facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantieoord Het Lorkenbos

Vakantieoord Het Lorkenbos
Adres: Mosselsepad 64, 6731 SM Otterlo, Nederland
Telefoonnummer: 0318 591 567
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Otterlo
Route: Mosselsepad
Huisnummer: 64
Postcode: 6731 SM


Openingstijden

maandag: 08:30–16:30
dinsdag: 08:30–16:30
woensdag: 08:30–16:30
donderdag: 08:30–16:30
vrijdag: 08:30–16:30
zaterdag: 11:00–16:00
zondag: 11:00–16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Roek Vakantiebungalows De Roek Vakantiebungalows 788 meter Echt een heel schattig vakantieplekje. De libelle is erg knus en heel schoon. Gezelli...
Recensies
5 sterrennHet Lorkenbos ligt midden in het natuurgebied aan de rand van het heideveldnVriendelijke gastvrije ontvangst bij de receptienHuisje type Korhoen is gezellig ingericht en alles netjes en schoon. Slaapkamerbed kan wel update gebruiken smalnOm het huisje veel ruimte en privacy en voor een wandeling of fietstocht genoeg mooie plekjes in de buurt. Wandel je graag dan loop je binnen 3 minuten op de zandvlaktenLeuke eettentjes in de buurt fietsen huur je in het dorpnKleinschalig en alles zeer goed onderhouden.nKomen zeker terug !!nAanrader voor wie rust en ruimte wil op een top plek op de veluwe !!
We waren al voor de tweede keer in het Lorkenbos. Ik ben altijd verrast hoe rustig het daar is. Prachtige omgeving en met twee tieners is er echt genoeg te doen.nWe vinden het steeds jammer dat we moeten vertrekken.nHet restaurant Zuiderzand is een aanrader om te eten. Lekker eten in een ontspannen, vakantiesfeer. Heel vriendelijke bediening.nWij komen zeker terug.
Het is een prachtig huisje, erg leuk ingericht en alles is aanwezig, de bedden liggen goed en het park ligt in een prachtige omgeving.nOok voor de hond zijn er prachtige wandelgebieden.nKortom het was een heerlijke relaxte midweek, voor herhaling vatbaar !
Specht- mooi huisje ook voor de miva vakantieganger goed toegankelijk.nOndanks dat het een huisdieren huisje is, was het niet te merken dat dit zo was, heel schoon.nnMooie omgeving, bosrijk, veel heide en zand, genoeg bezienswaardigheden in de directe omgeving, wandelen- fietsen en trailrunning waren ons deel.nnAanrader dus.
Ik kan niet anders dan 5 sterren geven! Met familie verbleven wij een midweek in de Eekhoorn. Prachtig schoon en verzorgd. Het ontbrak ons aan niets. De ontvangst bij de receptie was zeer hartelijk met extra aandacht voor de kinderen. Leuke speurtochten, leuk animatieteam en de skelters waren groot favoriet. Wij zijn hier 8 jaar geleden ook geweest maar zo lang laten we er niet meer tussenzitten. Wij komen zeker terug!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid