facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiehuisje Landzicht

Vakantiehuisje Landzicht

Info

Vakantiehuisje Landzicht
Voorhuis van een Drenths boerderijtje. Vakantie houden in vroeger sferen met de luxe van vandaag.



"Minicamping voor de actieve of rustzoekende 45+.Toiletgebouw verwarmd met alle voorzieningen. Comfortplaatsen met 10 ampère. Grenzend aan het bos. Met volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, mountainbike of hardlopen. Dicht bij het dorp Schoonoord met een bakker, slager, supermarkt enz."
Adres: Tramstraat 105, 7848BJ Schoonoord (Drenthe)
Telefoonnummer: 0591-546777
Stad: Schoonoord
Route: Tramstraat 105
Postcode: 7848BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantie huisje Lasca - Vegan Vakantie huisje Lasca - Vegan 0 meter Wij verbleven 2 weken in vakantiehuisje Lasca in Schoonoord Drenthe. Dit 2-persoons ...
Recensies
Een hele leuke en gezellige camping Jammer dat wij er n iet Londen staan. Ze was helemaal vol Kon echt niet 1 plaatsje aanbieden. Zelfs de reserve plaatsen waren vergeven. Volgende keer reserveren wij. Advies is dus reserveren.
super cool ontzettend vriendelijke beheerders heerlijk rustig en men kan allekanten heen met fiets of wandelen ,is voor herhaling echt goed en doen veel plezier
We hebben een heerlijk verblijf gehad op jullie prachtige camping We hadden een mooie grote plaats Met eigen water en afvoer. Het sanitair was super schoon En alles was tot in de puntjes verzorgt. De omgeving is schitterend. En we zijn heel gastvrij behandeld. Bedankt dat we bij jullie mochten zijn.
Wat een geweldige minicamping! Wij, als trekker op de fiets om het Pieterpad te fietsen vinden het zeer aangenaam! Er is naast douches e.d. een kamer met boeken en spelletjes en een kamer met hoge tafels om ook aan te kunnen eten. Buiten staan 2 picknicktafels. Ook staan er extra spulletjes, zoals wattenstaafjes, eet- en drinkgelegenheden, afwasmiddel, papieren handdoeken, magnetron, koffie. Kortom vanalles om even op adem te komen! Heel relaxed om de volgende dag weer verder op pad te gaan!! Ook is het er superschoon. Voor de rustzoekende kampeerder met caravan ook geweldig, ruime plaatsen in het groen.
Heb 3 nagen overnacht bij Minicamping Landzicht in een tent tijdens het lopen van het Pieterpad. De eigenaren zijn erg aardig en de camping zelf ziet er goed verzorgd uit. Het toilet/douche gebouw ziet er gloednieuw uit al blijkt het al een paar jaar oud te zijn. Ook is het erg schoon. Er is een huiskamer waar iedereen gebruik van kan maken, er is een TV, je kunt koffie/thee pakken, er is een uitgebreide boekenkast, er is een koelkast/vriezer waar je je spullen even in kunt zetten en ook een wasmachine. Kort gezegd, het is een zeer schone en gastvriendelijke camping die ik zeker aan beveel! Ook niet gek, er is een bushalte vlakbij de ingang met bussen richting Assen en Emmen. Voor Pieterpad etappes Schoonloo/Sleen perfecte locatie.
Geweldige camping. Erg rustig en schoon. Zeker iets om terug te komen. Eigenaar erg vriendelijk en je kunt alles vragen, niets is te veel.
Een rustige , en schone camping . Nog nooit meegemaakt , alles aanwezig . Koelkast en magnetron tot je beschikking. Komen zeker nog vaak terug.
Perfecte, schone en keurig verzorgde kleine camping. Zeer vriendelijke beheerders. Een verblijf hier kunnen wij van harte aanbevelen.
Het is een rustige camping voor 45+ dus geen schreeuwende kinderen. Een fijne fiets en wandel omgeving. De winkels zijn 3 km vanaf de camping.
Ook deze camping zag er verzorgd uit. Mooie plaatsen. Goed sanitair. Hier wil ik zeker gaan kamperen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid