facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiehuisje Smoek Holwerd

Info

www.smoek.frl



"Vakantiehuisje Smoek is een rustiek en landelijk ingericht huisje aan de rand van de Waddenzee, voorzien van alle comfort. Uitermate geschikt voor een ieder die optimaal wil genieten van de schoonheid en rust van de Waddenkust."
Adres: Fiskwei 20, 9151 JD Holwerd
Telefoonnummer: +31623378053
lrf.keoms@ofni
Stad: Holwerd
Route: Fiskwei 20
Postcode: 9151 JD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiewoning Oer it Fjild Vakantiewoning Oer it Fjild 2 km Prima huis . Alles goed ingericht en uitstekende keuken. Eigenaren erg klantvriendeli...
Recensies
Wat een welkom ontvangst door Eva. Heel gezellig en knus huisje met alles erop aan. Goed locatie tov Ameland en Schiermonnikoog. Echt een AANRADER!!
Mooi ingericht huisje met oog voor detail. Twee slaapkamers en fijne douche en apart toilet. Fantastisch verblijf voor een paar dagen. Bijvoorbeeld op weg naar de boot naar Ameland. Zeer vriendelijke host!
Super mooi huisje waar je meteen thuisvoelt, alles aanwezig zelfs wasmachine+droger zeer handig! De ligging is ook fantastisch..wat een view..
Er ontbreekt je er aan niets! Alles in huis letterlijk en je wordt enorm warm en hartelijk welkom geheten! Je zou eigenlijk in zo'n huis willen wonen.
Leuk knus huisje, aardige mensen die het huisje verhuren, genoeg te doen er staan Donald duck pockets en spelletjes en ze hebben mooie details toegevoegd!
Zeer mooi en knus huisje. Zeer goed verzorgd.
Klein maar fijn, erg mooi huisje.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vakantiehuisje Smoek Holwerd met het openbaar vervoer


Holwerd, De Polle 250 meter
150
154
Holwerd, De Polle 260 meter
154
Holwerd, Holwerd Provinciale weg 410 meter
150
154
60
66
660

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid