facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiehuis Deo Volente

Vakantiehuis Deo Volente

Info

vakantiehuis Deo Volente is een luxe vakantiewoning met sauna, jacuzi en solarium en is dit jaar wederom uitgeroepen tot beste vakantiehuis van Nederland.

Geschiedenis

Vakantiehuis Deo Volente
heeft een ruime woon-eetkamer met luxe inbouwkeuken
en openslaande deuren naar de ruime binnentuinen op het zuiden.
Drie etages.
Eerste etage: 2 slaapkamers, met badkamer, rainshower en toilet.
souterrain: 2 slaapkamer, ruime badkamer met sauna, solarium, jacuzi en rainshower.
een trap naar de binnentuin.

Deo Volente heeft gratis Wifi.

Adres: 9164LZ Buren (gemeente)
Stad: Buren
Postcode: 9164LZ


Recensies
1 ster is nog teveel! Als je bij het huis aan komt, is het TOTAAL NIET zoals op de foto’s! Een grote rotzooi.. de voorkant en bovenkant wordt verhuurd aan Roemenen en de woonkamer ligt vol bierblikjes e.d. Ook is de huurder niet sociaal. Hij liep zomaar naar binnen en legde, zonder zich voor te stellen, de sleutel op de eetkamertafel. Later kwam nog een man zomaar binnenwandelen die zijn was ff uit de wasmachine kwam halen. Gaten en viezigheid in de theedoeken, schimmel op de kozijnen, dekbedden en hoofdkussens geel.. heel vies! We hebben gelijk gebeld naar de organisatie waar we geboekt hadden en kregen direct een ander huisje, maar wat SLECHT dat dit nog te huur is!!! NIET BOEKEN!!!
Erg mooie plek en werkelijk niets ontbreekt. Beslist een aanrader! Lekker dicht bij het strand.
Prachtige ligging
We hadden geboekt van 15/08/2020 tot 22/08/2020. Helaas was het onredelijk om daar maar 1 nacht door te brengen met een klein kind. De foto's hier in de advertentie komen op geen enkele manier overeen met de werkelijke toestand. Het grofvuil werd voor het huis opgeslagen. Het vakantiehuis, dat eigenlijk niet één is omdat er hier 3 appartementen zijn, was helemaal vies. Schimmel op de muren en matrassen. Het bed was vies en de matras was helemaal kapot en vies. Het kapotte kastmeubel is al genoemd, en er steken schroeven uit het babybedje. Het volledig bevlekte beddengoed werd verstrekt in een vuilniszak. De afdekking van de aansluitingen van het wellnessbad ontbreken en de zichtbare tegelranden zijn scherp. Ook de douche heeft al lang geen schoonmaakproducten meer gezien. Kabels bloot in de sauna - uiterlijk hier bestaat levensgevaar!!!!! De muur in de kelder is aan het afbrokkelen. De terrasdeur is nog steeds niet afsluitbaar! De tuin is erg verwaarloosd en kan niet gebruikt worden door kinderen omdat de steile stenen trap naar het souterrain niet beveiligd is. Al met al een puinhoop en het lijkt erop dat schimmel gewoon wordt overschilderd. We hebben de situatie gemeld bij VVV Ameland. Mevrouw Brunotte probeerde de zaak niet echt goed te regelen en handelde slechts minimaal met nadruk. Als we geen andere accommodatie hadden gevonden, was de vakantie op dag 1 afgelopen. Hij was sowieso ondeugend. Het is verbazingwekkend dat het "vakantiehuis" nu een geschakelde woning hier nog steeds wordt aangeboden, hoewel mevrouw Brunotte goed op de hoogte is van de situatie. Dat heeft smaak en is in onze ogen gewoon oplichterij.
Het huis ligt op een geweldige locatie in een zijstraat... we vinden de locatie erg leuk... de tuin zou wat verzorgder kunnen zijn en er waren een paar kleine dingen maar geen reden om het niet nog een keer te boeken
Helaas heeft het huis enorme schimmelproblemen. We zijn daarom en omdat het verwaarloosd was meteen vertrokken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid