel groter. Saté was niet meer dan 2 stokjes kip, wat sla komkommer en een paar patatjes. De Poke Bowl was nog veel erger, met gewone rijst en als enige verse groente een gesneden radijsje. Gebakken uitjes uit een potje, 3 snippers droog gebakken zalm, een avocado sneetje, wat edamame boontjes en een paar sesamzaadjes. In het midden een enorme klodder mayonaise en de gamba’s waren eerder cocktail garnalen. Met drinken erbij rekenden we 44 euro af voor een lunch!!en weten wij zeker: hier gaan we nooit meer heen.
Lang weekend op deze mooie camping gestaan, we hadden een prachtige plek, met aan beide kanten water, de ene kant de haven de andere kant het meer, we hadden supp's mee en een bootje, iedereen heeft zich prima vermaakt, zelf de hond heeft genoten, de plek was ruim en lag aan een doodlopend straatje, dus erg rustig. Het toiletgebouw is wel een eindje lopen, overdag niet erg, maar 's nachts niet echt fijn. Dan is het toiletgebouw bij het restaurant dicht. Er is geen winkel op de camping, je kunt wel broodjes bestellen, voor de rest moet je toch in de auto of met de fiets naar Roden of Leek. Je kunt buiten de camping fijn wandelen met of zonder hond. Op het meer is veel vertier, bootjes, surfers, supp's, kanos, heerlijk voor de watersporter. Er is 1 groot toilet gebouw, waar veel toiletten, douches enz aanwezig is. De plekken zijn erg ruim en staan bijna allemaal aan het water, of sloten die aansluiten bij het meer, het meer is ondiep en je kunt denk ik overal staan, je zakt wel in het veen of in de slijk. De plekken hebben een eigen kraan. Wij hebben een heerlijk weekend gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid