facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiehuizen Vriescheloo

Vakantiehuizen Vriescheloo
"Vakantiehuizen Vriescheloo Sfeervol en comfortabelDeze vakantie huizen staan in vriescheloo dit is een dorp in de gemeente Westerwolde in de provincie Groningen.Door de landelijke ligging kunt u genieten van alle rust en ruimte,ontdek de mooiste fiets/wandel routes,de gezelligste dorpjes,de schilderachtige beekriviertjes en de heerlijke gastvrijheid van regio westerwolde.In Westerwolde hoef je je nooit te vervelen, er is vertier voor jong en oud.Oftewel; altijd iets te doen."
Adres: Dorpsstraat 104, 9699 PK Vriescheloo, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31610119052
Stad: Vriescheloo
Route: Dorpsstraat 104
Postcode: 9699 PK



op zoek naar gerelateerd: Loosternest, Ganzekuken
Recensies
Kremer denkt dat hij Verstappen zelf is zoals hij overal langs racet met die zwarte bus, meneer heeft altijd haast en mag graag op je bumper zitten omdat het nooit hard genoeg gaat. Woont zelf vlakbij een 30 km zone maar volgens mij denkt hij dat dit een minimum snelheid is?! Er is ook een school met kinderen! Rij normaal!
Leuke woning, onderdeel van een grote schuur, waarin nog een vakantiewoning is gemaakt. Gezellig. Dit voor 2 personen en een . Alleen geen vaatwasser, maar wel een wasmachine. Paar kleine verbeterpunten, maar grosso modo een prima verblijf. Omgeving interessant. Voor wandelaars, fietsers of met de auto.
mooie locatie en aardige verhuurders een aanrader
Mooie ruime accommodatie!
Wat een toplocatie. Alles aanwezig. Erg leuk met groot gezelschap en al die spelletjes en buiten attributen. Echt genoten. Voor herhaling vatbaar
Heel gezellig en een groot huis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid